Now listening vol 1.0

Victory-PJ Harvey

אמנם לא בגרסת האלבום וגם לא בגרסת הפלאפון שלי (שמצלצל ככה), אלא בגרסת הPeel Sessions שהוקלטה בסטודיו של ג'ון פיל (ככה קוראים לו?), וזה אחד הביצועים היותר אהובים עליי לשיר מעולה. בכלל, פי ג'יי
. -בעת כתיבת שורות אלו, התחלף לPrecious Things-Live מTVAB.

Applebite

New member
שאלה על PJ

אם יש לי אפשרות לשמוע אחד משני האלבומים האלה: איז דיס דיזייר סטוריז עם איזה כדאי להתחיל?

ללא ספק סטוריז

זה האלבום הראשון שלה ששמעתי. ההורים הביאו לי מחו"ל, כי לא היה את טו ברינג. הוא נורא שונה מהאלבומים המוקדמים שלה, אבל פשוט התאהבתי בו. הוא עושה לי להרגיש דברים שאני לא יכולה להסביר. יש בו משהו נורא רגשי מבחינתי, הוא פחות רוקי מהאלבומים המוקדמים, אבל מדהים. איז דיס דזייר נפלא, אבל צריך להתרגל אליו, הוא הרבה יותר מסובך לשמיעה ראשונה. לכי על סטוריז, ואז כל השאר.

התחלתי מאיז דיס דיזייר

והוא האהוב עלי שלה. האחרים היו יותר מדי מכסחים בשבילי. אני אנסה את סטוריז.

noosh

New member
סטוריז ממש לא מכסח

מה, יש בו את Good Fortune ו-We'll Float ו-This Is Love!! אוף, אני מתה על האלבום הזה.

Applebite

New member
אבל... מסובך... ../images/Emo99.gif

ומצד שני אני אוהבת מכסחים... טוב, אולי אני אתחיל משניהם

FooK MI

New member
להתחיל מאיז דיס דיזייר עם פיג'יי

זה כמו להתחיל מ-BFP עם טורי.

אוי, אלוהים,

אני באמת היחידה שלא שומעת מוזיקה כשהיא על המחשב.
זה מפריע לי להתרכז.
[איזה שרשור מצחיק, אגב
]

רעוּת

New member
אני לא יכולה לשמוע מוזיקה על המחשב ../images/Emo7.gif

המחשב עם כל המוזיקה עליו נמצא בתיקון, שלחתי אותו למגרש שדים אחרי שהרוח של סבתא שלי השתלטה עליו
לא רק שהיא היתה זורקת אותי מהמסנג'ר כל פעם שסיפרתי בדיחה שחורה, בסוף כל המחשב קרס לו

חחחחחחחחחחחחחחח

איך לא ניחשתי שכן יהיו פה סימני חיים בשעות האלה אחרי שהכרתי אותך קצת?? זה נורא כיף לא לשמוע מוזיקה!! תהני מזה!!

למעלה