now playin'?

KarenTheGoddess

New member
now playin'?

מה מתנגן לכן עכשיו עכשיו ברקע? יש לשיר משמעות מיוחדת? מה השיר עושה לכן? שרשור משודרג :) אצלי: incognito-Misunderstood שיר שמכניס אותי לאווירה רגועה

JUstMeAndMe

New member
דיסני../images/Emo99.gif.

דיסני בדר"כ מרומם לי את המצב רוח אם אני בדיכאון וגם סתם ככה הוא כיפי. אז עכשיו מתנגן השיר: Hercules- I won't say i'm in love שיר נורא חמוד וקליל, אחד מהאהובים עליי של דיסני. והוא גורם לי לחשוב האם אני אמוהבת?

B l u e R o s e

New member
אווו...[-:

אני כל כך אוהבת את השיר הזה! הוא כל פעם כל כך מתקשר לי לדברים כשאני שומעת אותו...[-:

Magi¢ Girl

New member
מאיר אריאל-נשל הנחש...

זה שיר מדהים ואני תמיד בוכה ממנו... זה עושה לי כזה... לא יודעת, אני נזכרת במי שניגן את זה לפני כמה זמן... לא יודעת איך להסביר, אבל כן- זה עושה לי משהו...

THE ronch

New member
תפסת אחלה רגע. ../images/Emo13.gif

Lady macbeth- Heavy tracks זה השיר איתו הם סיימו את ההופעה אתמול. ("אההה...זה שיר אחרון, ו..אההה..אחריו הדרן." -רַד נועץ באסף פרצוף של "הרסת יא מטומטם"- "אהה...אופס...שכחתי ש..אהה...לא הייתי אמור להגיד את זה. בכל מקרה, מסיבה מאד מפתיעה בחרתי לסיים עם השיר הזה
" -גיטרות-) היה נפלא, אני מניחה שאפרט עוד קצת בימים הקרובים כי יש להלם נטייה לעבור לי רק אחרי איזה שבוע.

Miniature

New member
להלהללה../images/Emo98.gif

מה מתנגן לכן עכשיו עכשיו ברקע? נציל את היום של נמרוד שיקלר יש לשיר משמעות מיוחדת? לא, פשוט אוהבת את הדיסק של הזמר. מה השיר עושה לכן? אני חולה על הקול של נמרוד אז זה עושה לי כיף בלב חח

רייל

New member
Time - Pink Floyd.

יש לשיר משמעות מיוחדת? אני אוהבת את המילים. אבל, אין לו משמעות ממש מיוחדת. מה השיר עושה לכן? לחשוב.

mishmishonet

New member
מלנכוליה אהובתי- חמי רודנר.

אין לו משמעות מיוחדת בשבילי...סתם שיר יפה שאני אוהבת כל כך והוא נורא מרגש אותי. חמי רודנר פשוט יוצר אדיר.

PurplePillow

New member
Alanis Morissette - Ironic

משמעות מיוחדת? לא חושבת. אני פשוט נורא אוהבת אותו מאז שהייתי בת 6. אבא דרש שלבת שלו יהיה טעם מוזיקלי מלבד מקרנה
עזבו את זה שאין לי מושג למה אבא שלי שמע את אלאניס מוריסט. נו וול מה הוא עושה לי ? חיוך ופלאשבק לאתמול

רייל

New member
זה מופע אקוסטי. ../images/Emo13.gif

(כאילו, בלי תופים, חשמליות ודברים כאלו.)

PurplePillow

New member
אה חחח

אז תגידו אקוסטי
יש גרסה כזאת? אני אנסה להוריד אם ה100 תוכנות למציאות ריגול שאבא התקין לא השמידו לי כבר את הקאזה

למעלה