NP

B a z a

New member
Dream Theater - Scenes

from a memory. ניסיתי למנוע את זה במשך הרבה זמן, אבל בסוף הלכתי לקנות את הדיסק הזה והוא ממש טוב. זהו אלבום הפרוג מטאל הראשון שקניתי, וכשאני חושב על זה, גם אלבום הפרוג האמריקאי הראשון שקניתי.

boten d

New member
שבוע שעבר

הוא הצטרף לאוסף המתהווה והזעום שלי גם כן

RamiSun

New member
Yes - Close to the Edge

הבת שלי טוענת אבל, שאני עושה לה חור בראש.....

pinnacle

New member
מיני מרתון AYREON

The Finel Experiment The Dream Sequencer Flight Of The Migrator The Human Equation ההולנדי הזה ממש ענק(תרתי משמע
)

pinnacle

New member
האלבום Into The Electric Castle

2CD משנת 1998 נחשב לאחד משלושת האלבומים הטובים והמצליחים ביותר של AYREON , לצערי עדיין לא השגתי אותו
אך אני מקווה שבקרוב יהיה אצלי עותק

Apoca1ypse

New member
אני לא מתכוון לקנות

מפני שכמובן לא תמצא את זה בכל חנות, וזה דיסק כפול... אני לא אבזבז הרבה כסף על זה האופציה השניה היא... בניגוד לזה שרוב הפורום קונה :p

חגי14

New member
GUALBERTO - VERICUETOS

אלבום פרוגרסיב סימפוני מספרדי בין חצי שעה. אלבום נפלא עם עבודת גיטרות,כינורות,סיטרים,קלידים ותופים מצוינת. האלבום כולו אינסטרומנטלי ומשלב בתוכו מוסיקה ערבית,יוונית ועוד. אלבום מעניין מאוד עם קטעים אנרגטיים מצד אחד וקטעים מלודיים-עממיים מצד שני , והכל על טהרת הפרוגרסיב. מומלץ מאוד.

אחלה אמן באמת

הוציא 4 אלבומים אדירים בשנות השבעים ועוד תקליט שלם בתוך אוסף להקות מקטאלוניה. מידד

Bardogo14

New member
uk - uk

שמיעה ראשונה. דיסק ענק לדעתי .. לא מבין איך לא שמעתי אותו עד עכשיו. דיי דומה לקרימזון.

pinnacle

New member
:DREAM THEATER - Metropolis2

Scenes From A Memory מזמן לא שמעתי את יצירת המופת הזו
תמיד כיף להאזין לה. זה מעורר געגועים לאלבום חדש שלהם

Osirus

New member
עכשיו שומע את

Feed, Part II-The Awakening של Dead Soul Tribe אחחח...ככה ג'טרו טאל היו נשמעים אם היו עושים מטאל

אדם זאב

New member
Magic Pie - Motions Of Desire

טיפה גשם, וכבר בא לי את האלבום הזה :) ולמי שעוד לא שמע, הגיע הזמן !!

למעלה