night crawler

• פותח הנושא GOKU
  • פורסם בתאריך

GOKU

New member
night crawler

טוב ציור חדש שלי שעשיתי במחברת שורות בשיעור משעמם של ספרות חחח על כל מיקרה זה סגנון ציור אחר...לא קומיקס אמריקאי ולא מנגה... משהו שאני משתמש בו כשאין לי רעיון מה לצייר... אז הנה הציור...מקווה שתאהבו תגובות ובקורות יתקבלו בשימחה -GOKU

זה באמת יפה

אהבתי את הציור הזה - יש ממש תחושה של נייטקרולר. הבעיה היחידה שלי היא בפנים הפה-סנטר, לא ממש מובן איפה אחד מסתיים והשני נגמר ... אבל תמשיך ככה באמת ציור מוצלח...

GOKU

New member
^______^

אוקיי קודם כל תודה רבה על התגובה! דבר שני...בקשר לפה ולסנטר....אז כן אני עושה הרבה פעמים סנטר גדול...כי אני אוהב להגזים בציורים שלי....אז פה מה שמצאתי לנכון לעשות היה להגדיל לו את הסנטר (וזה בגלל ציור שראיתי שהיה לו שם חיוך ענקי אז החלטתי להוריד את החיוך ולשים את הסנטר ^^) על כל מיקרה אני מקווה שתאהב גם ציורים הבאים שאעשה... אגב יש לי עוד ציורים שעשיתי אבל פשוט הם לא מתאימים לפורום הזה כל כך כי הם לאו דווקא מאיזה אקס מן או משהו כזה... אגב אני בעצמי מתחיל לצייר קומיקס בתקווה שילך טוב אז הנה תמונת הראש של הגיבור הראשי... זהו...אם תרצו אפרסם כאן עוד ציורים שונים (למרות שאני לא מי יודע מה צייר כל כך טוב...) -GOKU

hsotrt

New member
טוב! זה לא נראה כמוהו אבל...

אכן מצויין!! יש לך אנטומייה טובה בכל חלקי הגוף חוץ מהפנים!!
אהבתי...

GOKU

New member
חפיף...

זה לא צריך להיראות בדיוק כמוהו...מכיוון שזה סגנון אחר פשוט... ובקשר לאנטומיה...אני יודע אנטומיה של פנים אבל בכוונה עשיתי את זה ככה...חפיף... תודה ^^ -GOKU

The Crusader

New member
חחחחחחחח

"הורדתי את החיוך והשארתי את הסנטר" רגת אותי :) רציתי לומאר שרק הסנטר יצא ענק אבל כבר דנתם בזה אז אין צורך כרגיל הציורים שלך מהממים למרות מה שאתה חושב. בכל אופן פרסם כל ציור שבא לך אני בטוח שכולם ישמחו לראות :) the crusader נ.ב. הוא מזכיר את השד הראשון בסרט נינגה סכרול הזה עם חרב הפיפיות( הענק שהעור שלו מתקשה ונהיה כמו אבן) והוא כן מזכיר את נייטכרולר

GOKU

New member
פחחחחחחחחחחחח

ממש לא! חח מה פתאום!! הוא וטסאי??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!! ממש לא אותו דבר...אפילו לא מזכיר!!!!! אבל לא נורא :) תודה בכלל מיקרה ^^ -GOKU

HackMachine

New member
הנה בא ג´יי לנו!

קבלו אותו! האהא... סתם צוחק.. דווקא הוא נראה ממש מגניב ככה..

למעלה