NO MORE פפסי קולה !!!

• פותח הנושא Blood
  • פורסם בתאריך
די נמאס מהבכיינות הזאת

אני גם לא מבין למה אין אף בחורה שחורה מפורסמת שיוצאת פומבית נגד המסרים האנטי בחורות/הומוסקסואלים/כל מה שלא הם שיש בחלק גדול משירי הראפ.נכון שגם האוסבורנס הם לא בדיוק משפחת קוסבי אבל הגנה על הערכים הדי שנויים במחלקות של לודאקריס הם רק מזיקים לעצמם.הרי זה לא שיש לו איזה מסרים "חברתיים"(נגיד כמו פבליק אנמי).סתם שובניזם. מה השלב הבא?חרם של כל ה"וויט טראש" על פפסי כי הם העיפו את בריטני?

Blood

New member
השאלה היא..

האם השובניסטיות של לודקריס גרועה יותר ממה שהאוסבורנס אומרים... ואני חושב שלא.. ובדיוק על זה סימונס מתרעם..

שניהם גרועים

טוב שהעיפו אחד.ואין פה שום "גזענות".זה ביזנס.לחברות האלה לא איכפת מאיזה גזע אתה אלא כמה כסף אתה יכול לעשות להם.הם כנראה הגיעו למסקנה שנוכחתו של לודאקריס רק תזיק למכירות שלהם.זכותם.

Blood

New member
תראה, אני לא מציג פה שום עמדה של ..

המגן של לודקריס (שאגב, אני שונא אותו בתור ראפר..), אבל גם סימונס לא טוען לגזענות אלא לבעיה עם התרבות.... אם כך ואם כך, כמו שציינת פפסי עושה את מה שהיא רוצה ומה שטוב לא... - ומותר לה!

אז אם לודאקריס הוא מייצג ה"תרבות"

שלהם אז מצבם גרוע מאד.אני הייתי מעדיף(אם הייתי שחור) שהאסטרונאוט שנספה בקולומביה היה המייצג של התרבות שלי. ואין ליכולתו של לודאקריס כראפר שום דבר עם הענין.זה נכון לגבי הרבה ראפרים אחרים(כולל ויותר מכולם אמינם).

DJ$upreme

New member
אז אין יותר המעבדה בפפסי 102FM?

כמו שסיפרו לי שלירון אמר אתמול בעסק. חבל, דווקא אני אמור להתארח שם השבוע.

Syndrome

New member
לא פלא שראסבל סימנס הכריז על זה

לודקריס הוא אמן של דף ג'אם... הוא מנסה לעשות לחבר'ה שלו עוד כמה ג'ובות, בתירוץ ש"קהילת ההיפ הופ נעלבה"... נו באמת, זה כמו מתיפים שקוראים לטרוריזם בגלל האיסלאם
(*טופח לעצמו על השכם על ההשוואה המחוכמת*)

REL APP SONG

New member
חחחחחחחחחחחחח

קרן הצדקה של לודקריס גדוללללללללללללללללללללל

למעלה