Now listening vol. 1.6 מהדורת סוף אוגוסט.
B boy for pele New member 31/8/07 #2 Failure - Fantastic Planet דיסק מעולה עם שירי גראנג' - גאראג' איטיים. מזכיר לי את הסקרימינג טריז.
B boy for pele New member 31/8/07 #4 אבל בניגוד אלייך,אני תורם את הפרס הכספי לצדקה ואת קונה מעילי פרווה, ומכוניות יוקרה.
S shiray New member 31/8/07 #11 זה כבר לשחק מלוכלך!!! מה השלב הבא? להנפיץ שנולדת במשך שנה שלמה, כדי להרוויח עוד 365 הודעות לחישוב?!
S shiray New member 31/8/07 #6 טורי- אנג'י חחח איכשהו תמיד השרשור הזה נפתח כשאני שומעת איזה קאבר של טורי... יאללה לסיים כבר עם הדיסקטורי ולקחת אותו לאוטו לשארית חיי!!!
טורי- אנג'י חחח איכשהו תמיד השרשור הזה נפתח כשאני שומעת איזה קאבר של טורי... יאללה לסיים כבר עם הדיסקטורי ולקחת אותו לאוטו לשארית חיי!!!
ר רעוּת New member 31/8/07 #8 או מהתחלה: דכאון-->טורי---> עוד יותר דכאון--->טורי גם באוטו---> מתנגשים במשהו (ע"ע ענבל פרלמוטר)---> מוות--> happy phantom whoo hoo
או מהתחלה: דכאון-->טורי---> עוד יותר דכאון--->טורי גם באוטו---> מתנגשים במשהו (ע"ע ענבל פרלמוטר)---> מוות--> happy phantom whoo hoo
S shiray New member 31/8/07 #12 ואני עוד שוקלת ברצינות לשים גרסה ממש טובה ועצובה של לוזינג כשהיא מתחרפנת וזה כואב... באמת שאני אצטרך לכתוב אזהרה על הדיסק או משהו
ואני עוד שוקלת ברצינות לשים גרסה ממש טובה ועצובה של לוזינג כשהיא מתחרפנת וזה כואב... באמת שאני אצטרך לכתוב אזהרה על הדיסק או משהו
י ירגזי כחול New member 1/9/07 #17 ואפשר פשוט לקצר את התהליך - ענבל פרלמוטר באוטו קסםםםםםםםםםםםםםםםםם על ים כינרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
ואפשר פשוט לקצר את התהליך - ענבל פרלמוטר באוטו קסםםםםםםםםםםםםםםםםם על ים כינרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
פ פלוטו24 New member 31/8/07 #13 Carole King - Tapestry כי זה אלבום עם קלאסיקות שלא ניתן לפספס וזמרת עם קול מיוחד.
י ירגזי כחול New member 1/9/07 #16 היום ב88 בסביבות 4 היה אסון יפה כמו שקט של דויד פרץ עם נועה בביוף בקולות רקע בסוף שזה כ"כ, מיון. ומיד אח"כ ניק דרייק, כאילו שזה לא הספיק. ואח"כ - חדשות ואח"כ שלומי שבן, עיר, שאני כה צריכה לקנות "שאלוהים יתן לי כח... היא לא היתה... אבל... בכלללללל" "בשר זה רצח, ורצח זה משמין!!!!!!!!!!!!!" וגבע אלון, שהוא חביב [נו, מיכל, אל תעלבי!!!] וחביבתו, מיקה שדה [נכון?] שהיא ממש אבל ממש בסדר היא!! ואז פיונה ואז, she's your cocaine. בלופים.
היום ב88 בסביבות 4 היה אסון יפה כמו שקט של דויד פרץ עם נועה בביוף בקולות רקע בסוף שזה כ"כ, מיון. ומיד אח"כ ניק דרייק, כאילו שזה לא הספיק. ואח"כ - חדשות ואח"כ שלומי שבן, עיר, שאני כה צריכה לקנות "שאלוהים יתן לי כח... היא לא היתה... אבל... בכלללללל" "בשר זה רצח, ורצח זה משמין!!!!!!!!!!!!!" וגבע אלון, שהוא חביב [נו, מיכל, אל תעלבי!!!] וחביבתו, מיקה שדה [נכון?] שהיא ממש אבל ממש בסדר היא!! ואז פיונה ואז, she's your cocaine. בלופים.