Rancid - Time Bomb Black coat, white shoes, black hat, Cadillac Yeah, the boy's a time bomb P:
ש שוקומאסטר New member 21/12/06 #12 Rancid - Time Bomb Black coat, white shoes, black hat, Cadillac Yeah, the boy's a time bomb P:
G Gadook New member 21/12/06 #27 ../images/Emo45.gif נ.ב חזרתי וכבר אני הולכת שוב חזרתי מטיול חנוכה, היה הכייי טוב בעולם. ביום ראשון גדנ"ע ^^
../images/Emo45.gif נ.ב חזרתי וכבר אני הולכת שוב חזרתי מטיול חנוכה, היה הכייי טוב בעולם. ביום ראשון גדנ"ע ^^
G Gadook New member 21/12/06 #33 נטוו!! ../images/Emo13.gif היה נהדרררררר, באמת שהיה מעולה! אני מקווה שאני אספיק להגיע הביתה בזמן לדבר איתך... אם לא אז בסופ"ש
נטוו!! ../images/Emo13.gif היה נהדרררררר, באמת שהיה מעולה! אני מקווה שאני אספיק להגיע הביתה בזמן לדבר איתך... אם לא אז בסופ"ש
P P i x i e s New member 21/12/06 #20 ../images/Emo47.gif../images/Emo204.gif מורן קריטי- שקט. הביטי בפניי, האור כבה. הביני, האוויר נגמר ככלות הנשימהההה.
../images/Emo47.gif../images/Emo204.gif מורן קריטי- שקט. הביטי בפניי, האור כבה. הביני, האוויר נגמר ככלות הנשימהההה.
T The Fourth Horseman New member 21/12/06 #29 Whorecore - Protection כל האלבום. אתמול היה חייתי. היום כואב
G Gadook New member 21/12/06 #30 Lostprophets-... catch tomorrow בשביל מאיה Yhea the hair cut's hot but this is gotta stop! good shoes won't save you this time ביי ביי תרנגול קטן
Lostprophets-... catch tomorrow בשביל מאיה Yhea the hair cut's hot but this is gotta stop! good shoes won't save you this time ביי ביי תרנגול קטן