November Rain
.

Dug E

New member
November Rain../images/Emo196.gif.

שם: גיל: מיקום: אייסיקיו: מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של מיוז: שיר החודש לא של מיוז: דיסק החודש: סרט החודש: ספר החודש: תכנית טלויזיה של החודש: מאורע כלשהו שעשה לכם תחודש: ציפיות/אירועים לחודש הקרוב: תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

tigw

New member
אני!!

שם: סתיו גיל:17 מיקום: אייסיקיו: אם מישהו רוצה, שיבקש מסנג'ר: כנ"ל בלוג/אתר אישי: שיר החודש של מיוז: exo-politics שיר החודש לא של מיוז: Rooster דיסק החודש: מדז סרט החודש: אדמה משוגעת ספר החודש: לא קראתי כלום החודש... תכנית טלויזיה של החודש: כנ"ל מאורע כלשהו שעשה לכם תחודש: ממ...הגשם? ציפיות/אירועים לחודש הקרוב: אולי אני אסע למרכז...אבל רק אולי תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): ממ...אני לא מוצאת שומדבר מעניין...

tai01

New member
אני חדשה.... הנה

שם:תאי גיל:12 מיקום:בבית....בצפון.... אייסיקיו: מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של מיוז:אני לא יודעת עם הוא מהחודש אבל starlight שיר החודש לא של מיוז:when you wore younge (עם כותבים ככה) של the killers דיסק החודש:אין לי... אבל לא מהחודש american idiot של גרין דיי סרט החודש:הטינה 2 ספר החודש:אמ.... אני לא כ"כ קוראת ספרים תכנית טלויזיה של החודש:זומזום.... מאורע כלשהו שעשה לכם תחודש:טקס פרסי המוזיקה של אירופה ציפיות/אירועים לחודש הקרוב:טקס פרסי המוזיקה של אירופה תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):אין....

CitizenErased

New member
../images/Emo9.gif

שם: לירון גיל: 20 מיקום: רעננה אייסיקיו: איכס מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: http://myspace.com/lalyil שיר החודש של מיוז: The Small Print שיר החודש לא של מיוז: Miss Murder - AFI דיסק החודש: אממממ.. הפסקול של סיוט לפני חג המולד החדש סרט החודש: מיס סאנשיין הקטנה, ראיתי בקולנוע וזה מעולה ספר החודש: לא קוראת.. חח תכנית טלויזיה של החודש: סימפסונס
מאורע כלשהו שעשה לכם תחודש: אה... מיי כמיקל רומנס בלונדון
ציפיות/אירועים לחודש הקרוב: חודש הקרוב כלום. חודש אחר כך - מיוז
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): אותי זה מצחיק חחחח

פולי3

New member
Moi

שם: נגה גיל: 13 (28 ימים עד הזקנה) מיקום: ת"א אייסיקיו: אין! איכי. מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: http://radiophobia.deviantart.cpm שיר החודש של מיוז: אה. אמ. Exo Politics שיר החודש לא של מיוז: לא החודש, פשוט עכשיו; Boy Kill Boy - Civil Sin דיסק החודש: The Kooks - Inside In/Inside Out סרט החודש: אין. ספר החודש: יותר מדי תכנית טלויזיה של החודש: מי רואה טלוויזיה? MTV2 מאורע כלשהו שעשה לכם תחודש: סקוטלנד! ציפיות/אירועים לחודש הקרוב: יומולדת. :D תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

NiKi†a

New member
^_^

שם: שירן גיל: 18 ב11 לחודש
מיקום: ליד תל מונד אייסיקיו: מוותרת. מסנג'ר: מחקתי אותו. בלוג/אתר אישי: חפשו במקושרים. שיר החודש של מיוז: Knights of Cydonia שיר החודש לא של מיוז: Pink - U And Ur Hand
דיסק החודש: של מיוז ;] סרט החודש: הטינה 2, איש הקש. ספר החודש: הנעלמים? תכנית טלויזיה של החודש: תהרוג אותי וזהו. מאורע כלשהו שעשה לכם תחודש: הרווחתי הרבה כסף
ציפיות/אירועים לחודש הקרוב: יש לי יומולדת שבוע הבא ^^ תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

Dug E

New member
../images/Emo26.gif

שם: צחר גיל: 17 מיקום: פ"ת אייסיקיו: 168802539 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=168339 (כותרת הבלוג היא there's part of me you'll never know the only thing i'll never show מוכר לכם?
) שיר החודש של מיוז: היפר מיוזיק שיר החודש לא של ריטה: pantera-i'm broken דיסק החודש: בון ג'ובי אנפלגד סרט החודש: השתולים תכנית טלויזיה של החודש: נמלטים תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): לא ממקום שעשה לי תחודש,פשוט מאהבה לידידה טובה שלי

