Now listening vol. 1.6

shiray

New member
סיפרתי כבר פעם...

הגעתי לטורי דרך תגובות תמימות ב"עין הדג", שכתבו משהו על הקאבר של טורי לסמלס לייק... אחרי ששמעתי אותו נדלקתי והתחלתי לשמוע מלא. בדיעבד גיליתי, בטח כמו רבים (חוץ ממך, שחוותה הכל בלייב ונבהלה מכל מייקאובר של טורי), שאני מכירה את קרוסיפיי, פרופשיונל ווידו ופריטייל...

shiray

New member
חחח היי לך

נהנית מהלינץ' הפומבי שהיה אתמול לאפרת? האמת שהיה גדול (חוץ מהלינ', אבל זה היה איזה חצי מופע... )

shiray

New member
החדש של גוש נשמע מעפן בנתיים, את הראשון

אהבתי. אבל עדיין- הבנאדם ממש עשה לה לינץ' שם. גם את ה2 שירים שעליה (שלהזכיר לאלה שלא מבינים- אחד נקרא "ביום שאפרת התאבדה" והשני מסתיים ב"...... חרטתי עליו 2 משפטי- טוב לבד ומוות למי שעוזב") + הוא שר את דיאטה ואז מירי באה משום מקום + הוא שר את מגרד (שזה מבורך) והדגיש שעם מירי זה הכי טוב (טוב, אפרת לא הייתה על הרצפה....) קיצר- מזל שכנראה היא לא הייתה בקהל (מה שכן- מיקי קם הייתה בקהל ועמדה לידי והיא לא כזאת גבוהה בכלל!!! סתם אשליה אופטית!)

אמ, אגיב מסודר:

1. החדש של אפרת נוראי. אני לא מבינה מה בער לה כל כך לעז\וב את יוני ולהתחבר לרימונים, מה שהם עשו לה שם זו זוועה. נגיד "כמו שזה היה" היא החריבה לו את הליריקס כליל, ואז גם את העיבוד, כאילו שזה לא הספיק. 2.אחרי שאפרת התאבדה זה שיר הומור לגמרי, כיאלו, בהתחלה זה היה "אחרי שאפרת התחתנה" או משהו כזה, ואז ברק פלדמן שינה את זה והם הכינו ריפים מ"תמיד כשאתה בא", זה עוד היה בתקופה שהם עבדו איתה. 3. מירי עשתה את דיאטה נהדר, לא הייתי אמנם, אבל יוני
התקשר והיא עשתה אותו פשוט נהדר. ובכלל, מירי מעולה ממש. אני לא חושבת שהוא עושה לינץ' לאפרת, היא עברה למקום אחר וזה סבבה (רק חבל שהיא ויתרה על חסדיו המוזיקליים של יוני), והוא לא יכול לשמור לה אמונים לנצח. יש בנות אחרות עם גב מגרד
.

shiray

New member
חחח עדיין זה היה טיפה טו מאץ'

זה נראה כאילו הרוח של אפרת ריחפה שם לגמרי... ואני מסכימה לגבי החדש שלה, פה אין ויכוח. וחבל, כי כן ממש אהבתי את הראשון שלה. מה שכן, היעל החדשה הזאת נראית כזאת לא קשורה ועם פחד במה.... אפילו לקלוט להוריד את קצת את המיקרופון היא לא הצליחה תחת הלחץ... לא ידעתי אם לרחם עליה או סתם לתהות מתי זה כבר יעבור לה

../images/Emo7.gif כאילו,

אוקי, אז החדש ל-א אותו דבר, בסדר אבל,
!!!!! מסיקה במקום אפרת?!!?!?!?! כאילו, מה
מי זו יעל. בהצלחה לה. היא נשמעת פחות מעצבנת ולא קשורה ליוני ממירי, מה שבטוח, אפילו בלי לדעת מי זו.

shiray

New member
יעל היא המחליפה הרשמית של אפרת. לא אחת

שמגיחה להופעה אחת בבארבי כדי לראות איך זה שם... קיצר, הזמרת ליווי החדשה... ולא ממש התעמקתי בה אבל היא נראית פיצית וחדשה לגמרי בעסק. מקווה שיעבור לה ההלם.

אני מניחה שזה היה Crucify ברדיו

או אולי Cronflake Girl (או אולי אולי הרמיקס של Proffesional Widow) אבל סדרתי אותם לפי הסדר ההגיוני... והאלבום הראשון היה "Under The Pink" ששיתי לחברה שלי והשארתי אותו אצלי כמעט שנתיים ובסוף החזרתי לה אותו ב-
כבד לא לפני (אני מניחה) שכבר היה לי עותק שלו משל עצמי. ומתישהו בהתחלה ראיתי את ההופעה של RAINN ואני לא זוכרת שום דבר שמם, אז כנראה שאני מדחיקה.... שבוע טוב לכולם (גם לך רעות
), ליבי

ofirshai

New member
שלי היה precious thing

זה היה לפני קצת יותר מחצי שנה, היה לי קראש מטורף על אלאניס מוריסט, והחלטתי לנסות לשמוע את טורי, כי משום מה חשבתי ששניהן זה אותו סגנון. אז הור*** את האוסף, ושמעתי את 3 השירים הראשונים. בפרשס התאהבתי, אבל אנג'לס וסיילנט היו לי שקטים מאוד יחסית לאלאניס, ולכן עבר הרבה זמן עד ששוב חזרתי לשמוע את טורי. אח"כ החלטתי לתת לטורי עוד צ'אנס ושמעתי את וויטרס, קורנפלייק גירל וספארק, ושם כבר התחלתי להתאהב בה...

למעלה