nicky goldstein

• פותח הנושא mr t
  • פורסם בתאריך

mr t

New member
nicky goldstein

the singer who can represents israel on the best way is the actor nicky goldstein hell do the best..he has anamzing voice and he´ll give his soul to this compatition i think we must havea petition:)

איתמר2002

New member
אז יש חדש בקשר לניקי גולדשטיין...

אני יודע שניקי גולדשטיין יהיה אחד המלווים של שרית חדד על הבמה בטאלין...

גלעד#

New member
למה דווקא הוא?

מלווים צריכים להיות גם סקסיים ולא סתם גושים שיתקעו מאחורה. עם כל הסימפטיה הרבה שיש לי לניקי ושהוא מתוק, צריך לשלוח חתיכיים לאירוויזיון ולא זמרים עם "אופי". ואני מעלה בזאת את הדרישה לשלוח את אלון ז´אן עם חולצה צמודה להיות מלווה לשרית חדד.

אהוד_

New member
כאילו שאלון ז´אן חתיך...

מלווה בסכ"ה צריך להיות זמר עם קול טוב, והרמוני (רקע) זה לא תחרות יופי

TheShis

New member
מה???

זה לא הספק בחור ספק בחורה שעשה את התפקיד של יודל´ה ב"אסקימו לימון" המחודש? הוא אולי חובב אירוויזיונים, אבל לתת לו להשתתף? ???Have they gone completely insane

ניקי גולשטיין הוא הזמר ליווי הכי..

טוב.. שקיים כיום וגם גלית דהן "השמנה" שהופיע עם דנה אינטרנשיונל והיום היא רזה וניראה מדהים שניהם הם זמרי ליווי הכי מצליחים בארץ היום...... ועם לא שמתם לב שכל פעם ששלחו זמרי ליווי רק בגלל היופי אז ההופעה נדפקה דוגמה: ישראל 2001 וגם בעולעולה בשנת 85 עם תקשיבו טוב להופעה.. למרות שהם הצליחו ממש טוב והלווי שזה יקרה גם השנה. בקיצור ההופעה צריכה להשמע טוב וגם העמדה.. ניקי גולשטיין יודע לזוז... והוא השמין רק בשביל הסרט..... ועכשיו הוא רזה. וגם גלית דהן מי יתן והם יהיו מזמרי הליווי של שרית!!!!!!!

TheShis

New member
עם כל הכבוד לזמרות הליווי ב-98.

אני חושב שהגימיק עצמו זכה, וגם אם היו שמים עצי אקליפטוס בתור זמרי ליווי והשיר היה פחות טוב ממה שהוא היה (והוא לא היה השיר הטוב של התחרות, לדעתי), אזי היינו זוכים. אבל ניקי גולדשטיין??? זה כמו שתיתן לזאב רווח להופיע בתוכנית בידור בערוץ הממלכתי. OOPS, מסתבר שזה אפשרי למרות הכל... . :)

כן אבל תחשוב מה קרה ב-2001 שכל

...הזמרים והזמרות ענו על הדרישה תהיה/י יפה ותשתוק/י ואיזה זיופים היו... אלה היו גם זיופים וגם הם לא עשו לפי דעתי בלאנס נכון (לפני כל הופעה בדר"כ החזרה הגנרלית עושים כיוונים ) אז כן ניקי גולשטיין שר הכי .. אבל הכי טוב היום מכל זמרי הליווי שכיימים היום וזה עובדה וגם גלית דהן היא הזמרת ליווי הכי טובה היום מכל זמרוצת הליווי זה עובדה

ביג דיל

New member
גלית דהן היא לא זמרת ליווי!!! ../images/Emo46.gif

אני חייב להדגיש שגלית היא החברה הכי טובה שלי. גרנו ביחד שנה ובשבילי היא כמו אחות. אחרי שאמרתי את זה, אני יכול להגיד את הדברים הבאים: גלית הגיעה לאירוויזיון כטובה אישית לדנה. יש לה קול מדהים וזה היה הגוון המיוחד שלה שהיה חסר לשיר. כן, גלית היתה שמנה והיום היא רזה, אבל גם כשמנה היא היתה יפיהפיה. היום היא רזה ויפיהפיה. גלית דהן בדרך לדיסק משלה. רק אתמול בילינו ערב משותף ושמעתי את החומר המעולה (ושוב, זאת דעתי). גלית מופיעה בהופעות משלה, עם 4 נגנים ושתי מלוות, ויש לה הופעות מדהימות (אהוד יכול לערוב לכך). סליחה אם אני נשמע כמו מעריץ, אבל אני באמת ובתמים אוהב את החומר שלה, שילוב של לאה שבת, היפ הופ ו R & B. אפשר להשוות אותה (אם מוכרחים) לזמרת אנסטסיה. למעשה, בתאריך 16.02.02 יש לה הופעה במועדון תמונע. כניסה עולה 30 שקלים ואתם מוזמנים לחוויה מדהימה. כל המונולוג הזה היה רק כדי להדגיש שגלית היא לא זמרת ליווי, אלא זמרת עצמאית, שלפי דעתי עוד תצליח. חכו שנה, אתם תראו שצדקתי.

אייל_18

New member
אבל, ביג דיל...

