Nobody's wife

Nobody's wife

לפני כמה ימים שמעתי ברדיו את השיר הזה. היו כמה משפטים מהשיר ש"תפסו" אותי: I'm sorry for the times that I made you scream For the times that I killed your dreams For the times that I made you cry For the times that I told you lies לא הצלחתי להזדהות עם מי שכתב את השיר, יותר הצלחתי להתחבר לזה שעליו נכתב השיר. ולא בגלל שנפגעתי ככה בעבר. ואז התחלתי לחשוב באיזה מקום הייתי מעדיפה להיות. לא הגעתי למסקנה חד משמעית... אז מה אתם הייתם מעדיפים (אם היתה לכם אפשרות בחירה) - להיות זה שפוגע או זה שנפגע?

צודקת

אם יש זמן לישון, חשוב לנצל אותו את מוזמנת לענות כשתתעוררי

כווווווולם ישנים??

שיהיה ערב טוב, לילה טוב ושבוע טוב לכולם מקווה שתמצאו כוחות לענות לי מחר
גם אני הלכתי לישון

תשובה מסובכת

ואולי תרגיז הרבה אנשים כאן, אבל: התשובה תלויה במה עושים אח"כ. בהנחה שצריך כל הזמן להתקדם קדימה ולכן השאלה אחרי המצב / המקרה מי מבין השניים לא "ייתקע במקום" ויציליח בעיבוד המצב ל"נורמאליות" מבוססת על שורשים איתנים לדרכו החדשה בחיים. לדעתי, הסיכויים של הפוגע לעשות זאת נמוכים יותר משל הנפגע. הנפגע יהיה נגיש יותר ופתוח יותר לקבל עזרה ותמיכה ואם יבחר נכון את חבורת התמיכה שלו לא ישקע ויתקע ולאחר עיבוד של הדברים יוכל לצאת לדרך חדשה טובה יותר. זו אומנם האפשרות הכואבת יותר (הצד שנפגע) אבל אם עושים את העבודה נכון השיקום יכול להיות מהיר יותר ואיכותי יותר. לפעמים החיים הם לא מלפפון ....

למעלה