No More Cry - מוקדם לאבא קור

p i n g o

New member
No More Cry - מוקדם לאבא קור

למי שאתמול חשב שהם הקדישו את No More Cry לאמא שלהם (והיה משוכנע בעצמו!
), ולמען המאורע המשמח שאני יכול לשמוע שוב את השיר (בלי קפיצות ונקיפות מצפון!!), מוקדש לכם בזאת תרגום שלו. יכול להיות שנפלו כמה טעויות, אין לי כוח לבדוק שהכל בסדר, אתם ממילא תעשו את זה במקומי
. בקשר לתרגום של "No More Cry", תרגמתי ל"לא עוד בכי", למרות שבטח יש לכם רעיונות יותר טובים שאתם תשרשרו אותם בכל מקרה
. אז הנה זה. אה ועוד משהו, יש סימוני הערות (כוכביות*) שמכוונות אותכם להערה המתאימה שיש בתחתית ההודעה, פשוט היו כמה דברים שיכולים להשתמע לכמה כיוונים אז תרגמתי כמו שאני חשבתי לנכון. ברור שיהיו לכם רעיונות אחרים, אז הנה השיר כמו שאני רואה אותו. דרך אגב, איך קוראים לאבא שלהם
לא עוד בכי ~~~~~~~~ אני רוצה להרגיש בדיוק כמו קודם לפני שהגשם הִכּה בחלוני ניער אותי*, סובב אותי גרם לי לבכות עד שטבעתי גנב את אור היום, הביא את הלילה. נלחמתי בכל כך הרבה כעס איבדתי את נעוריי בדיכאון ראיתי את הבדידות שבך רוצה לעזור לך, לתת לך אהבה להוציא קצת אור מתוך הרפש** למצוא את הריק, למצוא חרוז, יום בהיר יותר, תקופה טובה יותר אבל אני תוהה לאן הלכתי לא יכולה למצוא את האמת בשיר שלי ואת כל מה שיש לי אני אתן לך כדי שתדע שאתה לא לבד אני אומרת לך: אני מחייכת רק בשבילך אני מנסה אך ורק בשבילך*** אני מתפללת רק בשבילך לא עוד בכי, לא עוד בכי אני רוצה לשמוע אותך צוחק שוב בלי הכאב שייפצע אותך לא, אף פעם לא נהיה אותו דבר אילו רק יכולתי לקחת את הכאב שלך אבל אם יש אמת במה שאנשים אומרים עדיין ישנו יופי בכל יום נמצא נחמד בחוזק שלה ובקרוב, יום אחד ניפגש שוב אני אומרת לך: אני מחייכת רק בשבילך אני מנסה אך ורק בשבילך אני מתפללת רק בשבילך לא עוד בכי, לא עוד בכי אני רק שרה בשבילך כן, אני דואגת רק למענך**** אני מתפללת רק בשבילך לא עוד בכי, לא עוד בכי הושט ידך לאהבה צעק בשביל האהבה הקשב בשביל האהבה האמן באהבה שלה אני אומרת לך: אני מחייכת רק בשבילך אני מנסה אך ורק בשבילך אני מתפללת רק בשבילך לא עוד בכי, לא עוד בכי אני רק שרה בשבילך היי, אני דואגת רק למענך אבל אתה הוא זה שמציל אותי מבדידות לא עוד בכי, לא עוד בכי לא, לא עוד בכי לא עוד בכי לא עוד בכי לא עוד בכי * אפשר לתרגם גם בצורה של הביטוי Shook Up שפירושו להדאיג מישהו, אבל "ניער אותי" נשמע לי יותר מתאים. ** פה חשבתי ש"רפש" פשוט יותר מתאים מסתם "בוץ"
*** קשה היה לי לתרגם את solely לא כמו only... אז תרגמתי את זה ל"אך ורק" **** "דואגת בשבילך"?! זה נשמע כאילו היא עושה את זה בשבילו, הוא לא יכול לדאוג אז היא דואגת בשבילו, כשמה שהיא רוצה לומר זה שהיא דואגת למענו....
עכשיו תגידו לי שזה מוקדש לַאימא

p i n g o

New member
*מוקדש....../images/Emo9.gif

יופי דניאל, אל תעשה תצוגה מקדימה...

p i n g o

New member
בקשר לאמא

אם היית במפגש היית יודע שהיה על זה חידון!

ידעתי על זה מזמן

הם הקדישו את השיר הזה לאבא שלהם, כדי להקל עליו את הסבל של המוות של אימא שלהם.

AMIR HOREV

New member
רגע אני רוצה להבין דבר אחד???

"אני מחייכת רק בשבילך" כאילו בשבילך (זכר) כאילו לאבא שלה??????? אז כל השיר הזה הוא למין זכר, כאילו כל השיר היא מדבר לאבא שלה????????

p i n g o

New member
../images/Emo105.gif נסיון הקפצה

קפיץ
קפוץ
קפיץ
קפוץ
קפיץ
קפוץ
קפיץ
קפוץ
קפיץ