NOOB

Reshefgarcia

New member
NOOB

שלום לכולם אני רשף בן 28 חדש בפורום,אבל לא חדש בענייני אירוסמית'... הוזמנתי לכאן ע"י מישהו,אחרי שהתברר לו שיש לי איזה מהדורה מיוחדת של TOYS IN THE ATTIC... מקווה להשתלב אם אתם רוצים לצלוב/לשאול כמו שנהוג בכל מיני פורומים אחרים,אני אשמח...אני דווקא די מת על השאלונים האלו שעושים לחדשים...

בָלבָל

New member
שלום וברכה רשף!

מי גילה שיש לך גירסה מיוחדת של טויז והזמין אותך? ואיך עדיין הגירסה הזו אצלך?
חחח נשמח לשמוע מתי הכרת את אירו, מה עוד נמצא באוסף שלך, מה האלבום האהוב עליך... וכל דבר שבא לך לספר
ענבלבל

SaintJohn

New member
ברוך הבא לפורום, רשף!../images/Emo140.gif

שאלון רצית - שאלון קיבלת: מהדורה מיוחדת של Toys - זה נשמע כמו ה-Gold CD. צדקתי? איפה השגת אותו? איזה עוד אלבומים של אירוסמית' יש לך? מהם השירים האהובים עליך של אירוסמית'? איזה עוד להקות ואמנים אתה שומע חוץ מאירוסמית' (ופרל ג'ם)? מאיפה אתה בארץ? במה אתה עוסק? אם אתה מנהל את פורום פוטבול אמריקאי, אז יכול להיות שההופעה של אירוסמית' במחצית של הסופרבול ב-2001 היתה סוג של אירוע-שיא בשבילך? ביום ראשון מתחיל פה בפורום טורניר ארוך ומשעשע לבחירת השיר האהוב ביותר של אירוסמית'. אנחנו נהיה שם, ואתה? מה דעתך על The Route Of All Evil - סיבוב ההופעות המשותף שיהיה בעוד כמה חודשים, של אירוסמית' ומוטלי קרו? טוב, נגמרו לי השאלות כרגע, אתה מוזמן להישאר כאן אצלנו ולכתוב כמה שבא לך על כל מה שעולה לך לראש שקשור לאירוסמית'. תהנה

Reshefgarcia

New member
תשובות.....

מהדורה מיוחדת של Toys - זה נשמע כמו ה-Gold CD. צדקתי? חלקית... זה הגולד CD,אבל עם חתימות של הלהקה ובהוצאה של 1000 עותקים בלבד. איפה השגת אותו? חנות יד שניה בסאן פרנסיסקו איזה עוד אלבומים של אירוסמית' יש לך? כולם,להוציא את האחרון מהם השירים האהובים עליך של אירוסמית'? JANIE'S GOTTA A GUN,LIVIN' ON THE EDGE,KINGS AND QUEENS,Sweet Emotion - 1991 Thoener Remix BACK IN THE SADDLE ועוד מלא... איזה עוד להקות ואמנים אתה שומע חוץ מאירוסמית' (ופרל ג'ם)? לא מזמן גיליתי להקת פאנק מטאל מצויינת בשם A.F.I,אז אני חורש עליהם...חוצמזה דפש מוד,RADIOHEAD,ROLLING STONES,ועוד הרבה. מאיפה אתה בארץ? בת ים סיטי במה אתה עוסק?עובד בקולנוע,ומנסה למצוא ג'וב נורמלי אם אתה מנהל את פורום פוטבול אמריקאי, אז יכול להיות שההופעה של אירוסמית' במחצית של הסופרבול ב-2001 היתה סוג של אירוע-שיא בשבילך? היתה מצויינת,אבל היו מלא בעיות סאונד,אז היה יכול להיות יותר טוב. ביום ראשון מתחיל פה בפורום טורניר ארוך ומשעשע לבחירת השיר האהוב ביותר של אירוסמית'. אנחנו נהיה שם, ואתה? מעכשיו...כן... מה דעתך על The Route Of All Evil - סיבוב ההופעות המשותף שיהיה בעוד כמה חודשים, של אירוסמית' ומוטלי קרו? לא שמעתי על זה עד עכשיו,אבל אני לא מת על מוטלי,אז מבחינתי הטור אפקטיבי רק ב 50%....

AeroTom

New member
הבעיות בסאונד היו בסופרבול של 2004

שהם עשו לפני המשחק את Baby Please Don't Go / Dream On. בהחלט היו שם די בעיות. ב-2001 זה היה הבעיות בשיתוף הפעולה (
) כשהם הופיעו במחצית אז עם כמה "אמנים" אחרים...

AeroTom

New member
זה מוצר ממש יפה

Collector's Edition Gold CD מגיע בתוך אריזה ממש יפה ומושכת והדיסק עצמו הוא דיסק זהב (24 קאראט כפי שמצויין במוצר) ממש ממש יפה שיש עליו את ציור הקאבר גם. החוברת של זה גם נפרסת ויש עליה בצד אחד מיני פוסטר של התמונה של הלהקה שמופיעה בחוברת הרגילה של האלבום. אישית זה מהמוצרים המיוחדים שאני יותר אוהב. זה ממש יפה.

AeroTom

New member
המארז פתוח...

האיכות לא משהו. זה צולם לפני המון זמן גם...

ErezLahat7

New member
הלוואי עלי..

אולי יום אחד אני אקנה איזו הוצאה מיוחדת של אירוסמית 0לשם האספנות כמובן)

AeroTom

New member
שלום רשף ../images/Emo13.gif

טוב שהגעת. ואתה מוזמן להישאר כאן איתנו במקום הכי טוב בארץ לאוהבי ומעריצי הלהקה. ראיתי שאין לך את האלבום האחרון. האם אתה מתכוון לאלבום הסטודיו האחרון-Honkin' On Bobo או לאלבום הממש אחרון, אלבום הלייב - Rockin' The Joint? בכל מקרה, שתיהן מההוצאות היותר משובחות של הלהקה מכל השנים ובהחלט שווה לרכוש ולהנות ממה שחסר לך. ברוך הבא

Reshefgarcia

New member
BOBO

אותו אין לי... למען האמת... וזאת ממש לא דרך טובה לפתוח עניין בפורום חדש...אבל לפחות לטעמי NINE LIVES היה הדבר האחרון שאירוסמית' עשו שמתקרב למשהו שאפשר לקרוא לו "טוב"...כמובן שמדובר בהשוואה למה שאירוסמית' עושים/עשו...

AeroTom

New member
אז הוא מאוד מומלץ

זה פרוייקט נהדר שהלהקה עשתה דבר ראשון בשביל עצמה ובשביל המעריצים היותר אדוקים שמכירים את השורשים שלה. יצא משהו ממש, אבל ממש נהדר. לדעתי בובו הוא מהיצירות בין הכי טובות של הלהקה ובטח אחת היותר מיוחדות. אלבום ענק ויצירה מושלמת של הלהקה. בהחלט שווה להשיג ולשמוע.

ב א ל ק י

New member
אלבום חזק ביותר.......

אפשר לשמוע עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם ווזה עדיין חזק ..... חזק ביותר......

ErezLahat7

New member
בובו שונה מ-JUST PUSH PLAY

לחלוטין. כמעט כולו מורכב מקאברים לשירי בלוז ישנים.

ErezLahat7

New member
ברוך הבא - ואני בטוח שתשתלב

נשמע שיש לך טעם טוב במוזיקה..

למעלה