Now Playing vol. 1.3

Garbage-Only Happy When It Rains

I Wish It Would Rain Down On Me.... כ"כ חם !!!!!!!!!!!!!!!!!! איכס. אתמול שמעתי שיר שלהם בגלגל"צ ונזכרתי שפעם ממש אהבתי אותם ואפילו יש לי דיסקים שלהם
קורה לי הרבה לאחרונה... שבת שלום לכולם, ליבי

ofirshai

New member
גם אני שמעתי את זה!!!

והיום השמיעו את You look so fine! אבל לא להתלהב, משמיעים אותם רק כי יש מבצע בגלגל"צ ומחלקים את האוסף שלהם במתנה (התקשרתי ואני ממש מקווה לזכות בו) איזה דיסקים שלהם יש לך? יש את השניים הראשונים, ואני צריך לקנות את BLM...

כן, גם אני התקשרתי למבצע שלהם...greedy

אז ככה, יש לי את הראשון בקלטת טייפ איפהשהו ואני מתה לקנות אותו כבר שנים אבל מתקמצנת להשקיע 80 ש"ח בדיסק הזה אז היום שמעתי את כל השירים בדיסק ביוטיוב (המצאה גאונית). יש לי את Version2.0 ויש לי את Beautiful Garbage ויש לי את ה-EP או איך שלא קוראים לדיסקים האלה של "I Think I'm paranoid" שיש שם 4 שירים - ITIP, Deadwood, Afterglow ו-I think I'm crystalized. איזה ידיד שלי הביא לי את זה פעם - יבורך !!!! ודרך אגב גם ראיתי אותם מופיעים בהאנגר 11 בזמנו.... ערב טוב שיהיה, ליבי.

ofirshai

New member
איזה שווה!!!!

את האלבום הראשון אפשר לקנות בתו השמיני במחיר סביר (לא זוכר כרגע כמה). את הבי-סיידים של פראנויד אני מכיר, חוץ מהאחרון שציינת (זה לא רמיקס?) ד"א, איך היה בהופעה שלהם אז?

גארבג'

הי לך.... לגבי הרצועה האחרונה - כתוב ליד השם - Extended Edit - 7:25 דקות.אני חייבת להתוודות שמזמן לא הקשבתי לזה אז אני לא זוכרת מה זה בדיוק. לגבי התו השמיני - לפי האינטרנט הבנתי שיש רק בירושלים ונתב"ג - אבל תודה בכל מקרה. ההופעה היתה מעולה, ממה שאני זוכרת. הרבה אנרגיות טובות. ואפילו עלה הרבה פחות מטורי..... וזהו, שיהיה לך יום טוב.

FooK MI

New member
My Chemical Romance - Welcome to the Black

Parade. הם הכי טובים בעולם. אוף, מתי הם כבר יגיעו לארץ
נ.ב. אני שונא לקום בשעות כאלה :| זה כאילו שהיום נגמר לפני שהוא בכלל התחיל. אופוש.

boy for pele

New member
Jefferson Airplane - Rejoyce

War is good business, so give your son But I'd rather have my country dying for me

boy for pele

New member
ואפרופו חזירים.Pis in zen - Jane's addiction

Pig eats shit, but only when he hungers i want you all to go to a mountain and sit there for 3 days.... ....dont bring your radio i want you to grow a garden i want you to raise some animals andi want you to be A S-L-A-V-E i want you to be A BETTER PERSON PIG IS LEAD TO THE SLAUGHTER!!!!!!! i know about THE WAR!! but i just want to fuck i know about pain and suffering and being cold but i just wanna FUCK I know all there is to know, baby TO THE SLAUGHTER!!!! talking about the pig talking about DA PIG, DA PIG GODDAMNED PIG some people should die that's just an unconscious knowledge PIG IS LEAD TO THE SLAUGHTER pa pa pa pa PIG!

boy for pele

New member
זה כמובן PIGS IN ZEN

ואין פה עבירה על זכויות יוצרים. לא כל זה באמת המילים של השיר, וזה לא כל המילים. ומשפט אחד הוא בכלל תוספת שלי חחח.

noosh

New member
קצת אחרת - שניים סינים

למה השוטר עשה את זה? כי צריך להזהר מכל אחד שהולך כאיל ועם מזוודה של כינוררררררר במיוחד אם הוא סיני!!! יו, אני מתה על קצת אחרת. גרוניך גאון-על.

Bjork- Joga

זה אחד השירים הכי מדהימים שיש. אף פעם לא חשבתי שאני אצליח להתחבר למוזיקה שלה. היא יותר מדי לוויתנית, אבל האלבום הזה. והשיר הזה. Coincidence makes sense only with you.

למעלה