NoFX באים לארץץ קראתי ראיון עם fat mike.. אני בשוקקק יאואואווווו גדוללל
ר רענן פוגל New member 15/1/07 #1 NoFX באים לארץץ קראתי ראיון עם fat mike.. אני בשוקקק יאואואווווו גדוללל
Z zohar d New member 15/1/07 #5 גדווווווללללל !!!!! אם זה באמת יקרה זה יהיה אחד הדברים הכי טובים שקורים במדינה הזאתת !!! יווואווו אני ממש מקווה שזה רציניי !!
גדווווווללללל !!!!! אם זה באמת יקרה זה יהיה אחד הדברים הכי טובים שקורים במדינה הזאתת !!! יווואווו אני ממש מקווה שזה רציניי !!
F Frankielover7 New member 15/1/07 #6 לפני יומיים הם הופיעו ליד הבית שלי. בערך. (10 דק') אררר. לא היה לי עם מי ללכת :< וגם הכרטיס היה ממש זוללללללללל)*&^*)()*&^%^&*)()
לפני יומיים הם הופיעו ליד הבית שלי. בערך. (10 דק') אררר. לא היה לי עם מי ללכת :< וגם הכרטיס היה ממש זוללללללללל)*&^*)()*&^%^&*)()
ד דורין 245 מה אחרי New member 16/1/07 #8 ../images/Emo220.gifאת מפגרת!!היית הולכת לבד!! העיקר ללכת![=
Y yuval2192 New member 16/1/07 #9 למרות שבמדינה שלנו הכול יכול קרות אני כל כך מקווה שלא יקרה כלום וזה לא יתבטל!!! אם זה קורה זה הדבר הכי גדול שיכול להיות במדינה הזאת!
למרות שבמדינה שלנו הכול יכול קרות אני כל כך מקווה שלא יקרה כלום וזה לא יתבטל!!! אם זה קורה זה הדבר הכי גדול שיכול להיות במדינה הזאת!