nova dreamer

lamlam27

New member
nova dreamer

שלום אני מתניין מאווד מאוווד בכל הנושא של חלומות צלולים משום מה לא הולך לי כלכך מה שכן הולך זה המסע האסטרלי שאני פשוט יוצא מהגוף שלי זה יכול לראות לי כל לילה שאני פשוט מרחף בחדר ומבין שאני ישן כרגע אבל אני מחוץ לגופי אני בטוח שתאם מכירים את הנושא בכל מקרה אני מאוווד מעונין לקנות את הנובה דרימר יש למישהו מושג איפה אני יכול להזמין את זה או להתנסות בזה? אשמח אפם תחזירו לי תשובה למייל תודה רבה ושבוע טוב [email protected]

MetalSinagouge

New member
יש עוד מכשיר חלימה בסגנון.

http://www.wired.com/gadgets/miscellaneous/news/2004/01/62004 מבחינה תפעולית הוא לא מזהה מתי אתה חום, אלא מנחש אבל הוא מקבל נקודות על זה שהוא עוד המצאה מפרי מוחם הקודח של יפנים מטורפים

lamlam27

New member
תודה אבל נראה לי מסובך

ממש נראה לי מסובך איזה קטע אתמול נירדמתי ואניא ומר לעצמי הלילה אני חייב לחלום חלום צלול והגעתי למצב בחלום שאני מנסה להרדם ולחלום שוב חלום צלול הייתי כזה קרוב להבין שאניב חלום אני מרגיש כזה פיספוס!

שיטה שרציתי לנסות

זה לשים שעון מעורר, שאומר לי שאני בחלום [להקליט מראש ולכוון את זה כצליל שעון]. בתקווה שהקול יכנס לחלום ולא יעיר אותי. זה יכול לעבוד, הבעיה היא שיש נודניק. עוד לא יצא לי לנסות.

MetalSinagouge

New member
../images/Emo45.gif

נפלאות הטכנולוגיה. אפשר גם סתם לתרגל בדיקות מציאות עם שעון מעורר. הבעיה היא שאני מהאנשים האלה שיכולים ללכת למיטה בשעה מסויימת ולהרדם שעות אח"כ.

טוב, זה לא עבד...

הבעיה היא שאת עיקר הרעש בשעון המעורר הרטט עושה... ואני לא יודע איך אם בכלל אפשרי להפסיק אותו. אז אולי צריך תכנת מחשב שתשמיע את זה בשעה מסויימת.

MetalSinagouge

New member
יש.

אני משתמש בשעון מעורר במחשב כי הפלאפון שלי די חלש. אפשר להקליט משהו ולשים את זה בתור קובץ צליל לתוכנה.

silverhawk

New member
לילה אחד זה לא מספיק בשביל לנסות את השיטה

היא דווקא נשמעת לי לא רעה בכלל...

למעלה