Nothing I do is good enough for you

Nothing I do is good enough for you

וול, אני קצת באיחור. אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא, ובכלל היה קשה לבחור את השיר הפעם, אז זה Crucify, סתם כי הוא הפתיע אותי היום, ונזכרתי כמה הוא טוב. -מה אנשים אחרים חושבים עליכם? -אתם אומרים לאנשים בפנים את מה שאתם חושבים, או שומרים בבטן? -אם כן, מצטערים על זה אח"כ? -מה מלחיץ אתכם? -יש לכם פוביה כלשהי? -מחפשי מישהו שיציל אתכם? ממה? -אתם אוהבים להכאיב לעצמכם? -מתי אתם מרגישים שאתם "הקורבן"? -מרגישים שמה שאתם עושים אף פעם לא מספיק? בשביל מי? -ממה נמאס לכם? -מה יגרום לכם להרגיש ריקים? - Where those angels when you need them? -לאן אתם לא רוצים לחזור? פורים שמח
, אחרי הכל
. עוצב באמצעות תפוז-פד

פלוטו24

New member
חג פורים שמח! ../images/Emo149.gif

מה אנשים אחרים חושבים עליכם? אני מקווה שדברים טובים. -אתם אומרים לאנשים בפנים את מה שאתם חושבים, או שומרים בבטן? תלוי למי. אם זה לאנשים קרובים אז כן. -אם כן, מצטערים על זה אח"כ? לא קרה לי הרבה. אבל אני אדם שמודה בטעויות. -מה מלחיץ אתכם? איחורים לאירועים חשובים. -יש לכם פוביה כלשהי? יש, אבל אני שמו ראותה לעצמי... -מחפשי מישהו שיציל אתכם? ממה? אם אין אני לי, מי לי. -אתם אוהבים להכאיב לעצמכם? להחדיר עירוי נחשב? -מתי אתם מרגישים שאתם "הקורבן"? אם אני מרגיש ככה, אני מניח שזה מרצון של לקבל תשומת לב. זה לא קורה יותר מידי. -מרגישים שמה שאתם עושים אף פעם לא מספיק? בשביל מי? כשלא נותנים חיזוק חיובי על עבודה קשה, זה מתסכל... -ממה נמאס לכם? מהחיים במדינה, מהעאלק הנהגה שיש לנו. -מה יגרום לכם להרגיש ריקים? בדידות. - Where those angels when you need them? אני מאמין שהם ישנם. היכן שהוא... -לאן אתם לא רוצים לחזור? לעבר. מה שהיה תם ונשלם.

סוג של מקוצר, כי אני לחוצה ../images/Emo3.gif

הרבה בפנים בסופו של דבר לא. הכל P= שכולם שונאים אתי D= ברור, מעצמי, כאילו דהה סוג של, כנראה, אווצ', חולני משהו חח. אולי זה חלק מהגנים הפולניים, להרגיש את זה כמעט תמיד.. P= סתם. אנאערף. ברור. כולם. אמא מייצגת את כולם מאוד יפה (; מהקור. הקור. אנאערף. לשם. היה שם באמת יותר מדי קר בשבילי..

רעוּת

New member
גםאני

מה אנשים אחרים חושבים עליכם? שאני ככלבה, צינית, מופרעת, פסיכית....להמשיך? -אתם אומרים לאנשים בפנים את מה שאתם חושבים, או שומרים בבטן? משתדלת להגיד -אם כן, מצטערים על זה אח"כ? לפעמים, למשל, כשמפטרים אותי בגלל זה
(למרות שלא ממש הצטערתי הפעם) -מה מלחיץ אתכם? הדבר היחיד שאי פעם ממש נלחצתי בגללו עד כדי הסטריה והתקפי בכי היה טסט, המורה רצה לשים אותי על כדורי הרגעה או משו, בסוף עברתי טסט שני (הוא בטח שיחד את הטסטר). -יש לכם פוביה כלשהי? בטח. חרדת נטישה! -מחפשי מישהו שיציל אתכם? ממה? מה פתאום. בסוף כולם הולכים ואני נשארת לי לבד בחושך בקור! -אתם אוהבים להכאיב לעצמכם? לא פיזית, אבל כן, אני די מזוכיסטית (ונוש- קניתי לחבר שלי לשעבר ליומולדת את "אם יש גן עדן"....טוב זה לא מזוכיסטית, זה סדיסטית, אבל אני בטח אקח לו) -מתי אתם מרגישים שאתם "הקורבן"? משתדלת שלא -מרגישים שמה שאתם עושים אף פעם לא מספיק? בשביל מי? לפעמים, בעיקר בשבילי -ממה נמאס לכם? מעבודות שחורות בשכר מינימום -מה יגרום לכם להרגיש ריקים? אחרי שמתאפקים מלא זמן וחייבים פיפי אז הולכים לעשות. אבל זאת ריקנות טובה! - Where those angels when you need them? they do't fuckin exist! -לאן אתם לא רוצים לחזור? לצבא

noosh

New member
חחח את באמת מזוכיסטית

אם את רוצה לחזור לצבא. (זה משהו שמתאים לי להגיד, לא לך) וזה לא יפה לקנות לו כזו מתנה ליומולדת. במיוחד כי בעצם ייעדת אותה לך.

