Now listening vol. 1.6

עוד! הנה, מאזי סטאר המדהימ-ים- ../images/Emo46.gif

Faaaaaaaade into you
אההההההההההה [גם five string serenade פה איפשהו אבל אותו אני פחות אוהבת למרות שגם הוא יפה ממש..] ותמר אייזנמן / אקסמן. היא בסדר היא. ראיתי אותה פעם בסינדרום לפני שניםםםםם ובכלל לא שמתי לב אליה אז [באנו בשביל אסף אבידן, הוא היה חבר של חברה] ורק לאחרונה קלטתי שהיא ממש חביבה ואז קלטתי שבעצם אני יודעת מי זאת, וזה ממש שעשע אותי. ונועה בל, ב-one song וגם באקפלה הזה במייספייס שלה שהיא pulls off כל כך מושלם, ברמות על אנושיות, כאילו, כנסו למייספייס שלה עשו לעצמכם טובה, יש לה קול פעמונים אם היה כזה אי פעם. ורג'י בייבי
בייבי ג'יזס וברגעים אלו, כל 11:11 [עוד לא הגעתי לברייל ומתתי אז אני עוד מסוגלת לכתוב :)]

boy for pele

New member
על הופ ועל מאזי סטאר הלהקה.

האמת, במקור זה היה עלייך, כי דיברת עליהם בלשון רבים :)

FooK MI

New member
יו :[

כשעוד ידעתי לנגן, כל כך אהבתי לנגן אותו. התפקיד של הגיטרה כל כך יפה ;[

אוי, איך אתה תמיד אומר? ";["

הגיטרה
שומע, תחזור לדעת לנגן, וזו תהיה המתנת תודה שלך על האקסידנטלייב הזה, במקום הסכס

noosh

New member
../images/Emo45.gif מהשירים האהובים עליי כשהייתי קטנה.

זה לא במקרה..

החדש? *מפגינה בורות*
עוד לא שמעתי כלום מהחדש ואני ממש שונאת את עצמי שנאה עצמית עזה על זה וגם, אמרו לי שהחדש כה טוב בזהו למרתף 10 בקיץ שעבר טוב שלא אשכרה התחלתי לתהות לגבי הזהות המינית שלי [הלו מר זברה] בby the cathedral, היא עשתה אותו כל כך שקט ויפה, פי מליונים מבדיסק, ועל הכיסא רק היא והגיטרה עם החיוך המושלם הזה שלה כאילו היא מחייכת מחייכת אבל עוד שניה בוכה אותו ממנה ורציתי למות, בחיי שרציתי למות. זהו. קרן קרן קרןןןןןןןןןןןןןןן. לב.

shiray

New member
כן זה החדש. והוא טוב, למרות שאני קצת

מעדיפה את הקודמים... החדש קצת פחות אינטימי. אולי אבל זה בגלל שעדיין יש לי את ההופעה שלה בראש (ל-א שזה דבר רע), אבל שם זה לא היה במרתף, וזה גם היה הרבה פחות אינטימי. יוו ואיזה מגניב זה שכל שניה היא מחליפה לסוג אחד של גיטרה חחח

behappy

New member
אמיל אייבינדר+תזמורת בלקנית

אקורדיוניסט גאון גאון גאון שעושה מוזיקה צוענית עם תזמורת מלאת מנדולינות וזמרת עם קול זמירי, צלול. מדהים, בחיי. למי שאוהב מוזיקה כזו כמובן. ( www.aybinder.com) ובחיי שאני לא מקבלת על זה כסף
ראיתי אותו מופיע לפני כמה חודשים והתאהבתי.

behappy

New member
תלוי איך ומתי. אי אפשר להגיד שהוא מסורתי אבל.

גם אם יש הופעות שהוא נותן ממש שירי עם מסורתיים כאלה ונגינה מאוד מובנית [כשבז'אנר הזה גם המסורתי מאוד נתון לאילתורים למיניהם], יש את הקטעים שהוא מתחרפן, לגמרי. שמעתי אותו כבר מחבר כמה שירים ביחד, מוסיף פתאום שטויות שלא קשורות לכלום וגורמות לך לצחוק מהנאה, כאלה. הוא היה תלמיד של רחמנינוב, די מרגישים את זה. כשהוא מנגן יש לו פרצוף טורי-על-פסנתר-בהופעה

killerit1

New member
peeping tom- sucker

בונאאאאא השיר הזה מעולה.. בהשתתפות נורה ג'ונס, מעולם לא שמעתם אותה שרה ככה.. למי שעוד לא שמע אותי מזיינת ת'שכל על ההרכב המעולה הזה- זה הרכב חדש של מייק פאטון (faith no more), מוזיקאי בחסד, האלבום מאוד מאוד מגוון ומלא במוזיקאים מוכשרים שהתאחדו למטרתו.. כאמור- נורה ג'ונס לדוגמא, ועוד רבים וטובים..

למעלה