now playin'?

LimiMimi

New member
I Feel Fine (beatles)

דאמ, דוד שלי הביא לי דיסק במחשב, שיש שם את כ-ל הדיסקים שלהם ואת כל הליריקס. אושר?

Blue mai

New member
איזה מגניב זה!../images/Emo82.gif

כמה זמן היא אצלך? אתם גם אמורים לנסוע אליהם לא? וואי זה ממש כיף,תהנו! תלכי איתה לשנקין,עזריאלי וכאלה מקומות. [מזכיר לי את שוויץ]

Miss Tika

New member
Garbage-Stupid Girl

Don't believe in love Don't believe in hate Don't believe in anything That you can't waste אין לו משמעות מיוחדת ממש... הוא חביב.

nettus

New member
4 עונות

אמת זה היה ממש במקרה שדווקה השיר הזה עושמה ברקע אבל זה שיר שאני ממש אוהבת כי זה שיר כזה מלאה אנרגיה שפשוט בא לירקוד ששומעים אותו, וזה אחד השירים שאני הכי אוהבת

Ne§t£A Gi®L

New member
דווקא את השיר הזה../images/Emo108.gif

ממש לא אהבתי... את מכירה את U being U? זה באמת שיר מעולה:) פעם נורא אהבתי אותה, עכשיו פחות.

גם אני בהתחלה לא אהבתי

אבל עכשיו אני מתרגלת לזה, לא יודעת, זה נחמד פתאום לחזור לזה לאחר תקופה שלא שמעתי את השיר הזה ואותה בכלל..

aYaLoLy

New member
You- Switchfoot../images/Emo71.gif

אח.. זה אחד השירים הבודדים שאני יכולה לשמוע בכל מצב. אם אני עצובה, שמחה, פוחדת, עייפה. והוא תמיד יעשה לי צביטה כזאת בלב, של עצב מהול בשמחה. של שמחה מהולה בעצב. אחד השירים האהובים עלי.

חח. המומינים!../images/Emo54.gif

חח נו נשבעת :) "הנה באים כן הם באים המומינים המופלאים בתוך העמק המלא שמחה עם מאי וכל המשפחההההה משפחת מומין..." :) ועכשיו האמת עבר לשיר של הפקצה באירוויזיון. נו, השקט שנשאר אומשו.

SuGaRBabe1

New member
RHCP - Parallel Universe

אין לו ממש משמעות מיוחדת, אבל שמענו אותו המון בטיול השנתי אז הוא מזכיר לי את הטיול...

למעלה