רעוּת

New member
לא!!!!

זה לאן אתם לא רוצים לחזור! וחוצמזה קניתי לו את זה בתור מתנה חינוכית, כי הוא לא קרא את הספר!! וגם בגלל שהוא האקס לי ויש לו חברה! והיא לומדת פיזיקה או משהו כזה של חכמים ויש לי רגשי נחיתות.

noosh

New member
../images/Emo12.gif לא שמתי לב שהיה שם "לא"!!

חחח פרוידאיני משהו? |נטעק|

justmegit

New member
Monica, have a happy Hanuca!../images/Emo79.gif

הא, פורים! נו, זה מבלבל, יש המון מהם. :X -מה אנשים אחרים חושבים עליכם? רק דברים טובים. P: -אתם אומרים לאנשים בפנים את מה שאתם חושבים, או שומרים בבטן? אני נוטה לשמור בבטן. -אם כן, מצטערים על זה אח"כ? על זה שאני לא מוציאה? בטח, כל הזמן. |הגדש|-מה מלחיץ אתכם? אני נלחצת נורא בקלות מהמון דברים, אבל לרוב לא מחצינה את זה. -יש לכם פוביה כלשהי? מצהוב. :X אתמול גיליתי מחדש שחצי מהבית שלי צבוע בצהוב וממש הופתעתי לגלות שזה בכלל לא מפריע לי. -מחפשים מישהו שיציל אתכם? ממה? נדוש, אבל מלישון לבד. קורה לי הרבה שאני לא מצליחה להרדם וכשאני לבד אני מתחילה להתחרפן. מישהו לצידי אולי לא יעזור לי להרדם מהר יותר אבל אני הרבה יותר רגועה כשהוא שם. -אתם אוהבים להכאיב לעצמכם? יש לי אולי קצת לוק של פריקונית-חותכת-וורידים, אבל לא תודה. -מתי אתם מרגישים שאתם "הקורבן"? כשאנשים פונים אלי. אני שונאת את זה. לפחות בחצי מהמקרים אני מתחילה להתבלבל ורק אחרי כמה דקות למצוא משהו להגיב וגם הוא עלוב במיוחד. -מרגישים שמה שאתם עושים אף פעם לא מספיק? בשביל מי? הייסורים העצמיים על כל דבר הכי קצת דווקא שקטו קצת לאחרונה ואני לא מתכוונת להרוס את זה רק כדי שתיהיה לי תשובה יפה לשאלה הזו. P: -ממה נמאס לכם? מהחורף המעצבן הזה. -מה יגרום לכם להרגיש ריקים? אין משהו מסויים שגורם לזה, הרייקנות בדרך כלל באה לבד, כל המסביב הם סתם תירוצים. - Where those angels when you need them? בדרך, זו לא אשמתם שאני גרה בקצה של העיר. -לאן אתם לא רוצים לחזור? המ. גיל 15. ורק כי אני מתלהבת, אני אשים גם בפורום הזה את התמונה עם התחפושת. ^_^

