NP and Coffee

NP and Coffee

מה שלומכם חברי פורום יקרים? איך היה היום שלכם? אחרי 5 שעות של פסיכומטרי אני רוצה אספרסו כפול וגם נשמע איזה משהוא שמעיר טוב The Black Dahlia Murder - Miasma

danielo18

New member
כפרה עליך, צמצם בשעות..

אני הייתי לפני שבועיים במצב של 7 שעות ליום,עד שנפלתי לקרשים. עכשיו אני נותן 3-4 שעות (סימולציות / חזרות) גג וזהו - יש גבול לכל תעלול.

תראה,כפרה עליך

הפסיכומרטי מזכיר לי את ילדותי - את גיאומטרווי,כפרה עליו,אשר היה מוכר לנו זוויות לפי המשקל, ואת אלגברווי הזקן,כפרה עליו,אשר היה מחלק לנו תרגילים,ואת השארית היה נותן לעניי העיר ,כפרה עליהם. וגם את עיבריתוואי,כפרה עליו, אשר היה מביא פ.ט.ל,אנלוגיות ולוגיקה מהעיר הרחוקה,כפרה עליה.

meiritamir

New member
ואת המרכז הארצווי

שנתן לי 728 בבחינה המזדיינת הזאת! סוף סוף סוף!

meiritamir

New member
שום חרא ושום קדוש...

טוב בעצם המון חרא כי זה מספיק לי רק לב"ש ורק לטכניון בצורה גבולית... לת"א ולירושלים זה לא מספיק, וזה זין.

Lady McBeth

New member
תוציא מעל 750

ותתקבל אוטומטית לאת"א :) (כלומר, יישאר לך רק הריאיון קבלה. זה ריאיון מסריח, מניסיון.)

meiritamir

New member
זהו שאין ממש "ראיון"

זה מבחן שלם של 6 שעות של סימולציות ודילמות מהחיים... פיכסה פלצנות של מבדקים לקורס קצינים זה לא כזה קל כמו שזה נראה המבחני אישיות האלה מסננים בערך 50% מהמועמדים...

danielo18

New member
זדיין.

אם כ"כ לא בא לך עליו, אתה יכול להביא לי אותו, אני אדע איך להשתמש בו. אתה יודע מה? תן לי 30 נקודות ממנו ואני אומר תודה.

JamicaniT

New member
../images/Emo13.gif

NP- Papa Roach – Between Angels and Insects

Jan22

New member
כפרע עליך שמפרע עליך

מה כולם התחילו עם הכפרע עליך הזה !? דברו כמו אנשים רגילים ,ג'יזס ! קדימה ,לכו תכינו לי קפה <<<!!!

למעלה