The package- A perfect circle הורג אותי
T Tin Doll New member 12/6/07 #12 שוטי הנבואה - משתוללים בכפר לפני שניה היה 'כל מבט' של דידי ארז וסיון שביט
D Dystopian fiction New member 13/6/07 #18 Monotonix- Body language. מי הרשה לכם לטוס לסיבוב בחו"ל, מי?
S Small talk New member 13/6/07 #19 Bob Dylan - Hurricane כל פעם שאני שומעת אותו אני מבינה עוד פרט קטן בסיפור/שיר.
E e l u l a New member 13/6/07 #39 היה לי עליו מבחן באנגלית../images/Emo153.gif שנה שעברה. וגם ראינו בכתה את הסרט וזה.. .
S Sorrow In My Soul New member 13/6/07 #22 אולי - אביב גפן השיר הזה, יותר נכון המילים שלו עושות לי לבכות
E EROTOMANIA New member 13/6/07 #24 Linkin Park - What I've Done זה הקליפ שצובט לי בלב ועושה לי דמעות בעיניים. ואני חשבתי שיש לי בעיות בחיים.
Linkin Park - What I've Done זה הקליפ שצובט לי בלב ועושה לי דמעות בעיניים. ואני חשבתי שיש לי בעיות בחיים.
ש שבלולה מסטולה New member 13/6/07 #30 ביום שמש יפה\ עברי לידר "האהבה שלי שקשה בשבילם, היא טובה בשבילי" "ועד שמצאתי אמת אמיתית, אז זונה, איך היא שמה לי רגל"
ביום שמש יפה\ עברי לידר "האהבה שלי שקשה בשבילם, היא טובה בשבילי" "ועד שמצאתי אמת אמיתית, אז זונה, איך היא שמה לי רגל"