noosh

New member
the minor fall, the major lift

-מה אנשים אחרים חושבים עליכם?איכ זה שאלות-מודיעין כאלה. "אם הייתי שואל חברה טבוה עלייך, מה היא הייתה מספרת לי?" לא יודעת!!! לכו תשאלו אותה בעצמכם, אתם מודיעין, אתם לא אמורים לדעת דברים כאלה בלי שאני אספר לכם?! -אתם אומרים לאנשים בפנים את מה שאתם חושבים, או שומרים בבטן? משתדלת להגיד כמה שאני יכולה, כי אינ לא מאמינה בלשמור בבטן, אבל אם אני יודעת שאין טעם או שזה לא משמ מפריע לי, אני לא אגיד, סביר להניח. -אם כן, מצטערים על זה אח"כ? לעתים. יש אנשים שאני מתחרטת. -מה מלחיץ אתכם? להיות במקומות עם המון אנשים, אינ לא יוכלה, זה ממש מלחיץ אותי. -יש לכם פוביה כלשהי? ממים, ומהרבה אנשים
-מחפשי מישהו שיציל אתכם? ממה? אני לא מחפשת מישהו, אינ מחפשת את עצמי, ומהרבה רגעים שנופלים או פחדים שמשתלטים. -אתם אוהבים להכאיב לעצמכם? לא. למרות שאינ טוענת שיש לבני אדם נטיה להרס עצמי, ובכל זאת, אני מקשיבה לטורי והכל, זה סוג של מזוכיזם... אבל פיזית לא ממש, לא
-מתי אתם מרגישים שאתם "הקורבן"? כשהגנים הפולניים שלי משתלטים עליי ממש חזק. או נגיד, כשפוגעים בי ממש. -מרגישים שמה שאתם עושים אף פעם לא מספיק? בשביל מי? לפעמים, כן. בשביל אנשים מסויימים, בשביל עצמי פחות, כי אינ לא מנסה להיות פרפקציוניסטית. אבל יש את הפעמים האלה שהייתי רוצה לתת יותר ואני לא מצליחה. -ממה נמאס לכם? מלקום ב-6:30 בוקר
וממחשבות מעצבנות, ממלחמות פנימיות, מלהיות צמאה כל הזמן (שמישהו יסביר לי את זה) ומלהיות עייפה -מה יגרום לכם להרגיש ריקים? וואו. אממ. זה מגיע בעיקר כשיש יותר מדי. וכשאני מחוסרת ברטחון והערכה עצמית לחלוטין. - Where those angels when you need them? הפסקתי להאמין בהם אחרי ששמעתי את הסינגלים החדשים
הם לא שם בשביל להציל את המצב, בטח שילמו להם שילכו לשחק כדורגל או משהו -לאן אתם לא רוצים לחזור? לתורנויות מטבח, ולכיתה ח', ולזיקים הודגש באמצעות מדגישומטיק

Ground control to Major Tom

-מה אנשים אחרים חושבים עליכם? שאני אדם גועלי, רשע ושפל (בשיא הרצינות). -אתם אומרים לאנשים בפנים את מה שאתם חושבים, או שומרים בבטן? זה מאוד מאוד תלוי למי. -אם כן, מצטערים על זה אח"כ? ברוב המקרים. -מה מלחיץ אתכם? כל דבר אפשרי. -יש לכם פוביה כלשהי? אהא. -מחפשים מישהו שיציל אתכם? ממה? אני מניחה שכן. סתם מתוך הרגל. -אתם אוהבים להכאיב לעצמכם? ממש. כאילו, לא ברמות של חיתוך, אלא סתם לשמוע היר אינ מיי הד לכיף. -מתי אתם מרגישים שאתם "הקורבן"? -מרגישים שמה שאתם עושים אף פעם לא מספיק? בשביל מי? בעיקר בשבילי. ויש לזה נגזרות. -ממה נמאס לכם? מחוסר. -מה יגרום לכם להרגיש ריקים? זה לא כזה קשה. - Where those angels when you need them? אני לא יודעת אם אני צריכה, או מחכה, או שסתם למדתי להסתדר בלי. -לאן אתם לא רוצים לחזור? על השנתיים האחרונות.

behappy

New member
מסכות רעשנים שירים וריקודים!!!

השאלון הזה הוא לכבוד המסיבה במעבדה שהייתיא מורה להיות בה עכשיו ואני לאאאאאאאאאאאא כי מחר אני לומדת למבחנים ועוזרת לצלם איזה סרט. או יה! -מה אנשים אחרים חושבים עליכם? שאני פרחה מרוקאית עצבנית ונכנסת למצבי כפית לא ברורים:| -אתם אומרים לאנשים בפנים את מה שאתם חושבים, או שומרים בבטן? תלוי למי. לאנשים קרובים אני לרוב אומרת הכל. -אם כן, מצטערים על זה אח"כ? לא -מה מלחיץ אתכם? חוסר זמן לעצמי, לנשום ולנוח ולבלות ולעשות דברים שאני אוהבת -יש לכם פוביה כלשהי? אמממ....... ג'וקים וגושי-ביוב
ותמונות מכוערות של שדוני-יערות, וכשיוצרות שאני כל כך מעריכה ואוהבת *אהמ אהמ* מוציאות שירים מאוד סתמיים! -מחפשי מישהו שיציל אתכם? ממה? מההידרדרות המזעזעת הזו של ה-MILF!!! נמאס לי אני עובדת לביונסה -אתם אוהבים להכאיב לעצמכם? לא לא לא לא כיחסה כאב זו פוביה גדולה מאוד שלי ביי דה וואי! -מתי אתם מרגישים שאתם "הקורבן"? ועוד איך אני הקורבן!! אחרת הייתי עכשיו במעבדה שותה ונהנית ומחופשת! -מרגישים שמה שאתם עושים אף פעם לא מספיק? בשביל מי? בשביל הפוסטמות שעזבתי בעבודה הקודמת, האאאאאאאאאאאאאא אני הולכת לעשות שם ס"ד בימים הקרובים [רק צריכה למצוא את היום שמלמדים בו כל המורים החתיכים
] -ממה נמאס לכם? משיטות מחקר כמותניות. משיטות מחקר בכלל, בעצם. -מה יגרום לכם להרגיש ריקים? ריק טוב זה אחרי התעמלות, נגיד שעה-שעתיים אירובי כזה. ריק רע... זו בדידות. חוסר מעש. חוסר מטרה או כיוון או חלומות או אמונה בעצמי - Where those angels when you need them? הלכו לעדלאידע ונפצעו מקפצונים -לאן אתם לא רוצים לחזור? לשמיעת השיר החדש אתמול. ולימי היי קיו האחרונים... היה כל כך נורא. ולבערך לפני שנה. ולגיל 20. אבל לא הייתי מתנגדת לחזור לגיל 21 והו הו טיולים וכייף. לילה טוב! פורים [ירושלמי] שמייח!

