NO COMMENT

NO COMMENT

מכירים
לא מגיבה. מכירים
יש לי סתם שאלה. כשגולש מחליט שהוא לא רוצה להגיב, ונראה לו שהודעה פשוט מתחת לכל ביקורת וממש ממש אין מה להגיד בקשר לזה, נכון שיש אפשרות פשוט לא להגיב
לא חייבים לכתוב: אני לא מגיב, או תרשה לי לא להגיב או, ממש לא ראוי לתגובה
כי מה, אם כותבים אחד מאלה, או עוד מיני גרסאות למשפט-ללא תגובה- אז בעצם מגיבים
אז בשביל מה
או שאותו אדם בעצם נותן לעצמו בעיטה בישבן הענוג של עצמו, ומגיב, כשהוא בעצם התכוון שלא להגיב בכלל
מי יסביר לי את הדילמה הרת עולם שמדיר שינה מעיניי ביום יפה שכזה

ב ה י ר

New member
המגיב רוצה להדגיש לך

את העיניין שהנושא לא ראוי לתגובה בעקיצה לא מתוכחמת אבל .. צודקת! יצא קטן...ממש קטנטן.. כי הכי טוב זה להתעלם בלי שום תגובה.

n o g a1

New member
אין דילמה!

ענית. כשאדם אומר "לא מגיב" הוא ועוד הגיב!!! יש האומרים "לא רוצה להתערב , אבל...." - ועוד איך התערב! יש האומרים "לא רוצה להשתחצן, אבל..." - ועוד השתחצן! ועוד... זו דרך "יפה" להגיד דברים! מי שבאמת לא רוצה ,לא אומר מילה. אגב גם במקרה זה יש אמירה.

i llusion

New member
תמיד יש מישהו שרוצה את אור הזרקורים

ואולי רק אגו שלא מצליח לרדת מהעץ הגבוה

mars4

New member
אוהב את המשפטים:

"אגיב בזמן ובמקום שיראו לי" או "הדברים לא ראויים לתגובה" א "לא ארד לרמה הזו " שזה לכשעצמו כבר תגובה .לא?

באמת שאני לא מבינה

איך דבר שכזה מדיר שינה מענייך. במיוחד ביום יפה שכזה

אני דווקא מבין את זה ../images/Emo141.gif

אם בכלל לא מגיבים, הכותב יכול להסיק שלא ראית בכלל את ההודעה שלו. או שאתה אדיש בקשר אליה. כשמגיבים ב"זה לא ראוי לתגובה", הכוונה לומר "זה לא ראוי לתגובה עניינית".

deena

New member
ואז מי שכותב :

"זה לא ראוי לתגובה עניינית", מודה בזה שהתגובה שלו גם "לא עניינית"?

deena

New member
משמע השרשור קיים

לא בטוח שגם אתה. בשביל שאתה תהיה קיים, תצטרך להביא הוכחות.

ואיך הכותב יבין שאינו ראוי...

לתגובה? לא כל חוסר תגובה מובנת ומתקבלת כלא ראויה היא יכולה להתפרש שהאדם לא קרא את אותה ההודעה או שההודעה נגעה בו עד כדי כך שלא יכל, ידע, העיז להגיב לה אני הייתי מצהירה שאינה ראויה, ואין לי כוונה להגיב (להרחיב בהסברים) אבל אני אישית מכבדת כל אדם בטובו וברעו ומגיבה בהתאם

למעלה