No stairway to heaven (או שכן?)

melancholy man

New member
No stairway to heaven (או שכן?)

בעוד הממלכה המאוחדת מתמרקת לקראת האיחוד של זפלין ולמרות שכנראה לאף אחד מאיתנו הוא לא אחד מברי המזל שזכו לשלם מעל מאה פאונד לקרן לזכר אחמט ארטוגן, אנחנו יכולים לשחק קצת בנדמה לי לא? אז אם ג'ימי פייג' מרים אליכם טלפון היום (תמסרו ד"ש דא"ג...) ושואל אותכם מה הופעת החלמות של זפלין בשבילכם מה אתם עונים? איזה פליליסט הייתם חולמים לראות? איך נראית ההופעה?

Barmelai

New member
לא מטילים על ציבור גזרה שהוא לא יכול לעמוד בה

אני מצטער אבל לא יכול לצמצם את רשימת המאסט לפלייליסט של פחות מ 5 שעות. אם באמת הייתי זה שמרכיב את הרשימה להופעה בלונדון, שזה אומר זה שמחליט איזה שירים לא יקוצצו, הייתי מסתובב עם דם על הידיים במשך חודשים. אבל אני לא מתחמק איל, אגיד לך מה אעשה אם פייג' שואל אותי, אני אומר לו תנגנו מה שבא לכם, מצידי תנו מובי דיק, תנו קרוסלמברה, לא אכפת לי...אבל בבקשה בבקשה בבקשה רק לא סטרוואי טו הבן. רק זה לא. בעצם, אתה יודע מה ג'ימי? שים סטרוואי. עלי. מ'כפת לי אני, לא אני עליתי בהגרלה. שיסבלו מה יש?

melancholy man

New member
צריך לראות את הנולד

שנינו יודעים שגם אני וגם אתה, בעוד איזה חודש חודשיים נבקש מאורי ב"ש להעביר את כרטיס האשראי שלנו על ה DVD אז תיזהר ממה אתה מבקש מג'ימי כשהוא מתקשר, מצד שני, לא אין שום בעיה, עם ביצוע של עשרים דקות לסטרוואי, באופן מוזר זה שיר שמיליון האזנות לא שינו את יחסי אליו, זה עדיין מקסים, מה שכן, אני ממעיט בחשיפה אליו, כי לך תדע מתי זה יהיה פעם אחת יותר מידיי.

Barmelai

New member
זה מה שאני עושה

ולכן IV זה הדיסק הכי מאובק, שאני שומע גג פעם בשנה למרות שלשאר השירים בו אני מתגעגע קצת יותר.

AeroTom

New member
משהו שתמיד חשבתי עליו מאז ימים עברו ../images/Emo13.gif

וזה תמיד משתנה. בהתאם לתקופה. השאלה אם זה כולל שירים שלא בוצעו בלייב על-ידי הלהקה...או רק כאלה שכן. לקחתי בהנחה רק את אלו שכן בוצעו ע"י הלהקה ועשיתי את זה הופעה של 14 שירים פלוס הדרן של 2. וכך תיראה הופעת החלומות שלי לתקופה הנוכחית של זפלין:
Rock N Roll Sick Again Over The Hills And Far Away How Many More Times -> Communication Breakdown -> How Many More Time Ten Years Gone The Lemon Song Nobody's Fault But Mine ---------------------------------------------- White Summer/Black Mountain Side Tangerine That's The Way Going To California ------------------------------------------------ In My Time of Dying The Ocean Achilles Last Stand =============================== Bring It On Home Whole Lotta Love -> The Hunter -> The Crunge -> Whole Lotta Love
פתיחה עם Rock N Roll (השיר גם שאני מהמר יפתח את ההופעה בשני, עם השורה הראשונה שלו שכ"כ מתאימה...). המשך טוב עם ה-2 הבאים אחריו, לאחר מכן הגרסה הארוכה של "How Many" שכוללת בתוכה גם את Cummunication Breakdown. לאחר עוד 3 שירים מאוד אהובים מגיע הסט האקוסטי של הלהקה שכולל 4 מספרים (נפתח עם ג'ימי לבד על הבמה מבצע את החיבור של White Summer מימי ה-Yardbirds עם הפיתוח של האינסטרומנטל מהאלבום הראשון של זפלין. לאחר מכן כל הלהקה מצטרפץ אליו ומתיישבת ל-3 השירים האקוסטיים הנוספים). אחרי הסט האקוסטי עוד 3 שירים שאני מאוד אוהב כיום. לאחר ביצוע מרנין של "Achilles" הלהקה יורדת מהבמה וחוזרת להדרן של Bring It On Home בביצוע נהדר ובלוזי (עם הקטעי תופים ומפוחית סטייל גרסת How The West Was Won המשובחת) וחובה לסיים את ההופעה עם Whole Lotta Love והתוספות בתוך ה-Medley שלו. כמובן שאם היה אפשר שירים שלא בוצעו מעולם ע"י הלהקה, זה היה נראה ממש אחרת. אבל נראה לי שככה תיראה הופעת החלומות שלי לתקופה זו. מחר זה יכול להשתנות...

melancholy man

New member
חותם על החלום שלך...