yuval k

New member
אם אני כבר פה

-מה אנשים אחרים חושבים עליכם? תלוי מי. אבל בגדול, שאני ילדותי, טיפש, חפיפניק, עצלן או חכם. שוב, תלוי מי -אתם אומרים לאנשים בפנים את מה שאתם חושבים, או שומרים בבטן? תלוי מה (הרבה יותר מלמי). אבל בד"כ שומר -אם כן, מצטערים על זה אח"כ? אם כן מה? כך או כך אני לפעמים מצטער על זה והרבה פעמים לא -מה מלחיץ אתכם? מבחנים באינפי -יש לכם פוביה כלשהי? כן -מחפשי מישהו שיציל אתכם? ממה? אני לא באמת מחפש (או צריך לחפש) מישהו ש"יציל" אותי. אני קצת צריך לקבל את הרגליים שלי על האדמה, כמאמר פיונה. אבל אולי קצת כן, מבדידות, כי זה הטרנד החדש -- לאבד אנשים לחלוטין -אתם אוהבים להכאיב לעצמכם? פיזית מן הסתם לא, אבל בהרבה מובנים אני חושש שכן -מתי אתם מרגישים שאתם "הקורבן"? אם זה קורה, המצב באמת קשה -מרגישים שמה שאתם עושים אף פעם לא מספיק? בשביל מי? בשביל עצמי בעיקר, וזה לא טוב. ממש לא טוב -ממה נמאס לכם? מהגועל־נפש שלמען האמת, אני -- ורק אני -- מביא על עצמי. מסכנות זה לא קוּל, אבל כזה אני עד שאשנה את זה -מה יגרום לכם להרגיש ריקים? הרבה מדי דברים. למשל, להיות לבד, או לא־להוערך, או לא־להצליח - Where those angels when you need them? ([אפשר לקרוא את זה עם angels ציני, ואז התשובה היא שהם ]עם החברים־באמת שלהם) -לאן אתם לא רוצים לחזור? לארהב

Moreiro

New member
וואו איך כ"כ הרבה זמן לא הייתי פה?

-מה אנשים אחרים חושבים עליכם? תשאלו אותם -אתם אומרים לאנשים בפנים את מה שאתם חושבים, או שומרים בבטן? תלוי מי. -אם כן, מצטערים על זה אח"כ? אני מצטערת רק על זה שאני לא אומרת. -מה מלחיץ אתכם? פריזן ברייק
-יש לכם פוביה כלשהי? לא יודעת. -מחפשי מישהו שיציל אתכם? ממה? לא. רק צריכה להתעשת קצת בעצמי. -אתם אוהבים להכאיב לעצמכם? רק נפשית
-מתי אתם מרגישים שאתם "הקורבן"? אני צריכה לתת לזה מחשבה מעמיקה ואין לי כוח עכשיו. -מרגישים שמה שאתם עושים אף פעם לא מספיק? בשביל מי? בשבילי -ממה נמאס לכם? להתרוצץ בלי שיוביל לאנשהו בכלל -מה יגרום לכם להרגיש ריקים? ממ. - Where those angels when you need them? בטח רואים פריזן ברייק, היה פרק בנזונה. -לאן אתם לא רוצים לחזור? לא יודעת האמת. אני מאלה שתמיד רוצים לחזור אחורה.

למעלה