NP.

Snow fairy

New member
טיעון מפגר.

כרגע המצאת חירטוט שלם. זה בולשיט, וכל אחד אוהבת מה שהוא אוהב ושומע מה שהוא שומע. אין הגדרות ואין נעליים.

זונע

New member
יש מוזיקה איכותית ויש לא.

אם את חושבת שזה בולשיט כנראה שגם את לא מבינה הרבה.

זונע

New member
מה הקשר התנשאות יא קרציה?

אמרתי לה לא לשמוע אימו כי זה מגעיל ומי ששומע אימו הוא הומו מזדיין בתחת? לא נראה לי.

Snow fairy

New member
אל תקרא לי קרציה בחיים.

אמרתי את הדעה שלי ומותר לי. תנשום עמוק.

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo204.gif תקשיבו..

דיונים כאלה הם מאד לעניין ומעניין לשמוע מה אתם חושבים, אבל בבקשה, בואו נרד מהקטע של לקלל אחד את השני ולריב. אני לא יודעת אם אורי באמת התכוון להתנשא מעלייך, וזה לא רלוונטי. פיס?

Snow fairy

New member
לי לא היתה שום בעיה עם אורי

עד שהוא קרא לי קרציה|:. [חח סתם נו, אני ילדה שאוהבת להתווכח ולהביע דעה, אני לא לוקחת פה שום דבר אישי או שומרת טינה].

MoonyAvFreak

New member
לכל אחד המוסיקה שהוא שומע זאת

המוסיקה האיכותית לפי דעתו. נקח דוגמא אני חושבת שאימו זה מוסיקה איכותית. בדיוק כמו שאני חושבת שפאנק רוק זה איכותי וגם רוק. וכל שאר הסוגים שאני שומעת. יש אנשים שחושבים שפופ זה איכותי. יש אנשים שחושבים שראפ זה איכותי. ולכל אחד מה שהוא אוהב זה איכותי בשבילו.

זונע

New member
אני אתן לך דוגמה

חוץ ממטאל שאני אוהב וחושב שזה איכותי אני אוהב גם קצת אאוטקסט, טיניישס די(הלהקה של ג'ק בלאק, את בטח לא מכירה). לדעתי זה סבבה אבל זה רחוק מלהיות איכותי. אני נהנה לשמוע את זה, אבל לא אומר שזו מוזיקה איכותית. וזה ההבדל.

MoonyAvFreak

New member
אוקיי.

1-אל תגיד לי מה אני מכירה ומה לא. כי אני מכירה את הלהקה של גאק בלאק. 2- כמו שאמרתי מקודם. הקטע של איכותי הוא שונה לכל אחד ואחד. אז אל תגדיר מהיא מוסיקה איכותית ומה לא. תגדיר בשביל עצמך ותגיד שזה לדעתך כי זה יכול לפגוע באנשים. אני נפגעת ממש מהר ובקלות. אז באמת שתגיד מה לדעתך ומה לא ואל תחליט בשביל כולם.

זונע

New member
תגובות

1.תרגעי, כולה חשבתי שאת לא מכירה. זה לא שהם עושים הרבה יותר מצחוק ואני אישית לא מכיר הרבה ששומעים אותם. 2.את נפגעת שאני אומר שאימו זה חרא מוזיקה? זאת כבר בעיה שלך, יותר מזה אין לי מה לעשות ואני מצטער אם פגעתי בך או משהו.

yaelhr

New member
../images/Emo210.gifאני רק תוהה.

לידע כללי, מה ההגדרה של מוזיקה איכותית בעינייך?

Under the GUN

New member
יש משהו במה שהוא אומר

{מתערב בריבים שלא קשורים אלי... בקטנה} יש באמת משהו שנקרא מוזיקה איכותית, קחי לדומה את פינק פלויד ולד זפלין הם נחשבים מוזיקה מאוד איכותית, למרות שאני לא שומע לד זפלין ככה גם אמינם נחשב למוזיקה ממש לא איכותית, אבל עדיין זה כיף לשמוע אותו גם מוצארט, ביטלס, דיפ פרפל ועוד להקות כאלה הם נחשבים איכותית גם בריטני נחשבת מאוד איכותית, בתוך המוצר התעשייתי שנקרא פופ... עזבו... אימו זה לגייז וזהו (לא שיש לי משהו נגד אנשים ששומעים אימו או שיש לי משהו נגד גייז)

זונע

New member
דוגמאות טובות נתת../images/Emo45.gif

ביטלס, פינק פלויד... שתי להקות שאני לא ממש שומע אבל אין ספק שהן איכותיות מאד ובעלות השפעה אדירה על הז'אנר שלהן. אני למשל לא שומע אותן אבל בחיים אני לא אפקפק במעמד שלהן ובהשפעה האדירה שלהן. שוב, אחלה דוגמאות ואני מקווה שעכשו אנשים יבינו מה רציתי לעזאזל.

MoonyAvFreak

New member
אני מבינה אבל..

אתה לא יכול להגדיר מוסיקה שהיא לא איכותית כי אתה אישית לא אוהב אותה ויש לך דעות שונות עליה מאשר לאחרים. לכל אחד יש דעה משלו. אבל לא להפוך את הדעה שלך להגדרה או למשהו שהוא כנראה "ברור" לדעתי זה כבר ממש לא יפה. אני לא ממש הבנתי איזה מוסיקה אתה אוהב. אבל ראיתי להקות שאני אישית לא שומעת ולא הסגנון שלי. אבל אני לא מתייחסת בדרך דוחה לאיך שאתה התייחסת. כי אני מבינה שלך זה נקרא "איכותי" אפילו עם לדעתי לא. ואני גם מקווה שהבנת אותי.

זונע

New member
תראי, מותר להעביר ביקורת

אם היית אומרת שהלהקות שאני שומע גרועות-הייתי אומר לך שאת טועה, הייתי מביע חוסר הסכמה, אבל לא נעלב ולא אומר לך שאת מפגרת שלא מבינה כלום. וזה גם לא מה שאמרתי לך. כולה אמרתי לך שלדעתי אימו זו מוזיקה מטומטמת וזהו. את לא אמורה להסכים איתי ואת בטח ובטח שלא אמורה להיעלב.

MoonyAvFreak

New member
טוב סליחה שאני ילדה רגישה.

אני לא אמרתי לך שאתה מפגר ושאתה לא מביו כלום. ואני גם לא אומרת שהלהקות שלך גרועות..(אני יודעת שלא אמרת שזה מה שאמרתי אבל אני פשוט רוצה להגיד משהו) וגם לא הייתי אומרת שהם גרועות כי זאת דעה אישית. ואני נעלבתי כי ככה אני. כי אני לא מתיחסת ככה לדעות של אנשים ולדברים שאנשים אוהבים. טוב קיצר אני מצטערת עם אמרתי משהו לא במקום. אני לא מתכוונת שאפחד יפגע כי אני ממש ממש לא אוהבת לפגוע באנשים.

למעלה