Note 3 לעומת S4 -

Ofericko

New member
Note 3 לעומת S4 -

שלום לכולם.
שאלתי גם בפורום סלולרי. מנסה גם פה:

מעבר להבדל הניכר מבחינת גודל המכשיר, מה הם ההבדלים בין המכשירים?
מהירות מעבד, איכות מסך, יעילות וכו'.
אציין שאני נוטה ל-Note (הממ... "note ל-Note"... ) בגלל שמדבר אלי מכשיר שהוא סוג של מיני טאבלט עם טלפון. אבל אשמח לשמוע האם ל-S4 יש יתרונות ניכרים עליו.

כמו"כ ובהנחה שהכף ייטה לכיוון ה-S4 - האם בשלב זה כדאי להמתין לינואר או שזו שמועה רעועה בלבד?

חן חן.

magal101

New member
חד וחלק S4

אלא אם כן יש לך עודף כסף- אין שיפורים מיוחדים שממש חשובים בנוט3 (גם לא למי שמשדרג מנוט2).

billc

New member
נוט יותר טוב מכל הבחינות

מעבד הרבה יותר חזק
GPU הרבה יותר חזק
3 GB ram לעומת רק 2 בs4
מסך מספיק גדול שאתה לא צריך טאבלט

בטריה הרבה יותר גדולה

בקיצור הרבה יותר טוב

Lanni

New member
נכון אבל..

2GB RAM זה לא "רק".. תמיד עדיך כמה שיותר, אבל לא לטעות לרגע ולהניח שהגלקסי 4 מרגיש עצל בגלל זה. הוא מרגיש עצל, וגם הנוט3, אבל בגלל הטאצ'וויז ;)
לגבי הסוללה, צריך לזכור שהיא תומכת במכשיר שדורש משאבי אנרגיה גדולים יותר (מעבד + מסך). למכשיר בהמתנה, בהחלט יש לו יתרון הודות לסוללה.

bogib

New member
ההבדל הכי גדול בין השניים זה הסטיילוס

נכון שיש הבדלים בחומרה ותוכנה בניהם, אבל אם אתה משתמש ממוצע לא נראה לי שתרגיש כל כך בהבדלים בניהם. קניתי את הנוט 3 במיוחד בגלל עט הסטיילוס, נורא נחמד לכתוב הודעות, תזכורות או אפילו סתם לתפעל את המכשיר אתו. האמת שחיפשתי לקנות את הנוט 2 בכלל, כי לפי דעתי הוא גם מספיק חזק, אבל אני חיפשתי מכשיר סגור בקופסא עם אחריות יצרן ולא מצאתי, אז פשוט הלכתי על ה3 ואחרי שבועיים בערך חייב לומר לך שהמכשיר פשוט נפלא, יקר נורא, אבל נפלא :)

prizman

New member
שימוש בסטיילוס

נשמע כמו נסיון להחזיר אותי לעולם הפאלם שיצאתי ממנו לפני 7 שנים בערך

bogib

New member
אני לא מכיר את הפאלם

כי אני ילד נוקיה ישן עד לפני שבועיים, אבל הסטיילוס הזה נורא נחמד

prizman

New member
פאלם

זה משהו כמו סמארטפון שהיה פעם
רק שאי אפשר היה לדבר איתו.
מערכת ההפעלה הייתה גם של PALM אם אני זוכר נכון.
מעניין מה קרה לחברה מאז.
היו מכשירים דומים עם מע' הפעלה של חלונות גם למיטב זכרוני.

גיליתי, HP קנו את פאלם לפני כמה שנים והשם נעלם מאז.

