ntext - SQL Server 7
הבעייה היא כזו: יש לי טבלת מוצרים, ובה 2 שדות מסוג ntext (כן, אני יודעת שזה לא יעיל להשתמש בזה אבל איחן ברירה). יש לי SP שאמורה לקבל נתונים חלקיים על מוצר חדש, ולהכניס אותו ל-DB. את הנתונים החסרים, אני צריכה לקחת ממוצר אחר בעל אותן תכונות. חלק מהנתונים החסרים הם שני השדות מסוג ntext. הרעיון הראשוני היה להגדיר משתנה מסוג ntext, להכניס לתוכו את הנתון, ולהשתמש בו מאוחר יותר ב-INSERT. אבל רק הנסיון להגדיר
[אני מנסה בכל כוחי להמנע מלהצטרך לשלוף את הערכים עוד בדף ה-ASP לפני הקריאה ל-SP ולשלוח אותם]
הבעייה היא כזו: יש לי טבלת מוצרים, ובה 2 שדות מסוג ntext (כן, אני יודעת שזה לא יעיל להשתמש בזה אבל איחן ברירה). יש לי SP שאמורה לקבל נתונים חלקיים על מוצר חדש, ולהכניס אותו ל-DB. את הנתונים החסרים, אני צריכה לקחת ממוצר אחר בעל אותן תכונות. חלק מהנתונים החסרים הם שני השדות מסוג ntext. הרעיון הראשוני היה להגדיר משתנה מסוג ntext, להכניס לתוכו את הנתון, ולהשתמש בו מאוחר יותר ב-INSERT. אבל רק הנסיון להגדיר
DECLARE @text ntext
נותן את השגיאהThe text, ntext, and image data types are invalid for local variables.
אז עברתי לתוכנית 2:UPDATE ShopProduct SET KeyWords = (SELECT TOP 1 KeyWords FROM ShopProduct WHERE appellation=@appellation and LanguageID=@LanguageID AND [Name]=@name), Comments=(SELECT TOP 1 Comments FROM ShopProduct WHERE LanguageID=@LanguageID AND [Name]=@name AND appellation=@appellation AND SubCategoryID=@SubCat AND Vintage=@Vintage)
והשגיאה:The text, ntext, and image data types are invalid in this subquery or aggregate expression.
אז איך בכל זאת