No Pressure Over Cappuchino-שאלה

Rוית

New member
No Pressure Over Cappuchino-שאלה

נכון השיר נכתב על אח שלה? אז בשיר יש את השורה: You may never be or have a husband האם יש פה איזה מסר או משהו?, או שאני פשוט לא מבינה משהו נכון?, או שבכלל זה לא על אח שלה? או השיר הוא גם עליה? או ש...
כל התשובות לשאלות אלו ועוד, בתגובה להודעה (אני מקווה)...

Rocketshipper

New member
חחחחחחחחחחחחחח.....

לדעתי זו פשוט בדיחה פרטית :) אלאניס היא בנאדם הרבה יותר משעשע ממה שחושבים...... היא אמרה את זה בעצמה פעם.... אז אני חושבת שזה בטח איזה בדיחה פרטית....

AdiBaba

New member
יש שתי פרשנויות

יש שתי פרשנויות ששמעתי על השיר המדהים הזה (הוא אחד משלושת השירים האהובים עלי). פירוש אחד אומר שהיא שרה את זה על אחיה התאום. מעריצים הסיקו מהמילים של השיר שאחיה הוא הומו. זה די מסתדר עם המילים. אבל רק אלאניס יודעת אם זה נכון. פירוש אחר שיותר מוצא חן בעיני אומר שבעצם השיר הוא מנקודת המבט של אחיה, הוא כאילו אומר את זה עליה וגם זה די מסתדר עם המילים. למשל הוא אומר לה "את אוכלת את השאלות שלהם כמו קינוח". הכוונה לשאלות של התקשורת. בבית האחרון מדובר על המעבר שלה לאל.אי. אף אחד לא האמין שהיא תצליח, לא לקחו אותה ברצינות. "הם צחקו עליך שארזת ולקחת את כל הדברים. והם תוהים למה את כל כך מתוסכלת והם תוהים למה את כל כך כועסת". כבר ציינתי שזה אחד השירים הכי אהובים עלי. הוא פשוט מושלם. הוא גורם לי להזיל דמעות. בקיצר, אין לי מושג מה היסוד והמקור לפירושים האלה. יכול להיות שאחד מהם נכון. יכול להיות שאף אחד מהם. מה שבטוח זה שהוא קשור איכשהו לאחיה התאום. כי יש לי כמה הופעות מתקופת ג´גד שהיא אומרת לפני שהיא שרה אותה שהשיר הבא נכתב בהשראת אחיה התאום. דרך אגב למי שלא יודע השותף להלחנת השיר לא היה גלן בלארד אלא ניק לשלי.

וואלה ??? לא ידעתי

עכשיו זה מסתדר לי.........האפשרות השניה ממש מתאימה לשיר ואח שלה לא הומו....שני האחים שלה נשואים ולאחד יש ילד...אלאניס דודה( מישהו יודע מי מהם?) ונראה שבגלל האחיין שלה היא מתחילה לדבר על אימות ילד ולידות ואימהות שתאמץ אותי!!!!

למעלה