Nikmat Olalim - Haifa 2003.

IDNTFS

New member
Nikmat Olalim - Haifa 2003.

So, instead or hoarding, I'm going to follow Gutzy's example and start uploading some of the shit I've been keeping in my "vault". Here's a taste:

[URL='http://www.youtube.com/watch?v=PXQ1N4m6RIc']Nikmat Olalim - Tzofit, Haifa, 2003[/URL].

Spoiler: lots of Haifa faces that disappeared throughout the years, an exceedingly dangerous amount of hair, the typical nerdy fanzine stand with photocopies of photocopies of fanzines from 1996 and an about-to-turn-18 year old me going crazy to an all time favorite song being covered.

Cheers and queers.

boshetrecs

New member
Where were you in 2002?

מגניב. נראה לי שזאת ההופעה שבה מכרנו פעם ראשונה את הדיסק. ואם אני לא טועה מתישהו באותו יום ה"אנרכו-נאצים" (משהו כזה) התחילו שם בלגן והרסו את ההופעה. לא?

תכלס בקושי אפשר לזהות שם משהו אבל הקירח שעומד ליד הקיר עם סווטשירט בצבע תכלת זה אוראל רייך בהופעת פאנק השנייה שלו בערך.

TSOL זה ממש טוב

IDNTFS

New member
אתם במקרה מנסים לראות את הוידיאו...

דרך משקפי שמש, או משהו כזה? אולי בגלל זה הוא "חשוך מדי". זאת אומרת, ברור שהאיכות היא לא HD, אבל אני לא ראיתי את זה בערך מהשבוע של ההופעה ואני בכל זאת מצליח לזהות שם את ספי עם חולצה של ה-Clash, יוני עם כובע בהיר הפוך, לוינסקי עם גופיה לבנה, בקר עם כובע אדום, דניאל מ-City Rats שר מקדימה, ליאל עם חולצה אדומה של דיר יאסין, גלב הסקייטר עומד בשורה האחרונה, וזה בכלל רק מי שהיה לי כח להקליד את השם שלו. רואים שם הכל, יא מפונקים.

צודק, זו באמת הייתה ההופעה הראשונה מאז שהדיסק שלכם יצא. והתאקל עם האנרכו-פאשיסטים קרה חצי שנה מאוחר יותר, בהופעה אחרת בשבט צופית שנקמת עוללים ניגנו בה.

ר י י ך

New member
היה כזה כיף

נסענו אח"כ באוטו שמענו תדיסק הזה שלכם וחשבתי שזה גדול
אבל בתכלס באתי בשביל ועדת קישוט

gs1234

New member

למעלה