MOI

שם:דפנה גיל:14 מיקום:תלאביב אייסיקיו:אין מסנג'ר:[email protected] בלוג/אתר אישי:נום שיר החודש של מיוז:sunburn שיר החודש לא של מיוז: fear of the dark ואינני חובבת גדולה של מיידן :O דיסק החודש: :S סרט החודש: :S ספר החודש: "S תכנית טלויזיה של החודש: :S מאורע כלשהו שעשה לכם תחודש: :S ציפיות/אירועים לחודש הקרוב: טיול חהחה תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

RuNoOsH

New member
גם אני ../images/Emo13.gif

שם:
רוני גיל:
15 מיקום:
רעננה אייסיקיו:
חרא מסנג'ר:
[email protected] בלוג/אתר אישי:
אין שיר החודש של מיוז:
נראה לי שאין
שיר החודש לא של מיוז:
Beck - Nothing I Haven't Seen דיסק החודש:
Sea Change של בק, וDeep Purple של דיפ פרפל
סרט החודש:
אמ... לא יודעת... ספר החודש:
מדריך הטרמפיסט לגלקסיה תכנית טלויזיה של החודש:
אבודים מאורע כלשהו שעשה לכם תחודש:
מממ... לא יודעת, היו מלא דברים ציפיות/אירועים לחודש הקרוב:
נראה לי שאין תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): לא עשה לי תחודש, זה סתם..

Apoca1ypse

New member
Beck

מצוין :) יש לי את האלבום הזה כבר ממזמן. בהחלט שווה (לפחות בתור צ'ילאאוט ;p)

lifahead

New member
יאאללהה!!!

שם: מרינה המגניבה גיל:16 מיקום: הצפון המגניב אייסיקיו:נהה מסנג'ר:נההה בלוג/אתר אישי:http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=239391 שיר החודש של מיוז: הודו שיר החודש לא של מיוז: אממ כל מיני שירים של טורי איימוס דיסק החודש: של מיוז דעע!!! סרט החודש:..אממ לא יודעת חודש יבש טיפה.. ספר החודש:אממ לא קראתי שומדבר החודש תכנית טלויזיה של החודש: נהה.. מאורע כלשהו שעשה לכם תחודש: גשם:} ציפיות/אירועים לחודש הקרוב: סקס ! תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): בו..

Elizabell

New member
עונה ../images/Emo13.gif

בלוג/אתר אישי: http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=291877 שיר החודש של מיוז: SUNBURN שיר החודש לא של מיוז: HURT של כריסטינה אגילרה. אני לא מתה עליה אבל אני מאוד אוהבת את השיר הזה. בעייני זה השיר הכי יפה והקליפ הכי יפה שיצא לה עד היום... דיסק החודש: MUSE - Showbiz סרט החודש: "הדודנית בטי" ספר החודש: "על תבונה ורגישות" (בגירסה האנגלית) תכנית טלויזיה של החודש (לא רק של "החודש"): HOUSE M.D מאורע כלשהו שעשה לכם תחודש: פרק הראשון לעונה ה3 של ניפ/טאק שהיה ביום שני...(בעייני זה מאורע...
) ציפיות/אירועים לחודש הקרוב: הציפיות שלי לחודש הקרוב הם שאצליח במבחנים העמוסים שיש לי... בעעעע
תמונת החודש: (לא שלי של מת'יו)
איזה תמונה חמודה XD אז... זהו... יום טוב ושבוע טוב לכולם

FreeLanceR2

New member
Me ../images/Emo183.gif

שם:לי גיל: 17 מיקום: ת"א שיר החודש של מיוז: hate this and I'll love you שיר החודש לא של מיוז: Twilight-elliot smith דיסק החודש elliot smith-from a basement on a hill סרט החודש: c.r.a.z.y ספר החודש: ספרות זולה (כן כן ספר) תכנית טלויזיה של החודש: נמלטים מאורע כלשהו שעשה לכם תחודש: בינתיים שום דבר ציפיות/אירועים לחודש הקרוב: מבחנים,בחינות ואולי גם איזה טסט

Runt

New member
Declare this an emergency

שם: צ'רלי גיל: 16 מיקום: ב"ש אייסיקיו: נטרף באכזריות על ידי איש נמלים, שזה כמו דב, רק איש. מסנג'ר: בקשו נא ואוסף נא. או משהו כזה. בלוג/אתר אישי: 75034 בישראבלוג. שיר החודש של מיוז: Escape שיר החודש לא של מיוז: היו יותר מידי. דיסק החודש: F4AF - casually dressed and deep in conversation סרט החודש: גרדן סטייט
ספר החודש: "מליון רסיסים קטנים / ג'יימס פרי" ומאדאם בובארי מטעם בית הספר
תכנית טלויזיה של החודש: "החיים על מאדים", כי זה התחיל רק החודש ו"החברה הגבוהה". מאורע כלשהו שעשה לכם ת'חודש: לא היה ולא נברא, או שסתם היה ושכחתי
ציפיות/אירועים לחודש הקרוב: לקנות את הולאבולו, לשרוד את המבחנים ולשתות הרבה הרבה מיץ לימון-נענע של פריגת.

למעלה