Nikken Jade GreenZymes

nicetry

New member
Nikken Jade GreenZymes

שלום לכולם, קיבלתי המלצה מחברה על המוצר הזה. מעט יותר פרטים עליו כאן. לטענתה, מדובר בתוסף מזון מבוסס ויטמינים המסייע להורדת עייפות, הגברת אנרגיות בגוף, הקטנת תופעות גיל המעבר וכו'. אחרי שניסיתי ראיתי שעל האריזה כתוב BARLEY GRASS ונבהלתי קצת. אני לוקחת סמים? כמעט סמים? מה המשמעות של זה והאם מישהו מכיר את הדבר הזה ויודע לתת הסבר או חוו"ד שאינה מטעם על המרכיבים של המוצר ואיכותו? תודה רבה רבה מראש. ברשותכם, העלתי אותה הודעה בפורום השכן "תזונה ודיאטה".

BARLEY זה שעורה

וGRASS זה עשב, לא סמים. זה אמנם מונח בסלנג למריחואנה וקנביס, אבל לא מקובל להשתמש בשפת רחוב לתיאור רכיבים במוצר.

nicetry

New member
קודם כל

תודה על התגובה. שנית, אני מבינה מדברייך שמדובר במוצר שאינו מסוכן? האם יש לך איזו היכרות איתו?

לא אמרתי שהמוצר לא מסוכן

אמרתי שהרכיב הספציפי הזה אינו סמים. אני אישית לא מכירה את המוצר, וגם בקישורים שנתת אין פירוט של הרכיבים שלו. אני מתארת לעצמי שהוא לא מסוכן, בדרך כלל התוספים הללו אינם מסוכנים אלא סתם מיותרים ומתיימרים לעשות דברים שהם לא עושים באמת. אבל כאמור את המוצר הזה אני לא מכירה.

nicetry

New member
לגבי פירוט הרכיבים -

אלה הרכיבים הרשומים על המוצר - אבקת מיץ עלי שעורה צעירים, מלטודקסטרין, אבקת גרעיני שעורה, גלקטומנאן (סיבים תזונתיים מסיסים מגומי גואר), אבקת תמצית אצת קומבו. אם הוא מיותר - את זה נבדוק בקרוב בהנחה שאכן לא מדובר במוצר ממכר וכו'... תודה.

אלי ו.

New member
גומי גואר הוא תוסף בעייתי

שנאסר ע"י מנהל המזון והתרופות האמריקאי. הבעיה אתו היא שהוא עלול לגרום לחסימות בדרכי העיכול. לאחרונה אני רואה את התוסף הזה ביותר מדי מוצרים כמו היוגורטים החדשים של דנונה, גלולות דיאטה כמו "רוקח פורטה" ועוד.

למעלה