No Way!!!

juliron

New member
No Way!!!

באתר פאנק פרינסס מצאתי כפילות של אבריל ויש אחת שדומה לה פחד! תחליטו אתם!

ברודי

New member
את תאמיני לי,

אם אני אגיד לך שזאת מהבית-ספר שלי דומה לאווריל הרבה יותר מהכפילה הזאת פה? אבל זאת ששמת גם דומה לה המון!!!

juliron

New member
יותר מזאתי?! מעניין לראות אותה...

תגידי לה שתשים תמונה שלה פה

ברודי

New member
קצת בעיתי, היא לא מהנט

היא גדולה ממני בשנה שככה אין לי מצב להשיג תמונה שלה, מה שגם היא שונאת אותי (נראה לי), כי כל פעם אני שולחת אליה בנות שיראו כמה היא דומה לאווריל.(חיחיחי) אגב היא לא מתלבשת כמוה אז מעניין איך היא תיראה אם היא כן תתלבש כמוה.

juliron

New member
איזה באסה! האמת...

יש לי חברה שקוראים לה קרן והיא פשוט קופי שלה! אם היא תפסיק לחמצן יהיה לה בול אותו צבע כמו של אבריל ויש לה את השיער הכי מגניב בולם הוא נראה כמו פן והוא פשוט טיבעי ככה אפילו שהוא רטוב ואז מתייבש את תהיי בטוחה 100% זה פן (טוב קצת סטיתי מהנושא..) הקיצר אם היא תפסיק לחמצן ותתלבש כמו אבריל ותפסיק לשחק אותה צפנוית היא תהיה בול אבריל... חבל בשבילה אני הייתי מנצלת...

Alexis14

New member
חחחחח...../images/Emo113.gif

לי אמור שאני נראית מאחורה כמו אבריל.... זתומרת השיער שלי מאחורה... למרות שהשיער של אבריל קצת יותר בהיר משלי- והיא הרבה יותר יפה ממני... ד"א- איך מבטאים את השם של אבריל? אַברִיל או אֶברִיל לַאבִין או לֵאבִין? תודה...

ברודי

New member
שאלה טובה שאלת.

וזאת הסיבה שאני כותבת- אווריל לאווין. כי בגלל שזה שם לועזי ומותר לכתוב איך שרוצים, רצוי לכתוב כמו ששומעים. אז אֶוורִיל לֵאוָוַיִן אם כותבים את זה אבריל לאבין מי שלא מכיר אותה יקרא את זה ככה: abril laben

Ayoola

New member
גם לי יש!

יש לי חברה מאוווווד טובה שהיא דומה לאבריל לאבין ולפעמים היא גם מתלבשת כמוהה זה יוצא מזה מצחיק!! אני יכולה לשים פה תמונה שלה... השאלה היא אם היא מרשה... רוצים שאני אשאל אותה?

hadas 5

New member
אני דווקא חושבת....

שאבריל לבר רפאלי מה אתם אומרים יש דימיון?

ברודי

New member
ממש לא!

הם כ"כ לא דומות... לבר רפאלי יש מיבנה גוף שמנמן כולל בפנים ואווריל רזה מקל כזאת. לעומת זאת אווריל ושרה מישל גלר (באפי) ממש ממש דומות בקלוזאפים.

Ayoola

New member
בר רפאלי? אולי... אבל שרה?

בר רפאלי? עוד איכשהו יש דמיון... אבל שרה מישל גלר???? הגזמה! בעצם.. יודעת מה? אולי רק בקלוזאפ... אבל יש משהו בינה לבין בר רפאלי.. או שאני סתם רואה עקום:)

ברודי

New member
כל אחד כמו שהוא חושב...

אני אישית לא מצאתי דימיון לבר רפאלי, אבל תיראי בתמונה איך היא דומה לבאפי-->

Ayoola

New member
כן רק-

חבל שהיא מילאה את העין בשחור.... בחס... צודקת היא באמת דומה קצת לשרהמישל גלר.. לא הרבה מידי...

מה הקשר בכלל??

אולי רק באף... לשרה יש עיניים עגולות ולאבריל יותר מלוכסנות... ושפיים אחרות, וגבות אחרות וסנטר אחר... מה הקשר???

moranos

New member
לכל הרוחות!!!!!!!!!

מרחוק היא נראית אבריל!!!!!!!!! אבל מקרוב לא כל כך.... וואו

לiלה

New member
רק מרחק????

מרחוק, מקרוב, מלמעלה, מלמטה, מאיפה לא??? קופי!! קופי אני אומרת לכם!!! ק-ו-פ-י!

CRaZySweeT

New member
בעיקרון...

היא די דומה מרחוק אבל כשהגדלתי יש לה אף גדול מידי... יש לי מישהי בכיתה שקוראים לה מיטל, והיא ממש, אבל ממש ממש ממש דומה לאבריל. יש לה שיער חלק (טוב פן אבל עדיין באותו צבע וחלק חלק) ועיניים כחולות (טיפה ירוקות) ואף סולד כזה כמו אבריל, ויש לה גם את השפה העליונה המיוחדת הזאת... היא פשוט מלאה הרבה יותר ממנה - גם בגוף וגם בפנים (פעם היא הייתה יותר אבל היא ירדה המון במשקל - עוד איזה 6-7 קילו והיא ממש רזה!) בקיצור אמרתי לה שאני רוצה לצלם אותה והיא הסכימה אז אני חייבת לכם תמונה!!!

למעלה