Not As We הוידאו קליפ.

Not As We הוידאו קליפ.

לפי הדיווחים עכשיו שאלאניס סיימה את הסיבוב הופעות באירופה והיא בדרכה בחזרה לארה"ב, היא מתכננת לצלם וידאו קליפ לNAW (ולא IPOVM), השמועות אומרות שהסט כבר כמעט מוכן והוא לא ממש מסובך ומורכב. אני מקווה שבאמת אלאניס הולכת לעשות קליפ לשיר הזה ושלא תחליט בסוף לגנוז אותו (JOINING YOU) או לעשות ממנו קלוז קליפים (8 EASY STEPSׂ) מה אתם אומרים?

קוֹבּ

New member
אני אומר

שברוח הדברים האחרונים לא רק שהיא תצלם ותגנוז, היא גם תוותר על IPOTVM ותחליט לצלם 3 גרסאות לON THE TAQUILA, גרסת הדואט עם בריטני ספירס. סתם. ברור שעדיף NAW, למרות שיש לי תחושה שהקליפ יהיה בעיבוד קצת אחר, כמו בהופעה ההיא שהיא לבשה כותונת סגולה ועשתה פן ופוני.

Rוית

New member
../images/Emo6.gif

האמת שאני אהיה מרוצה מכל קליפ שלא יהיה סתם היא מול ספנתר או מתוך הופעה חיה או סתם תמונות לא קשורות. שתשקיע קצת! אם היא רוצה היא יכולה, עובדה שאת הקליפ למיי האמפס היא הקליטה בגארז' שלה. אני פשוט לא סומכת על הרצון שלה כבר ועל החשיבה ההגיונית שלה. אם יש לה כזו.

קוֹבּ

New member
יש גם יופי בפשטות.

אבל בשביל שזה יהיה יפה צריך איזשהי כנות שכבר אין לה. HEAD OVER FEET זה הקליפ הכי לא מושקע אבל אחד החינניים והיפים בעיני. זה כבר לא מתאפשר, לדעתי.

Rוית

New member
כן כן, גם אני חשבתי על זה בזמן כתיבת ההודעה

אבל גם חשבתי לעצמי שנראה לי שפשטות גאונית כמו פעם היא כבר לא תעשה שוב..

Kill Bernard

New member
אז אנחנו ממש פסימים?

משהו פשוט לא יעבוד, והיי, ב-Underneath זה לא היה הופעה חיה והוא עדיין לא ייצא טוב. איפה התקווה? (וד"א, לדעתי קליפ ל-On the tequila יכול לצאת מדהים
)

SleepySh

New member
שתגנוז את הכל

ותקליט אלבום חדש
רק שלא נקבל עוד קליפ כמו OIT. זה באמת יהיה נורא..

למעלה