NP שוטו
M MoonyAvFreak New member 14/6/07 #3 hang me up to dry cold war kids ועכשיו אני אשמע את כל השירים שלהם כי אני ממש רוצה לשמוע מי הם, חח ולא רק שיר אחד.
hang me up to dry cold war kids ועכשיו אני אשמע את כל השירים שלהם כי אני ממש רוצה לשמוע מי הם, חח ולא רק שיר אחד.
T The Fourth Horseman New member 14/6/07 #6 Dream Theater - In The Presence Of Enemies Pt. 1. שולט באמא שלך.
N NoFaRi1 New member 14/6/07 #8 שאלה! למישהו יש את השיר crawling של לינקין ומוכן לשלוח לי? ואם למישהו יש את זה בתוספת הקליפ זה בכלל יהיה מבורך, אבל גם אם לא. תודה מראש :]
שאלה! למישהו יש את השיר crawling של לינקין ומוכן לשלוח לי? ואם למישהו יש את זה בתוספת הקליפ זה בכלל יהיה מבורך, אבל גם אם לא. תודה מראש :]
T The Fourth Horseman New member 15/6/07 #26 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif
V VIVIAN3 New member 14/6/07 #16 Arctic monkeys- Brainstorm לא ירדתי מהשיר הזה עדיין.... אפילו אתמול חלמתי ששמעתי אותו והוא אף פעם לא נגמר
Arctic monkeys- Brainstorm לא ירדתי מהשיר הזה עדיין.... אפילו אתמול חלמתי ששמעתי אותו והוא אף פעם לא נגמר