no sex tonight

cosmic523

New member
no sex tonight

מה קורה? אני רואה שכשאני לא פה שום דבר לא זז.... אבל בחייכם, כולה שבוע לא הייתי ממש פעילה, איך נתתם למצב להתדרדר ככה? איפה כולכם? בכל אופן, הערב סוף סוף היה לי ערב פנוי וחופשי. ישבתי וחיכיתי כל הערב לחברותי מסקס והעיר הגדולה. סה``כ יום רביעי כרגע לא ממש מעניין - הבית הלבן בשידורים חוזרים, יאיר לפיד חביב אבל לא הרבה מעבר לזה, ו... וזהו בערך! תקוותנו היחידה היא שרה ג`סיקה וחבורתה, אבל הערב כמובן הן לא עלו לאוויר, כי למישהו בערוץ 2 היה דחוף להראות את השבעת השרים, התמונה וכו`... אכזבה גדולה! שוב מתעללים באנשים אנליים שכמותי ומערערים להם סדרי עולם בכלל ואת לוח המשדרים בפרט, ועוד בשביל מה? שרון וחבורת הזבל? לא יודעת מה איתכם, אבל מבחינתי פרק חדש של סקס והעיר הגדולה הוא הרבה יותר בבחינת ``חדשות`` מאשר התמונה בבית הנשיא של השרים המדושנים...

l i o r

New member
את צוחקת...?

רק בשביל לראות את החליפה שפרס דפק היה שווה הכל... אנשים אם לא ראיתם... פיספסתם בגדול.

tvguy

New member
קוסמיק אני איתך

אני לא מצליח להבין למה היינו צריכים להפסיד סקס והעיר הגדולה: בערוץ 1 שידרו את ההשבעה בערוץ 33 שידרו את ההשבעה אני לא מצליח להבין למה אנשי ערוץ 2 נתנו לי לראות את ההשבעה? מה אין להם טלוויזיה לראות שהמתחרים שידרו זאת? אני גם לא מצליח להבין למה ערוץ 1 שידרו אם הם שידרו זאת ב33 אגב החליפה של פרס: אני וסיינפלד ראינו ביחד את התוכנית על יצחק שמיר וכאשר נגמר צפינו בהשבעה שנינו נקרענו מהחליפה הכחולה אך מאוד אהבנו את של אלי ישי זה היה ורסאצ`ה או טרי מוגלייר, בכל מקרה היא עולה הרבה ועל חשבוני.

cosmic523

New member
אני צריכה לדאוג? ;-)

קורה משהו שאני צריכה לדעת עליו בינך לבין סיינפלד? בואנה, אני תמיד אחרונה לשמוע על כל הרכילויות...

למעלה