Web OS המערכת האחרונה שלהם

הם ניסו להתחרות באייפון, וכל מגדל הקלפים שלהם התמוטט,
HP קנו אותם בתיקווה שהם יכנסו לשוק הסמארטפונים עם מוצר יחודי משלהם, בפועל אנשים פשוט זרקו את הפאלם לכלבים והשוק שלהם הצטמצם (כמו בלאקבארי כיום) הם לא הבינו את השוק נכון, HP ניסו בעצם למנף את הכוח שלהם מתקופת האיפאק אבל הם כבר איבדו הכל.
העידכון האחרון היה ב2011 ולמעשה כיום הם בקפיאה, כאילו יש מכשירים אבל לא ברור אם יש קונים, אבל תקלוט 2011 זה כבר 2-3 שנים בלי עידכון במונחי סלולר זה נצח, הם כבר לא יחזרו יותר.

prizman

New member
כשאני מנסה עוד להזכר

אז מפאלם עברתי ל MIO. עוד חברה של PDA שהיו משולבים עם GPS.
זה בעצם מה שקרה לפני 7-8 שנים בערך.
ואז הטלפונים התחילו להפוך ל PDA בעצמם ושם נגמר הסיפור.
ג'פסים של מיו אולי עדיין יש היום.

amitp

New member
ושתי האופציות גם היו זמינות כסמארטפונים

המכשירים מתוצרת מיו הריצו windows mobile בעוד שאלה מתוצרת פאלם הריצו palm os (בשלב כלשהו פאלם פוצלה לשתי חברות - palmone ו-palmsource. אחת יצרה את החומרה בעוד שהשניה היתה אחראית למערכת ההפעלה ואח"כ נמכרה לhp).

לפאלם היו סמארטפונים לא רעים בסדרת הטריאו (כשבהמשך כמה מהם הריצו גם הם windows mobile) כשגם מיו הוציאה כמה דגמים משולבי טלפון.

Lanni

New member
גם לדעתי הסטיילוס מייגע

שימושי ליישומים מאוד מסויימים, אבל זהו מבחינתי.
עבורי זה מטרד (תופס מקום ומשקל, יכול ליפול ובעיקר מיותר)

magal101

New member
לא ממש- אני לא מוצא הבדלים בינו

ל-SGS4. גם במחיר הם מתחילים להיות דומים כי אין הרבה קופצים על הנוט3 - המסך ענק, מקשה להכניס לכיס ולהתנהל איתו.
לדעתי מסך 5 אינץ הוא הדבר הכי עדיף- הטכנולוגיות שנמצאות בנוט3 נמצאות גם בגלקסי 4 (ההבדל ביניהם הוא בסהכ חצי שנה
וסמסונג לא פיתחה יותר מידי פטנטים חדשים).
גם ההבדל בינו לנוט 2 לא תהומי עד כדי כך שהוא מצדיק את המחיר (למרות שהמחיר של הנוט3 נופל מתחת ל-SGS4 בגלל שלא קונים אותו).

da^Lord

New member
אני מכיר את ה S4

הנוט 3 עולה עליו בהרבה מובנים.
אבל זה מכשיר שועד יותר לאנשי עסקים שצריכים מכשיר עם מסך גדול
שאם זכום לי נכון זו היתה הדרישה של הבחור בהודעה הראשונית.
בנוסף העט סטיילוס מביא הרבה פונקציות שאין ב S4 .

magal101

New member
מה אתה יכול לעשות מבחינה עסקית בנוט?

לסרטט דיאגרמות? כמה זה כבר חשוב....
המסך לא כזה גדול שאפשר לערוך עליו מסמכים

voguemaster

New member
יש כמה יתרונות לסטיילוס ושטח מסך גדול

קודם כל זה סטיילוס אקטיבי כך שיש זיהוי של עוצמת לחיצה. זה כבר משדרג את חוויית הכתיבה. שנית, יש למערכת של הנוט 3 ווידג'ט לכתיבת פתקים מהירה כך שאפשר בזריזות לשרבט משהו והוא ישר נשמר. זה משמעותית מהיר יותר מאשר לפתוח COLOR NOTE ולכתוב משהו קצר (בטח אם מדובר על מידות של ארון, סתם נניח). אני אומר את זה בתור חובב מושבע של COLOR NOTE כמובן
.

יש לי סטיילוס עבור הנקסוס 7 ויש לי את LECTURE NOTES וזה אחלה של דבר. הייתי גם שמח לסטיילוס אקטיבי

magal101

New member
אין שום יתרון לסטיילוס אקטיבי

יש לי- זה לא עוזר בכלום.

למעלה