NOP DUDE....
Z zambush New member 8/6/01 #8 אני יודע אבל הכוונה שלי הייתה שיש פה אנשים יותר מדי פריקים, אם מה שראיתי בתמונה זה המראה של אדם הממוצע שיושב וכותב הודעות לפורום. בכל אופן אני לא פריק מצוי, אני אדם ממוצע שאוהב רוק.
אני יודע אבל הכוונה שלי הייתה שיש פה אנשים יותר מדי פריקים, אם מה שראיתי בתמונה זה המראה של אדם הממוצע שיושב וכותב הודעות לפורום. בכל אופן אני לא פריק מצוי, אני אדם ממוצע שאוהב רוק.
E epitaph New member 8/6/01 #9 תאמין או לא אבל גם אני רק אדם ממוצע שאוהב רוק ולא ``פריק מצוי`` אבל זה לא אומר שמותר לנו לשפוט אחרים לפי המראה שלהם
תאמין או לא אבל גם אני רק אדם ממוצע שאוהב רוק ולא ``פריק מצוי`` אבל זה לא אומר שמותר לנו לשפוט אחרים לפי המראה שלהם
I images_and-words New member 9/6/01 #11 מה הבעיות שלכם!? א. היא נורא יפה! ב. לא כולם נראים כמוהה... ג. אני לא מאמינהששופטים פה על מראה חיצוני חשבתי שאנחנו יותר חכמים מהצפונים שיושבים שם ויורדים עלינו
מה הבעיות שלכם!? א. היא נורא יפה! ב. לא כולם נראים כמוהה... ג. אני לא מאמינהששופטים פה על מראה חיצוני חשבתי שאנחנו יותר חכמים מהצפונים שיושבים שם ויורדים עלינו