No new messages

• פותח הנושא softy
  • פורסם בתאריך

softy

New member
No new messages

לקום על הצהרים לפצוח את העיניים לגשש דרכי אל העכבר ללחוץ על האיקון ולגלות ש -אין לך דואר חדש! דבר ראשון הלך לבדוק את ההגדרות בטוח מישהו כבר פרץ לי למחשב וקרא את כל הדואר שלי דבר שני חושב איפה טעיתי? מה לא עשיתי? השקתי וזבלתי לה כל בוקר בחיי! אז את שם - עכשיו תורך להחזיר לי דואר! זוהי התראה אחרונה לפני בוא המעקלים. סופטי waiting to a new message

שרון-ב-

New member
זה כנראה מדבק...

השרת של תפוז הדביק לה את המחשב היא שולחת ושולחת ושולחת וזה לא מגיע איפה יונת הדואר כשצריכים אותה... שרון מומחית לסיבות, תירוצים ועוד חיות

תמשיך לחכות...

ככה זה עם זיבולים- כשמשקיעים (סליחה משקים) את הצמחים הלא נכונים- הם חוזרים אליך עם תירוצים.... (וזה במצב שהם בכלל מגיבים..) תתמקד, ידידי, בפרחים- עזוב אותך משיחים- פרחים לא צריכים זיבולים- אליהם מדברים במים מינרליים ודשנים- וכשהם מגיבים.....נעתקות המילים- צומחים סביבם עלים ושיחים- עולים מעלה גבעולים גבוהיםםםםם ו............... נשברים. מיעלה שעייפה מזיבולים

יערית

New member
את כל כך מבינה ללבי

והרי אני פרח ,אומנם צומחת בין עשבים פראים,בין עשבים שוטים,ומחכה אני למיי הגאולה, לא חשובה חברת המים רק שישקו אותי במים איכותיים! לא מחפשת את הזיבולים,דשנים, מסתפקת בעדנית,מסתפקת במעט שמש במרפסת חדרו, חימום הגבעול יביא לפריחת עלי כותרתי. יערית פרח מוגן. (היחידה שעוד נשאר לה לב...וזה שרון כתבה :)

למעלה