NOCOMMENT

guyhadar

New member
NOCOMMENT

בפעם הראשונה מזה זמן רב אני נאלץ להודות: לא הצלחתי למצוא שיר שאני רוצה. לא מורפיאוס, לא אודיו גלאקסי ולא בטיח. אולי מכם תבוא הישועה? שם הלהקה הוא: nocomment (בלי רווח) שם השיר: little boy את הקליפ של השיר היפה הזה ניתן לראות הרבה בלילות בערוץ 9 בכבלים. יש לי ספריית מוזיקה עשירה מאוד הכוללת למעלה מ-500 דיסקים ועוד כ-300 שירים במחשב, כולל שירים נדירים מאוד. מי שיעזור לי למצוא את השיר המבוקש יזכה בגישה מלאה לכל השירים שברשותי.

bily

New member
maggie..............

אז גם הוא מיליונר????????? אז ככה ,אני מצטער שאני לא יכול לעזור לך לגבי מציאת השיר אבל יש לי כמה שאלות לשאול אותך ברשותך כמובן 1: קנית את הדיסקים או צרבת אותם???? 2: איזה מוזיקה אתה אוהב????? 3: את ה300 שירים שעל המחשב אתה יכול לצרוב עכשיו או שנגמר עידן הצריבות? 4: ברשותך תספר קצת על עצמך 5: יש לך ענין לשבת ולהחליף דיסקים (יש לי בערך 200)????

guyhadar

New member
כן, אבל...

השיר אומנם מופיע בתוצאות החיפוש, אבל לא ניתן להוריד אותו. הוא מסומן באיקס, ומצויין שחל איסור להוריד אותובשל מגבלות של זכויות יוצרים. אם מישהו יודע אם ואיך ניתן לעקוף את זה - שיקום!

Chot

New member
אצלי בכלל

האודיוגלקסי לא עובד. הוא לא מרשה לי להפעיל אותו כי יש לי גרסא ישנה וחרא כזה. מבלבל תשכל באלוקיי. ניסיתי להוריד גרסא חדשה איכשהו, והוא לא מרשה לי להתקין אותה בשום פנים ואופן ויש לי כל כך הרבה שירים מחכים שיורידו אותם.. עאאעע אוף.

rizla

New member
אדיוגלקסי קיצצו את עצמם

לפני שבוע הם החליטו, על דעת עצמם (???) לבטל עשרות אלפי שירים כשהאש מהתאחדות חברות המוזיקה בארה"ב התחילה להגיע אליהם (ואני חשבתי שלאמריקאים יש מלחמה אחרת על הראש...), לכן קשה מאוד למצוא שירים באתר. אדיוגלקסי, כמו נפסטר לפניה, משתמשים בשרתים מרכזיים שלהם על-מנת לנהל את המערכת, כלומר, יש להם שליטה על מהות החומר המועבר אצלהם ולכן גם אחריות על הפרת זכויות יוצרים. ב-קאזא או מורפיאוס (אותו דבר), אין התערבות של שרתים של החברה בנושא החומר המועבר (שירים, סרטים) ולכן גם אם יחליטו לסגור את קאזה, המערכת תמשיך לפעול. סתם, שתדעו. שבת שלום

Chot

New member
אחח.. אוף! שפנים משתפנים.

זאת פשוט תוכנה כל כך מצויינת. בכל מקרה- לא הייתה לי בעייה למצוא שירים, ואף לשלוח אותם להורדה, התוכנה פשוט לא מוכנה להשאיר את עצמה פתוחה ליותר מכמה שניות.

למעלה