אחלה קאבר!
D dcohn New member 12/10/07 #74 bright eyes- jason mraz ובכלל כל שיר שלו שתוכלו למצוא... The one with the bright eyes Laughed her way inside this music box; Stored away in the corner of my heart. And I let her get away from me But I'll never take that day away from me. . פשוט !
bright eyes- jason mraz ובכלל כל שיר שלו שתוכלו למצוא... The one with the bright eyes Laughed her way inside this music box; Stored away in the corner of my heart. And I let her get away from me But I'll never take that day away from me. . פשוט !
ח חצילע New member 14/10/07 #90 Jeff Buckley - Lover, You Should've Come Over התחלתי לשמוע אותו אחרי שהמורה לגיטרה שלי המליץ עליו, והוא ממש טוב.
Jeff Buckley - Lover, You Should've Come Over התחלתי לשמוע אותו אחרי שהמורה לגיטרה שלי המליץ עליו, והוא ממש טוב.
ח חצילע New member 14/10/07 #91 Megadeath - Symphony of Destruction השיר הזה עושה לי חשק לקפץ חחחחחחחחחחחחחח
ת תמיר1991 New member 14/10/07 #93 השיר הזה הרס את ההופעה של נייטוויש שבוע שעבר! מה הם דחפו תחרא הזה משום מקום
ת תמיר1991 New member 14/10/07 #96 מצדי זה יכול להיות אחד השירים של הת'ראש מטאל, השאלה אם היה צריך לדחוף אותו בהופעה של נייטוויש ולהרוס