Nirvana News:

nany12

New member
פאק איזה חולים...

מה זה עשו לב חח זה היה הגופה שלו בלאט:S

Celebrity Skin

New member
../images/Emo112.gifמישהו המציא את זה.

דבר ראשון אני בטוחה שאף אחד מהאנשים הקרובים אליו לא היו מסכימים לזה,דבר שני הכנסייה לא מעודדת בודהיזם,בכלל לא. כי הרי זה כמו שאצלנו נשים בבית כנסת צלב מטחול של ג'ורג' הריסון,מישהו המציא את זה.

clean grunge

New member
../images/Emo177.gifלפחות נישארו השערות שלו!!!...

שגם אותם קורטני לקחה...

מישהו ראה את ההופעה של הפו פייטרס?

היה די נחמד. בשלב מסויים קלטתי שגם פאט סמיר יושב בצד ומנגן על גיטרה איתם ביחד. כרגיל הוא משתגע קצת ובלי נעליים, והוא היה לבוש כולו בשחור.

Celebrity Skin

New member
../images/Emo112.gifלה לה לה לה לה לה לה.

בקשר לפרנסיס,שיהיה לה בהצלחה ואני חושבצ שזה טוב שהיא לא מנסה או שקורטני מנסה לכפות עליה קריירה של רוק-סטאר,ולכו תדעו,אולי\עוד כמה שנים היא תחליט להרים את הג'גואר והפלנאל[או את השמלות השולטות לחלוטין של אמשלה.] אני לא מבינה מה אתם כ"כ מתעצבנים בקשר לבובה, אני חושבת שזה ממש מצחיק,אני חושבצ שאם קורט היה חי והיה שומע על זה הוא היה מת מצחוק כי תכלס,זהע מטומטם אבל מי יקנה את זה חוץ מפאקצות שחושבות שקורט "סוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו כוסון"? העטיפה מדהימה,לחלוטין.פשוט מדהימה. למרות שהמחווה לפיאטה [ישו יורד מהצלב ומרי מחזיקה אותו וזה] נעשתה הרבה מאוד פעמים,אני חושבצ שתמונה הזאת מאוד חזקה.[עלו לי עוד רעיונות לתמונות בסנגון,יש פה כפיל של קורט?]. הגיטר הירו לא כזה חדש,למישהו שאני מכירה יש אותו,יכול להיות שהוסיפו את קורט מאוחר. לא ראיתי את הפו פייטרס
.

למעלה