אני גם לא מבין למה אין אף בחורה שחורה מפורסמת שיוצאת פומבית נגד המסרים האנטי בחורות/הומוסקסואלים/כל מה שלא הם שיש בחלק גדול משירי הראפ.נכון שגם האוסבורנס הם לא בדיוק משפחת קוסבי אבל הגנה על הערכים הדי שנויים במחלקות של לודאקריס הם רק מזיקים לעצמם.הרי זה לא שיש לו איזה מסרים "חברתיים"(נגיד כמו פבליק אנמי).סתם שובניזם. מה השלב הבא?חרם של כל ה"וויט טראש" על פפסי כי הם העיפו את בריטני?
טוב שהעיפו אחד.ואין פה שום "גזענות".זה ביזנס.לחברות האלה לא איכפת מאיזה גזע אתה אלא כמה כסף אתה יכול לעשות להם.הם כנראה הגיעו למסקנה שנוכחתו של לודאקריס רק תזיק למכירות שלהם.זכותם.
המגן של לודקריס (שאגב, אני שונא אותו בתור ראפר..), אבל גם סימונס לא טוען לגזענות אלא לבעיה עם התרבות.... אם כך ואם כך, כמו שציינת פפסי עושה את מה שהיא רוצה ומה שטוב לא... - ומותר לה!
שלהם אז מצבם גרוע מאד.אני הייתי מעדיף(אם הייתי שחור) שהאסטרונאוט שנספה בקולומביה היה המייצג של התרבות שלי. ואין ליכולתו של לודאקריס כראפר שום דבר עם הענין.זה נכון לגבי הרבה ראפרים אחרים(כולל ויותר מכולם אמינם).
לודקריס הוא אמן של דף ג'אם... הוא מנסה לעשות לחבר'ה שלו עוד כמה ג'ובות, בתירוץ ש"קהילת ההיפ הופ נעלבה"... נו באמת, זה כמו מתיפים שקוראים לטרוריזם בגלל האיסלאם