Notis Sfakianakis תרגום

Notis Sfakianakis תרגום../images/Emo92.gif

Stefana Notis Sfakianakis Auta ta stefana pou ftiaxthkan me axti …ta denei … exei h agaph Auta ta stefana pou kapote mas esmhxan Ginan fides kai thn agaph thn pnixan Blepw mprosta sta eikonismata ta stefana San apagagoun tou xwrismou mast h bradia Kai egw me pikra na anarwtiemai ti sou ekana San dakrusmenh me koitazei h Panagia San dakrusmenh me koitazei h Panagia Blepw sto fws tou …krebatiou ..ta leuka fantasmata Me stolesmena ta mallia blepw na akous Kai egw mazi tous ths kardia mou ta xalasmata Na se gureuw kai esu na mhn akous Blepw mprosta sta eikonismata ta stefana San apagagoun tou xwrismou mast h bradia Kai egw me pikra na anarwtiemai ti sou ekan San dakrusmenh me koitazei h Panagia San dakrusmenh me koitazei h Panagia הכתר הזה שעשו אותו עם קושי (כתר של החתונה שיש שני כתרים של הבעל ושל האישה וחוט מחבר בניהם) מושכים אותם עם אהבה הכתרים האלה שפעם משכו אותנו להיות קרובים עכשיו הם נחשים שחנקו את האהבה שלנו (התמונות הקדושות בתוך הכנסיה) אני רואה קדימה את התמונות האלה ואת הכתרים והם אשמים בפרידה שלנו אני עם כאב אני שואל מה עשיתי לך ומריה הקדושה עם בכי מסתכלת עלי אני רואה באור השמש שדים לבנים וביחד איתם הלב שלי נשבר אני מחפש אותך ואת לא שומעת אנג'לו היקר אשמח אם תוכל לתקן שלך גרב....

rodedy

New member
תבורכי גרב !!

על תרגום יפה לשיר יפה שיהיה לך יופי של שבוע כמו שסידרת לי עם נוטיס

נאווה מאמי

אכן מדובר בזמר ענק.. אחד מגדולי הזמרים של יוון :) אם תרצי עוד שירים שלו אשמח לשלוח לך שמחה שאת נהנית .. :) שלך גרב.

Nava5

New member
גרביונת, "חולה עליו", אשמח לקראת

כל שיר+מלים באנגלו-יוונית.

רודדייייייי ../images/Emo99.gif

כמה טוב לשמוע שאתה נהנה. אני עוד מעט "יזריק" לך עוד אחד.. זהירות,ממכר :) רק שיהיה לך שבוע טוב.. והכל יהיה טוב. שלך גרב.

odeliaabut1

New member
איפה השיר שנשמע

התירגום משגע אבל איפה השיר שגם אני אוכל להאזין ולהינות ממנו גרב עשי טובה שימי את השיר שבוע טוב

תוקן על ידי היחיד והמיוחד אנג'לו|חמ

בכתרי חתונה אלו ששוזרו בפרחים (כתרים של החתונה הם כתרים של הבעל ושל האישה וחוט מחבר בניהם שבתום הטכס מניחים ליד פינת האיקונין של הבית) כל פרח הפך לקוץ כתרים האלה שפעם חיברו בינינו הפכו לעניבות חנק שחנקו את אהבתנו אני מסתכל עליהם מונחים ליד האיקונין כמו יתומים בליל פרידתנו וכאני שואל את עצמי מלא מרה, מה עשיתי לך כאילו דומעת מסתכלת עלי מדונה באור נר השמן הם דומים לרוחות רפאים לבנות שפרחי הדרים מקשטים את ראשן ואני אתם בין הריסות לבי מחפש אותך ואת אינך שומעת את קולי תודה אנג'לו...

למעלה