../images/Emo58.gif עונה 3
1. לוגאן ו-ורוניקה הולכים להישאר ביחד לדעתי, אבל כמו שרוב אמר, הדרך שלהם לא הולכת להיות קלה. 2. לוגאן ודיק הולכים להישאר חברים, אבל יהיו בעיות רציניות בקשר שלהם אם לוגאן ייגלה על המעורבות של דיק באונס של ורוניקה. אם הוא לא, הם הולכים להתחבר אחד לשני יותר, במיוחד אחרי מה שקרה במשפחות של שניהם. ראיין אמר בקומיקון שדיק יבין כמה הוא אהב את ביוור. אני חושב שהוא הולך לפתח מצפון. 3. אני חושב שקולג' הולך להיות יותר קל בשביל ורוניקה מאשר התיכון, אבל לא לשאר הדמויות. במיוחד לא לאלה שהיו רגילות למעמד שלהן, כמו דיק. 4. אני עדיין חושב שהעניין הרומנטי הולך להיות רק מהצד של פיז, ואולי ורוניקה תפלרטט איתו קצת, אבל היא עדיין תיהיה עם לוגאן. פארקר ומאק כנראה הולכות מאוד להתחבר אחת עם השנייה. היא גם כנראה תיהיה חלק חשוב בניסיון לגלות מי האנס. 5. שיגעו ברקע של לאמב קצת יותר עכשיו שהוא דמות קבועה. (גם עוד קצת לאמב ומדיסון). שיראו את המערכת יחסים בין ורוניקה ולוגאן מתפתחת. אני גם רוצה לראות את ההשפעה של הרצח של אהרון על לוגאן. זה כנראה טוב יותר בשבילו ככה שהשליטה בכסף אצלו, והוא לא צריך להתמודד עם הרוצח של לילי, אבל זה עדיין היה אבא שלו. אולי גם נראה את טרינה. לראות את קליף כמה שיותר. לראות את ההשפעת המעשים של ביוור על מאק ודיק. יש לי הרגשה שהעונה הזאת הולכת להיות ברמה של העונה הראשונה, ואני מקווה שאני לא אתאכזב. 6. אני חושב שדיק יהפוך לחשוד בשלב מסויים בחקירה, אבל יתברר שזה לא הוא, ו-ורוניקה תצטרך להתמודד עם זה שלמרות מה שהיא מרגישה כלפיו בגלל המעורבות באונס שלה, הוא באמת חף מפשע. יש לי הרגשה שגם פרופסור לאנדרי יהיה חשוד, או שהוא האנס בעצמו.