Nobilis =)

easyjet1

New member
Nobilis =)

שלום, רציתי לשאול אם אתה יודע משהו על תוכנית שנקראת the Leonardo da Vinci programme לפי מה שהבנתי מדובר בתוכנית חילוף משלחות אירופאיות, והייתי מעניין לדעת עוד פרטים. תודה מראש

Nobilis

New member
תשובה

קודם כל, תמיד מומלץ לכוון שאלות לכולם. אולי יש כאן אנשים אחרים שיודעים? הייתי ממליץ לך להתחיל לקרוא כאן: http://ec.europa.eu/education/programmes/leonardo/leonardo_en.html כמו כן, כדאי לשאול בפורום "לומדים בחו"ל". אולי יש שם מישהו שיוכל להוסיף מניסיון אישי.

easyjet1

New member
../images/Emo13.gif תודה רבה

והפנתי אליך כי מ Woking אני מפחד (כי חס וחלילה אם ה"תודה" או ה"בבקשה" שלי לא יהיו במקום, אני יזכה לרצף של תגובות ארסיות וביקורת).

easyjet1

New member
חמודה, לפני שאת טורחת להגיב להודעותי, תקראי

טענותי אינן נגעו לכך שאנני יודע מתי להגיד "תודה" ו"בבקשה". אלא, בקשר למיקומם ברצף מלל ההודעה, כי פן המילה בבקשה תופיע בסוף או חס וחלילה המילה תודה תופיע רק בכותרת, אנכי יזכה ליחס לא מלבב מאנשים שסבלנות אינה רווחת אם אישיותם. חג שמח

Woking

New member
הבנו אותך

אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן לשאול, ואם לא אז לא.

Nobilis

New member
ואני אוסיף...

שמאחר ש-Woking הגיב ברוגע, אולי דווקא אני צריך להוציא את הצהוב הפעם -
אנא המנע מלרדת לפסים אישיים. CillDara לא עלבה בך, ו-Woking אומנם ניחן בסגנון יחודי (אשר אותו טיפח במשך שנים, והוא גאה בו כפי שבריטי אדמדם אף גאה בכרס הבירה שלו) אבל זה לא הפריע לו לעזור להרבה אנשים כאן, ובפורומים אחרים. אז, בואו ננהג אחד בשני בכבוד, ושיהיה לך (ולכולנו) חג שמח. אנחנו כולנו כאן אם תהיינה לך שאלות נוספות, ובהצלחה!

למעלה