NRG מעצבנים אותי..

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
NRG מעצבנים אותי..

http://www.nrg.co.il/online/7/ART1/078/680.html כתבה רכילותית מפגרת.. לא עובדת עליי בגרוש.. לא מבין מה הקטע לנסות להוציא את לירז מניאקית.. אוקיי הבנו ת'קטע של היחסי ציבור.. אפשר לעבור הלאה?

../images/Emo4.gif מעצבנים...

אבל ככה זה כל הכתבים, מחפשים את הדברים הרעים בבן אדם, מחפשים את הדברים הכי מעצבנים ומגעילים שהם אומרים והולכים על זה בכל הכוח ומקצינים את זה... אז בסדר, שיהנו. אנחנו אוהבים את לירז איך שהיא
אין ממה להתרגש ולהתעצבן...

../images/Emo45.gif

גם אם הם ינסו להגיד דברים רעים פי מיליון מהכתבה הזאת על לירז, זה לא יעבוד עליי, הם פשוט מנסים לגרום לנו לשנוא אותה כי הם מקנאים בה, אבל זה לא יצליח להם, כי פשוט אין עליה

עופרי ג

New member
אה?!

מה? הם דפוקים?! על מה הם מדברים?! לפי התמונות שיש שם זה נראה כאילו עדי הימלבלוי עברה יום שלם עם מאפרת! גם היא וגם מיכל אמדורסקי לא נראות נטולות איפור כל כך S: זה מוזר שלירז ביקשה גם להתאפר כמוהן?! אנשים טיפשים! אני בטוחה שלירז בלי איפור -עדיין- נראת הרבה יותר טוב מעדי הזאת!

יואו, איזה כתבה מפגרת

מי זאת יפעת הללי הזאת שתדבר עליה בכלל?! אז היא לא רוצה להצתלם, זכותה. מה היא כותבת עליה דברים כאלה, ומה קשור דיוה?! כתבה פשוט מפגרת וכולם יודעים שלירז שולטת!

mic22

New member
אויש נו

ידוע שהתקשורת הם חבורה של סתומים שלא יודעים לפרגן אני מקווה שלירז לא לוקחת את זה קשה, וגם לא את התגובות של האנשים המפגרים שם שמאמינים לכל דבר. תכלס הוציאו אותה מזה רעה מכלום. אפשר לחשוב, כולה ביקשה שלא יצלמו אותה לפני שהיא מתארגנת. כאילו שמישהו היה רוצה שיתחילו לצלם אותו כשהוא קם משינה וחצי מת. יאללה שיקפצו

A t z a

New member
אויש!../images/Emo80.gif

רק קראתי את הכותרת המגעילה וראיתי "NRG" ויש הבנתי- בולשיט

למעלה