הייתי רוצה לשמוע גם את when the levee breaks (מחווה לנפגעי קטרינה בניו אולינס?) שאני מאוד אוהב ואולי את שיר הגשם ואת Bring It on Home שווה איזה בלוז של דקות בקלות, מה שכן, אני מקווה שבגילם יהיה להם כוח להופעה כזאת, עם ג'אמים של עשרים דקות והכל. מחר זה קורה... ואנחנו לא שם, איזה בעסה.

HelterSkelter1

New member
אני מאחל להם

שאם כבר הם עשו את הטעות הזאת והתאחדו, אז שלא ייצאו פתטים, ושזה לא ייראה כמו ש"קרים" נראו. אני ממש בספק אם זה ייקרה... אגב, לא יודע למה, אבל מעבר למשהו כמו 8 שירים של לד זפלין, מעולם לא הצלחתי לאהוב את הלהקה הזאת. לפני כמה זמן עשיתי מעשה וקניתי את ארבעת הראשונים שלהם, בבת-אחת, סתם ככה היה לי חשק עז לשמוע אותם. מאז אני לא ממש נוגע בהם. זה די נדיר במחינתי שהשירים הכי מפורסמים של להקה הם גם הכי טובים שלה, ובמקרה הזה זה נכון. אולי רק האלבום הראשון שלהם מצליח להחזיק אלבום שלם, מבחינתי. אין בו את השיר הטוב שלהם או משהו כזה, אבל כל השירים ברמה גבוהה, והוא היחיד שנשמע לי "אמיתי" משום מה. משם זה רק התדרדר. אגב, זו לא פרובוקציה או משהו, זה באמת מה שאני חושב. לילה טוב ובהצלחה.

psychodoodle

New member
הפליליסט הוא לא הבעיה

כל רשימת שירים שלהם ,מקובלת עליי . הבעיה היא עם זמר שלא מסוגל יותר לספק את הסחורה ,ובכלל מדובר במתקפה משולבת ומתוכננת על הכיסים של מצד אחד "חבורות ילדודס גרופיס מתלהבים עם הורים עשירים" ומהצד השני "חטיארים שטופי נוסטלגיה ובעלי ממון מיותר " (הופעה+האוסף עם הDVD החדש+ אלבום חדש של פלאנט). דעה דומה לשלי השמיע חבר טוב ומעריץ שרוף של הלהקה(הרבה יותר נלהב ממני לפחות ) ,בעת צפיה בהופעות שלהם מן הימים הטובים (נזכרנו בהופעה המבישה שלהם ב LIVE AID ). אני כבר מעדיף לראות את אלו במקום

AeroTom

New member
אני אחלוק עליך בגדול בנוגע למשפט של

"זה די נדיר במחינתי שהשירים הכי מפורסמים של להקה הם גם הכי טובים שלה, ובמקרה הזה זה נכון". אני אוהב הרבה יותר מהשירים הפחות מוכרים של הלהקה ומההתחלה זה היה אצלי ככה. אולי זה עניין של חיבור, אולי השירים הקליטים יותר שלהם (שבדרך כלל אלו היותר להיטים) רק מדברים אליך, אולי זה רק עניין של טעם...אבל בקטע הזה אני ממש לא מסכים. ללהקה יש כ"כ הרבה שירים טובים וגם כ"כ הרבה ששווים או מתעלים על המוכרים יותר. הדעה שלי לפחות והטעם האישי שלי. נראה שלא ממש התחברת ללהקה...קורה. עם זפלין זה נשמע ממש מפתיע האמת...אבל גם זה יכול לקרות. בכל אופן בשבילי כל 7 האלבומים הראשונים יהיו כולם ברמה מאוד גבוהה, תמיד. והם אף פעם גם לא איבדו אצלי את החוזק שלהם.

melancholy man

New member
ואני מאחל להם

שהאיחוד, יצא להם, אמיתי, כן ומלא אנרגיה חיובית, כמו שהיה האיחוד של קריים, מאוד קשה לשחזר את הקסם הישן, כמעט בילתי אפשרי, בטח שלד זפלין כבר לא יכולים לשחזר את ההרכב המקורי, אבל אם הם יצליחו ליצור קסם חדש ואנרגיות מחודשות, כמו שבייקר, ברוס וקלפטון הצליחו, ההופעה של זפלין תיהיה הצלחת ענק.

