Novell ו-Xp pro

נ א פ י ס

New member
Novell ו-Xp pro

יש לי שרת נובל 3.12 ועליו תוכנת dos שדומה לחשבשבת. לשרת מחוברים שתי מחשבים שכאשר מעלים אותם הם מתחברים ברשת ישירות לשרת ומעלים את התוכנה אוטומטית. חיברתי מחשב שלישי עם מערכת הפעלה winxp pro לרשת וכאשר אני נכנס לתיקיית הרשת ביכולתי לראות את הקבצים שנמצאים בשרת הנובל אך איני יכול להפעיל את התוכנה דרך ה winxp pro מה עליי לעשות כדי להדליק את המחשב ולהתחבר ישירות אל השרת כדי שהתוכנה תעלה לי גם על המחשב הזה תודה לכולם ויום טוב

dadi99

New member
Dos ב- XP

למיטב נסיוני ישנה בעייתיות בהפעלת תוכנות Dos "טהורות" במערכות הפעלה Win 2000 ו - XP , במערכות הפעלה אלו ישנה רק אמולציה ל- Dos. ישנה אפשרות לנסות להפעיל את התוכנה מ- Win98 או פשוט להפעיל מ- Dos. מהן מערכות ההפעלה במחשבים שבהן התוכנה עובדת? ואיזו אפליקצייה זו ? מג'יק ? בכל מקרה תמיד ניתן להתקיןVmware על התחנה שלך ולהתקין מערכת הפעלה Dos. dadi99

נ א פ י ס

New member
אבל איך?

כיצד אני מפעיל את התוכנה דרך הדוס? האמת שאין לי מושג איזה אפליקציה זאת ומערכת ההפעלה היא לדעתי גם דוס... אבל אל תתפוס אותי במילה.......

dadi99

New member
הספת מערכת הפעלה נוספת

היי. ישנה אפשרות להתקין מערכת הפעלה נוספת - Dual Boot או פשוט לעלוץ עם דיסקט ב- Dos אשר מתחבר לשרת ומפעיל את האפליקצייה. בכל מקרה אני ממליץ לך כפי שכתבתי בתשובה הקודמת להתקין Vmware. אשמח לענות במידה וישנן שאלות נוספות. dadi99

נ א פ י ס

New member
קודם כל תודה על המאמץ

אני מעוניין לדעת כיצד להעלות עם דיסקט ב-DOS ולהתחבר לשרת דרכו אך אין לי שמץ של מושג כיצד עושים זאת אודה לך מאוד אם תוכל לעזור לי.

dadi99

New member
סוג כרטיס הרשת

אנא הגד לי איזה כרטיס רשת ישנו במחשב שלך ? dadi99

נ א פ י ס

New member
תודה רבה....

הצלחתי להתחבר לתוכנה רק עכשיו הבעיה שהפונטים בדוס הם לא של עהרית ואני רואה רק עברית הפוכה ואין אןפציות לפונטים אחרים למישהו יש רעיון איך להתגבר על הבעיה?

למעלה