nightwish

dlml

New member
nightwish

מישהו יכול להמליץ לי על שירים שלהם? תודה..

אז ככה:

אני לא מכירה כמעט, אבל מה שאני מכירה זה: She is my sin Moondance Wishmaster הם שירים מצויינים. להמלצות מפורטות יותר בדוק כאן.

Urik Hai

New member
הנה

Kinslayer wish upon a star crownless over the hills and far away the phantom of the opera wanderlust אבל רפסודי עדיין שולטים!

dlml

New member
הורדתי כמה...

יש להם שירים דיי מוזרים.. אולי יקח לי זמן להתרגל, אבל ממש ממש אהבתי את wanderlust

MadeByDarkness

New member
טוב. . .

Away 10th man down Walking in the air Deep silen complete -זה מה שאני לאהוב ולזכור ברגע זה.-

וואו, מאיפה להתחיל?

טוב, נמליץ הרבה, ולפי דיסקים! Angels Fall First: Astral Romance The Carpenter Beauty And The Beast Oceanborn: Moondance Sacrament Of Wilderness The Pharaoh Sails To Orion Stargazers Wishmaster: Wishmaster She Is My Sin Deep Silent Complete Crownless Over The Hills: 10th Down Man Century Child Dead To The World End Of All Hope Slaying The Dreamer וכמובן, החידוש המדהים לPhantom Of The Opera! אח... להקה מדהימה...

Dark Muse

New member
הנה המלצות + שאלה למומחים

לדעתי על האלבום WISHMASTER הוא מצויין + השיר elvenpath מהאלבום הראשון השאלה למומחים, לדעתכם, האלבום ה"חדש" שלהם הוא לא נפילה עמוקה עמוקה??

Ocean Born

New member
ממש לא!!.. זה דיסק מצויין ואין לי

מושג למה אנשים חושבים שהוא רע ו..זהו :| כן, יש להם אלבומים טובים יותר, אבל גם הוא מצויין. ובקשר להמלצות.. יש כלל כךךךך הרבה שירים שאני אוהבת, אממממ.. תוריד את כולם!.

MadeByDarkness

New member
מומחים...../images/Emo6.gif

אני חושבת שגם הוא אלבום טוב.. משום מה אנשים נוטים לחשוב שהאלבומים החדשים תמיד גרועים, אבל זה כ"כ לא נכון...

Dark Muse

New member
תראה אני שמעתי אותו

וחסר לו את הקצב שהיה לווישמאסטר מה גם שהקול האופרתי שלה נעלם לגמרי כמעט

MadeByDarkness

New member
אני בת.../images/Emo13.gif

ושנית... אולי הוא לא הכי טוב, ויש טובים בהרבה, אבל עדיין- הוא סביר בהחלט.

מבחינת טריה- כן

מסיבות שונות (ובעיקר משונות) הקול שלה הרבה פחות אופראי ומעניין באלבום הזה, וחבל. מצד שני, מבחינת שאר הלהקה, זה דווקא אלבום מאוד מעניין. כתבתי עליו ביקורת, זה מופיע בטאגליינס.

Urik Hai

New member
אושנבארן מסריח

אלבום גרוע מאוד לדעתי. ווישמאסטר הרבה יותר טוב.

U A O

New member
אני היחיד ששונא ממש את הלהקה

הפלצנית הזאת? הקול של הזמרת גועלי, וממש ממש מעצבן. בכלל לא מתאים למטאל. והמלודיות שלהם כ"כ טחונות, וכ"כ מלוקקות..... גועל נפש.

meiritamir

New member
שמע...

אני לא שונא, אבל גם לא אוהב. יש להם כמה שירים נחמדים, מלודיות חביבות. הקול של הזמרת לא מתאים תמיד, אבל יש כמה שירים שהוא ממש מתאים.

למעלה