psychodoodle

New member
צפיתי אתמול בהופעה של CREAM

ואני חייב להודות שנהנתי (הסולואים של קלפטון מצוינים כמו תמיד) ,אבל אני ממש לא יכול להשוות את זה לימים הטובים . קצת מאופק וסטרילי מדי בשבילי , בכל אופן מדובר באנשים לא צעירים במיוחד . השירה שם היתה בסדר , אבל אני לא משלם לזמר שלא הצליח לשמור על המנעד המקורי שלו פרוטה שחוקה . מצטער שאני לא מעדת "הגרופיס" הנפוצה כאן ,אני מסתפק בלאהוב מרחוק . אחרי ש " שבר כלי " בשם פיטר גרין איכזב אותי קשות (וזה היה עוד בשנות השמונים רבותי וגבירותי ) התפתחה אצלי תפיסה האומרת שצריך לתפוס אותם כשהם צעירים , או בכלל לא . ככה זה אצלי בכל הנוגע לרוקנ'רול ,אני מניח שאצל אמנים מסוגו של ואן מוריסון הזמן החולף אולי משביח .

AeroTom

New member
../images/Emo45.gif

וזה אפשרי בהחלט לדעתי. לא ברמות של אז, אבל עדיין אפשר ליצור קסם ואנרגיה מחודשת. בואו ניתן להם את הבמה קודם ואחר כך נראה.

anatyp

New member
משהו נחמד אם מדברים על לד זפלין

אתמול ראיתי את שרק השלישי לא מצחיק או גאוני כמו הראשון אבל זה קטע גדול לדעתי שבוע טוב

AeroTom

New member
חיכיתי לזה אז בקולנוע

והתאכזבתי שזה היה קטע ממש קטן. אם כבר אתם משתמשים (ושילמתם סכום נאה) בשיר של זפלין בסרט, נצלו זאת יותר...

AeroTom

New member
ובינתיים אישור רשמי להקלטת ההופעה ל-DVD עתידי

אבל לא ידוע עדיין מתי יגיע למדפים.
AHMET ERTEGUN TRIBUTE CONCERT TO COME OUT ON DVD. Good news for the millions of people who want to go to the Ahmet Ertegun Tribute Concert on Monday, but aren't able to - the event will be recorded for a DVD release. The show, which pays tribute to the Atlantic Records co-founder, will feature performances from Foreigner, Paul Rodgers, Bill Wyman, Charlie Watts and, most notably, a reunited Led Zeppelin. There's no word on when the DVD will hit shelves.​
בנוסף לזה לאחד מפורומי הלהקה הגיעה עדכון מהסאונדצ'ק ואמרו שחזרו שם על: Good Times/Bad Times Ramble On In My Time Of Dying No Qaurter Nobody's Fault But Mine D'yer Mak'er Communication Breakdown מה יהיה ומה נגיד - הכל התגלה הערב.

melancholy man

New member
אגב זה

לפני כמה ימים קראתי שפייג' מאוד מודאג מהסאונד במילניום דום, בו תערך ההופעה (מקום דפוק לגמרי למופע איחוד של זפלין, אבל משום מה ג'ימי עשה את הטעות של לא להתיעץ איתי לפני, אז שיסבול...), הוא טען שכל ההופעות שהוא ראה שם סבלו מסאונד נוראי, מלבד הופעה של אלטון ג'ון ושהוא יתייעץ עם איש הסאונד של אלטון בשביל לפטור את הבעייה, המיידע החשוב מהידיעה הזאת כמובן, היא שפייג' הוא טופוס רגיש ששומע להנאתו סופגניה צבעונית ששרה על נקיטה...

AeroTom

New member
לכן במקום לעשות את ההופעה הזאת ב-O2, היו

צריכים במקום זה להזמין 3 ערבים ב-Royal Albert Hall...
דבר טוב אבל שאפשר למצוא בקשר בין זפלין לאלטון, זה ששירים של שניהם עושים הרבה קסם לכמה סצינות בסרט Almost Famous
שיהיה בכל מקרה בהצלחה עם הסאונד. מקווה שג'ימי לא מכין תירוצים מראש...

melancholy man

New member
לא חושב שהוא מכין תרוצים

דרך אגב, היום ב 00:40 בערוץ שלוש של hot (ערוץ 14 ב yes לא יודע איזה ערוץ זה בממיר של הוט, אני מניח 3...) יש ספיישל לד זפלין עם הופעות מתחילת שנות השבעים, שזה דרך טובה להעביר את הזמן עד שיהיו קליפים ב youtube

AeroTom

New member
כן, הם יראו את הקטעים המוכרים לכולם

מה-Royal Albert Hall Madison Square Garden Knebworth וכדומה...שאת הכל אפשר למצוא ב-DVD הכפול הרשמי מ-2003. נראה לי אכניס יותר מאוחר כמה קטעים מה-DVD לשם הזדהות עם האירוע. ונמתין כמובן לעדכוני סט-ליסט של זפלין. הנה משהו שלא אמרו 28 שנים ו-5 חודשים

למעלה