now let me tell ya

astral tal

New member
now let me tell ya

וואלה יופי....הוואלה האלה קטעים איתם - הזמנתי מהם מסך 17" שטוח אליי הביתה - והיום הוא הגיע. בכל מקרה, לאחר שחתמתי לשליח והכל, העלתי אותו לחדר שלי בקומה השניה, ורק אז שמתי לב כי על האריזה כתוב בכלל שם של מסך אחר... אז אמרתי לעצמי "אוקיי, אוקיי... - יכול להיות אוליי זה פשוט האריזה ובפנים יש את המסך המבוקש" פתחתי את הארגז, הוצאתי את המסך ששקל איזה 20 קילו (בלי צחוק) - וראיתי שבמקום Sampo (מה שחייבו אותי עליו ב-900 שקל), רשום Smile על המסך(פירמה שאני בכלל לא מכיר ובטח שווה 500 שקל), והוא בכלל לא שטוח, והסתכלתי בחשבונית שמפרטת את המוצר - ואכן זה מסך הרבה הרבה פחות טוב... נשארתי רגוע, באופטימיות קולית הרמתי טלפון לוואלה, דיברתי עם דנה התומכת וסיפרתי לה את סיפורי... דנה הפנתה אותי לספק שממנו שלחו לי את המחשב - ולשם התקשרתי וענתה לי רינת המזכירה,,,רינת המזכירה הייתה ממש נחמדה ואפילו עשינו שיחה קצרה שבכלל לא קשורה למהות העניין, ואלמלא היא הייתה גרה בתל-אביב (למי אכפת שהיא בת 26) - אוליי ייכל להיות ביננו משהו,,,חבל שהיא מתל-אביב בכל מקרה, רינת לקחה את המספר טלפון שלי, ולאחר מספר טלפונים ותיאומים נוספים שעשיתי עם הספק וחברת המשלוחים, באו בחזרה לקחת ממני את המסך הנחות, והבטיחו לי שישלחו לי את המסך שביקשתי... אבל רק שתדעו - וואלה היו בסדר גמור, זה אשמת Pc2Go. טוב את זה מי זה מעניין תכל´ס... אסטראל, הולך להמשיך לקרוא (כרגע בעמוד 130 מתוך 230 - רק עוד 100 עמודים). איזה לאט אני קורא זה סיוט (4 דקות בממוצע לדף)

למעלה