זרעון רע ומר. אני נראה לך קוקסינל?
W wish2 New member 19/11/13 #23 מפגרת.המדינה מימנה לילידים האלה קונדומים פשוט כורדים מלבישים את זה על הלשון.
א אשת השמש האדומה New member 20/11/13 #30 אני קוראת לילד להספיק את התופעה הנוראית הזו ולשאת אותך לאישה
W wish2 New member 20/11/13 #32 לא יודעת קצת קשה להיות בזוגיות אחרי אקסית זונה. הוא עוד יכול לבקש ממני למצוץ לו.
א אשת השמש האדומה New member 20/11/13 #34 אני צוחקת איתך, נשמה ולראיה לכך אני מודה ומתוודה שאם האשכים שלך לא היו שייכים לוויש יש סיכוי כלשהו (לא ניכנס לאחוזים) שהייתי לוקקת אותם.
אני צוחקת איתך, נשמה ולראיה לכך אני מודה ומתוודה שאם האשכים שלך לא היו שייכים לוויש יש סיכוי כלשהו (לא ניכנס לאחוזים) שהייתי לוקקת אותם.
י ילד רע ומר New member 20/11/13 #36 תראי איזה צירוף מקרים יש לי 2 אשכים ובלי להיכנס לאחוזים - כל אחת תוכל ללקוק 50% מהאשכיים שלי! יאללה. ימין? שמאל??
תראי איזה צירוף מקרים יש לי 2 אשכים ובלי להיכנס לאחוזים - כל אחת תוכל ללקוק 50% מהאשכיים שלי! יאללה. ימין? שמאל??
W wish2 New member 20/11/13 #37 אני לא מאמינה שאני משתתפת במחול האשכים הזה אבל זה רק 33% כי שליש שייך מכופף. אה אה אה מי טובה?מי?מי? מי יודעת חשבון?? מי?
אני לא מאמינה שאני משתתפת במחול האשכים הזה אבל זה רק 33% כי שליש שייך מכופף. אה אה אה מי טובה?מי?מי? מי יודעת חשבון?? מי?