Now listening vol.1.8

boy for pele

New member
Now listening vol.1.8

בטעות היה פעמיים 1.6, אז עכשיו זה 1.8. עמכם הסליחה.

boy for pele

New member
Cause and Effect - It's over now

שיר מדהים, עם מילים מדהימות, עצובות ומטרידות, או בשפתו של הפורום הזה "חותכות". הייתי שם אותם פה, אבל הדיקטטורה הצבאית תמחק לי אותם
אז רק אומר שכששמעתי את השיר הזה בפעם הראשונה באמצע שנות ה90, הייתי בטוח שזה שיר ישן של דפש מוד שאני לא מכיר, ואז גיליתי שזה לא דפש מוד. האמת? זה יותר טוב מכמעט כל דבר שדפש מוד עשו. מומלץ מאוד, כמובן.

behappy

New member
4 לפנות בוקר לא נרדמת/יודית יקירתי

[שיר אוטוביוגרפי לכמה מהאנשים פה
]

boy for pele

New member
Leonard Cohen - Partisan

והנה קטע מהשיר, כדי שיוני ילמד קצת צרפתית: J'ai change' cent fois de nom, J'ai perdu femme et enfants Mais j'ai tant d'amis; J'ai La France entie`re. Un vieil homme dans un grenier Pour la nuit nous a cache', Les allemands l'ont pris; Il est mort sans surprise.

boy for pele

New member
Lou Reed - The Kids

אחד השירים האחרונים באלבום הקונספט המדהים של לו ריד, שמדבר על ילדים שנלקחים מאימם השרלילה המסוממת. השיר מסתיים עם בכי קורע לב של ילדים. לפי אגדה אורבנית, בוב אזרין, מפיק האלבום (שהפיק גם את "החומה" של פינק פלויד), הקליט את הקטע הבכי בעזרת ילדיו, כאשר הוא אמר להם שאימם מתה. בוב אזרין מכחיש, כמובן.

'97 Bonnue & Clyde - טורי איימוס

and guess whose fault is that
(התפלק לי 3 פעמים enter והחלטתי לזרום עם זה....
) ליבי

noosh

New member
You'd be so nice to come home to

השיר הזה מזכיר לי את החברות מהצבא.

לא משהו בלתי רגיל,

גלגלצ וראפ בבסיס :| ו-פרשססססססס וקצת יס וירג'יניה של חברה ואז בדרך הביתה שלומי הראשון
"יעלה בשפורפרת, גונחת משהוווו על חנוך לויייין אני לא באמת מבין אומר כן כן לוין לוין בשביל הנימוסין" ושות' וסטוריז של PJ שהוא סיפור חיי לאחרונה אה וגם, So Far או "להיות" או מה קוראים אותו, של הבנות נחמקעס. אני ממש אוהבת את השיר הזה, יצא להן ממש טוב ביחד, אני מקוה לא להתאכזב כי אני ממש רוצה לראות אותן מתישהו סתם בשביל להתרשם.

../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif אז

שיעשו מפגש שכולם יוכלו לבוא למען השם
וחזרתי מתישהו, נו, זה אווטינג
אבל דווקא חשבתי שזה דיי מובן לפי הודעות
הוי נו

למעלה