November Rain
.

Dug E

New member
November Rain../images/Emo196.gif.

שם: גיל: מיקום: אייסיקיו: מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של ריטה: שיר החודש לא של ריטה: דיסק החודש: סרט החודש: ספר החודש: תכנית טלויזיה של החודש: תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

Dug E

New member
../images/Emo26.gif

שם: צחר גיל: 17 מיקום: פ"ת אייסיקיו: 168802539 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=168339 (יש שם גם תמונות של ריטה מכל מיני הופעות,חפשו ברשימה "פוסטי תמונות" משמאל) שיר החודש של ריטה: נוצה ברוח שיר החודש לא של ריטה: pantera-i'm broken דיסק החודש: בון ג'ובי אנפלגד סרט החודש: השתולים תכנית טלויזיה של החודש: נמלטים תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): לא ממקום שעשה לי תחודש,פשוט לא מצאתי תמונה..סתם במסעדה.

../images/Emo207.gif המלאך של ריטה

מתישהו בעתיד ישודר שודר סרט על אור כחלון "מחדרה למדריד" בערוץ 2. ויש שם קטע שמתאר את העבודה שלו ב-"One" ומראיינים גם את ריטה. תכנסו לקטעי וידאו --> המלאך של ריטה יום טוב לכולם !

PRINCESS GINA

New member
שודר כבר../images/Emo13.gif

ראיתי את זה לפני יותר משבועיים
ראו אותה ממש לשתי שניות...לא יותר...

בכל זאת היה נחמד. זה גם מלווה

במנגינה של "הכניסיני תחת כנפך". מוזר - בקישור רשום שזה ישודר בעתיד ב"קשת". לא ? שבת שלום

PRINCESS GINA

New member
אולי הם מתכוונים לשדר שוב../images/Emo70.gif

בכל אופן אני ראיתי, והגעתי למסכנה שאור כחלון הוא ילד מפונק עם אופי טיפשי משהו...והוא גם מתנהג כמו טיפש בסרט..בחיי... פתאום לא בא לו שיצלמו אותו, הוא רוצה לישון, הוא רוצה ככה, הוא רוצה ככה...והוא לא מדבר על עצמו בכלל...סתם מנסה להעביר נושא בכל פעם.. ריטה רק אמרה עליו שיש לו מתנה גדולה ושהוא צריך להשתמש בה וזהו..לא ראו אותה יותר מדקה..

אני יודעת - כי זה מה שהראו בקטעי

וידאו בקישור... את הסרט עצמו לא ראיתי. שבת שלום
התקררתי אתמול...

Dug E

New member
חבל שבפורום הזה יודעים רק להתלונן

על הגעתו של הDVD. אבל להשתתף בפעילויות הפורום פחות לוחקים חלק.

יפיקה

New member
למה שלא נתלונן? הפורום קיים גם בשב

הפורום קיים גם בשביל זה, ריטה עושה לנו עוולוזה ממש מגעיל

Dug E

New member
יפה שאמרת גם

לא אמרתי שאסור להביע דעה גם אם היא חיובית וגם אם היא שלילית. אבל באותה מידה,כמו שיודעים רק להתלונן רצוי גם לשתף פעולה גם בדברים שלא קשורים לנושא הפורום. כמו שאמרת - הפורום קיים קם בשביל זה.

צחר....

רוב אלו שהתלוננו כאן הם כאלה שבאו להתלונן וללכת... רוב הזמן אנחנו הקבועים כאן דווקא כן משתתפים

KING האחד1

New member
מתפקד:

שם: עודד אפראימוב גיל: 20 (בקרוב 21) מיקום: באר שבע המדהימה אייסיקיו: מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: הקומונה שלי: http://www.tapuz.co.il/Communa/usercommuna.asp?CommunaId=22235 שיר החודש של ריטה: "כתר שמש" שיר החודש לא של ריטה: "במקומי" של קרן פלס דיסק החודש: "כל מה שיש בי" (המדהים) של קובי פרץ סרט החודש: "מכוניות" (אחלה סרט
) ספר החודש: "יונה ונער" מאת מאיר שלו (מרגש) תכנית טלויזיה של החודש: "קצרים" (מצחיק אש!
) תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): ---

pc girl

New member
../images/Emo195.gif

שם: ברקת ^^ גיל: 16 מיקום: דרום אייסיקיו: 178299268 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי:
סגרתי. שיר החודש של ריטה: או שכן או שלא שיר החודש לא של ריטה: flash של queen דיסק החודש: שלום חנוך ושלמה ארצי בקיסריה סרט החודש: קיוב ספר החודש:
תכנית טלויזיה של החודש: כמו תמיד
קרובים קרובים
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

כנסו../images/Emo70.gif

שם: סיון גיל:21 ו 9 חודשים מיקום:אל פולה(בשמה הערבי) אייסיקיו:194585158 תוסיפו בכיף שיר החודש של ריטה:מה חשוב היום מה??? מה חשוב אתמול מה??? שיר החודש לא של ריטה:את מוכרת לי מפעם דין דין אביב דיסק החודש: לא משהו ספציפי סרט החודש:פאטצ אדמס ספר החודש:אל תשלח ידך אל הנער תכנית טלויזיה של החודש:בעעעע תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): הלכנו לטיול טרקטורונים ברגע האחרון פחדתי ונדפקתי עם באגייי חחחחח וכולם הסתלבטו עליי

היייי,

יקיר לא ריטה- משינה - בן המלך - הופעה, Emilia - Big Big World, עברי לידר - אדוני, עברי לידר - איש יקר, אביב גפן - שיר עצוב, Seasons In The Sun והחרוש ביותר: Bob Dylan - A hard rain's a-gonna fall
של ריטה: שיר הגשם (צפוי
) ספר- "אם יש גן עדן" תוכנית טלויזיה- לא יוצא בגלל הצבא אבל נראה לי, שהשבוע דווקא יצא לי לראות טלויזיה אחרי שנים באותו יום היה את עדי אשכנזי היא ענקית! דיסק: אין ספציפי!

sapirs1

New member
...

שם: ספיר . גיל:14 וקצת . מיקום:אריאל. אייסיקיו:298534558. מסנג'ר:[email protected] בלוג/אתר אישי:- שיר החודש של ריטה:רגע פרטי . שיר החודש לא של ריטה:דנה ברגר -עד הקצה . דיסק החודש: אביב גפן -עכשיו מעונן . סרט החודש: עידן הקרח
ספר החודש: תכנית טלויזיה של החודש:מממ החברה הטובים ,זה משעשע לראות את זה שוב . תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): לא מצליחה לעלות =/.

yoramor001

New member
אני!

שם: ספיר .יהורם אור גיל: 30 וקצת . מיקום: נהריה מסנג'ר:[email protected] שיר החודש של ריטה: רק אתה. שיר החודש לא של ריטה: יונת האהבה - חווה אלברשטיין. דיסק החודש: ויסנטה אמיגו סרט החודש: מגדלי התאומים. ספר החודש: הסנדלרית - עירית לינור. תכנית טלויזיה של החודש: עדי אשכנזי - מה זה השטויות האלה. נפלא! תמונת החודש: האולטראסאונד הראשון (אבל לא מצליח לעלות את זה שבוע טוב. אגב, קניתי סוף סוף אוטו.

Pomodoro

New member
תגידו רגע, עירית לינור זו לא ההיא

שכתבה את "או שכן או שלא"?

למעלה