now we strike back

ארגורן

New member
now we strike back

טוב ... אז קודם כל לכל מי שחשב אחרת , אני לא הבלון השצן - כמן שהמטומטמים מביניכם קוראים לו . שנית כל ... די נמאס מכל מה השטיות שלכם , אבל זה פורום שלכם אז אנחנו מקבלים את זה .אבל אנחנו מנצלים את זכותנו { כמו שלכם } להגיב . מה הסיפור שלכם , כל המגדפים של מיי ניים איז נובודי ? מי ניים איז נובודי כולה רוצים לתרום לסצינה בארץ , ותאמינו לי שיש להם מה לתרום ! וגם אם איזה ילד מטומטם שבקושי מלאו לו 16 ואין לא מה לעשות כותב פה כל הזמן { כי אימא קנתה לו אחלה מחשב } , הם עדיין ימשיכו לעשות מה שהם עושים . לידיעתכם הגם זה מקום שמנוהל על ידי אדם מבוגר , יש לו דברים יותר טובים לעשות בחיים אבל הוא רוצה לעזור ולכן הוא מחזיק את המקום , ולא הוא לא מרוויח כסף מזה בכלל , ולא הוא לא צריך שתבואו לשם אם זה עושה לכם רע ! עכשיו בקשר למי ניים איז ... , טווח הגילאים שלהם עובר בממוצע את ה 24 , מענין איפה אתם תיהיו בגיל הזה { כל המשמיצים למיניהם } - בטח תרקדו טראנס באיזה מועדון תל אביבי עד שיתפוצץ לכם המוח מאקס ! כמה אנשים אתם מכירים שמוכנים בגיל הזה לעשות מוזיקה פול טיים , וזה לא כאילו שאין להם עבודות וכל זה ... אם הייתם נותנים ביקורת על המוזיקה - אז מילא , אבל לרדת על בן אדם רק בגלל הצורה שלו - כן זה ממש פאנק ! אני גאה בכם יא חבורת מאוננים ! אם יש לכם בעיה עם עינב , גשו להגיד לו בפנים ... אם אתם כאלה פאנק ! נראה לי שאף אחד מכם לא בה לו לעצבן אותו פנים מל פנים . מענין שאתם אנשים יורדים פה על מן אלייב , וגם על יוסלס בפורום אחר , אבל הלהקות שלהם נשמעות כמו ככה ! כשהייתי בן 3 ידעתי לנגן יותר טוב מכם ! אז אם אתם גברים { בעצם כבר דשנו בזה , אתם נערים } - תבואו לעינב בפנים ותגידו לו שהוא שמן - בלון - מסריח ! ואל תיהיו פחדנים - AND TAKE THA PAIN LIKE A MAN . וגם אני מצטער על שגיאות כתיב !

pikitup

New member
מי ניים איז נובאדי שולטים בעולמי

ואני מת שתהיה להם כבר הופעה בתל אביב שהיא לא בנקש! צריך למשוך בחוטים.. בהזדמנות הראשונה אני אנסה לארגן\לדחוף אותם לאנשהו!

pikitup

New member
למה שאני מתכוון זה שצריך להתחיל

להציק לאנשים שיכניסו אותם לערבי פאנקרוק שמארגנים..

InDyingDays

New member
מה אתה בכלל שם עליהם זין אחי?

לא חבל על המאמץ? הסולן שלכם הוא סולן טוב וזהו! מתי יש איזה הופעה או משהו? אה ועוד שאלה איך אתם מגדירים את המוזיקה שלכם? כי לי זה ממש מזכיר סטרצ´ ארמסטרונג עם צעקות משהו טוב!

ShLuMp

New member
אל תדאג

מיניםאיזנובאדי אחלה להקה וגם מן אלייב וגם יוזלס מי שיורד עליהם הוא סתם אפס תראה איפה הם ואיפה מי שמדבר וכמו שאמרת נראה איפה האנשים האלה יהיו בעוד 10 שנים...

Weird Eyal

New member
בטרור במזור 3

הבאתי חבר שאין לו שום קשר למוזיקת פאנק..... הוא התאהב במוזיקהנורא אבל את מיי ניים איז נו בודי הוא אהב הכי הרבה וד"א עינב זה מי שעשה עליו הכי הרבה רושם אני אישית הייתי מת שיארגנו הופעה של מיי ניים איז נו בודי בחיפה לת"א אני לא יוצא לי להגיע להופעות ועד שיש כאן הופעות שוות יוצאת הנשמה אישית אני לא מבין את הקטע של להשמיץ אחלה להקה סתם..... אולי זה מתוך קנאה? ומי שמשמיץ אנשים רק כי הם שמנים אז באמת חסר לו משהו בראש..... למה ללכת לעינב לומר לו שהוא בלון שמן?....שיבואו אליי...התוצאה תהיה אותו הדבר... דוגרי דיי כבר עם הבולשיט.....

manic_subsidal

New member
כמה דברים

דבר ראשון יופי יצאת גבר.. ( לא) פשוט באת וניסית לשחק בוגר ולהגיד להם שהם לא בסדר ובעצם יצאת בדיוק כמו כל מי שהגיב אני לא בא להגיד מה אני חושב על מי ניים איז נובדי כי אני פשוט לא מכיר אותם אבל כמו שאתה אומר זה נשמע כאילו הם עושים לנו טובה שהם עושים מוזיקה... כי יש להם גם עוד דברים לעשות... ובשביל זה רציתי להגיב כי חשבתי תמיד שעושים מוזיקה בשביל עצמך כי אתה נהנה מזה ואוהב את זה . לא כי אתה עושה לאנשים טובה שאתה מוכן להשקיע את הזמן שלך גם למרות שיש לך עבודה וכל זה... אין מה לרדת לפסים אישיים, אבל זכותו של כל אדם להגיד מה הוא חושב על מה שהוא רוצה.. אתה לא חייב לקבל את זה יש הרבה מאוד אנשים שתומכים בכם ואני אישית מצפה לראות אותכם בהופעה כשאני יוכל

manic_subsidal

New member
נ.ב

אני רק רציתי להוסיף שאני אשמח ( מאוד מאוד) אם תיצור איתי קשר באיסיקיו שלי ( מפורסם בפרטים שלי לציבור הרחב) כדי שנדבר קצת ואני יוכל לשים לכם דף באתר !

ארגורן

New member
לא הבנת אותי כל כך

אבל זה לא כל כך משנה כרגע . אני ממש גרוע ב -ICQ , אין לי מושג איך לתפעל את זה בכלל . אבל אני אכתוב לך .

ALMIGHTY

New member
I guess you´re not a

21th century digital boy....איי, שיר מצוין...הקליפ די מסריח..

manic_subsidal

New member
לא אהבתי את השיר P:

הוא היה יותר מידי... כזה... בע לא יודע לא אהבתי

ALMIGHTY

New member
אז מה הבעיה שלך עם אייסיקיו?

לא מסוגל לתפעל את זה? בכל מקרה, למישהו פה יש מקינטוש...זה לא מסובך יותר ?

למעלה