אם היא עשתה את זה כטובה אישית עבור דנה, אז למה העמידו אותה בצד, בסתר, ולא ביחד עם המלוות האחרות? זה נראה כאילו הסתירו אותה. למה כאילו? הסתירו אותה! כאילו, על מי אנחנו עובדים... כחלק מטובה אישית היא תסכים להשפיל את עצמה? אולי תשאל אותה על זה, זה דיי מעניין אותי לדעת.

אהוד_

New member
גלית דהן

כן, ביג דיל הזמין אותי לערב אחד עם הופעה של גלית דהן ב"הבימה מרתף" זה מקום מאוד נחמד, וגם הופיעו שם באותו ערב לאה שבת ואופירה יוספי...אה, וגם סבלימינאל. קודם כל, אפשר להשוות את גלית דהן לאנסטסיה, יש להם סגנון מוסיקה מאוד דומה, אבל לדעתי לגלית יש קול יותר בולט וחזק. אני לא מת על סגנון המוסיקה אבל אני כן יכול להגיד שכדאי לכם ללכת, למי שאוהב פופ R´N´B במיוחד. זהו.....שבת שלום!

ביג דיל

New member
אתה צודק...

הסתירו אותה!!! הבמאי הישראלי עופר שפריר (עליו נאמר, ואני לא נוקב בשמות "אם עופר שפריר בא, צריך להביא גם במאי") לא חשב שגלית יכולה לרקוד יחד עם הבנות בגלל "בעיית המשקל" שלה, ולכן הוא העמיד אותה בצד. גלית נעלבה, אבל לטובת השיר היא סתמה את הפה ועשתה מה שאדון שפריר אמר לה לעשות. היא לא ניסתה לעשות פרובוקציות בגלל שהיא חשבה שזה יפגע במורל של המשלחת. כולנו במשלחת היינו חברים טובים, ואף אחד לא הבין את ההחלטה הזאת. עופר שפריר לא הסתפק בזה, והדליף לעיתון ידיעות אחרונות שאחרי שנודע לגלית שהיא תעמוד בצד היא הלכה למקדונלדס הקרוב ואכלה כמה המבורגרים טובים, דבר שהוא שקר וכזב. בכל מקרה, גלית לא השפילה את עצמה. היא חשבה שהיא עזרה לשיר לנצח (ובינינו, היה לה הקול הכי טוב על הבמה, כולל כולם), והעובדה היא שהטלויזיה ההולנדית הכתירה אותה כדיווה של השיר, ובמשך שנה עקבו אחריה וראיינו אותה. גלית שמחה שהשיר זכה, ולא חושבת שאם היא היתה רוקדת היינו מקבלים עוד כמה נקודות. זכינו, וזה מה שחשוב.

אייל_18

New member
מה שיפה זה ש...

על היחס של נשים-את-השמנה-בצד, המשלחת הישראלית קיבלה ת´עונש שלה מהכיוון הלא צפוי, כשהם כמעט חזרו הביתה עם מקום שני או שלישי, אחרי הפסד לכיארה המלטזית.

גלית דהן..אני לא יודע עד כמה אתה ..

חב רטוב שלה ... אבל היא מלמדת פיתוח קול כמה ידידות שלי... גלית דהן היא הזמרת ליווי הכי טובה שהיתה בארץ... נכון.. כמיום היא יצאה במופע המשלה והיא ניראה מדהים!!! ואני רואה אותה כל יום שלישי.... היא זמרת טובה וזמר ליווי טובה ואכן כן ביג דיל היא היתה זמרת ליווי לא רק של דנה ... ועם אתה באמת היתה מתעמק ומכיר אותה (ואני לא אומר שלו.. אלא אני חושב שלא הזכרת כמה דברים..) היית יודע שהיא הופיע כזרמת ליווי של עוד הרבה אומנים!!! כמו מר גולשטיין! נ.ב יש לה הופע מדהימה שכולם אבל כולם חייבים לראות....

ביג דיל

New member
אתה רואה אותה כל יום שלישי?

אתה גר בנתניה?!? (או שמא זה רמת השרון...) כן, גלית ליוותה כמה זמרים בזמנו, אבל היא כבר לא עושה את זה. היא עושה קולות רקע בתקליטים של כל מיני חברים שלה (סי היימן, לאה שבת, ריקי גל) אבל פה זה מסתכם. אני בהחלט לא מזכיר כמה דברים, מפני שאחרי הכל יש לגלית חיים פרטיים והייתי רוצה להשאיר אותם כאלה...

אתה למדת טוב את החומר!!!

אני לומד ברמת השרון...... וכן היא בן אדם נפלא וחייה הפרטיים שמורים.. אז אני לא הולך להרחיב יותר.... *דרך אגב ופה זה לא מסתכם ליווי זמרים אבל עזוב...

ביג דיל

New member
../images/Emo13.gif

אני יודע שלא, אבל בוא באמת נעזוב את זה. בוא נדבר קצת עליך - אתה לומד שירה, הא?

חחחחחחח... עכשיו מדברים על החיים

...הפרטיים שלי???????? גילעד.. כבר דברנו .. אתה יודע עליי ה-כ-ל!!!!! אתה לא זוכר אני מנהל של אירומיקס.... אז כן .. כן.. אני לומד שירה!!!!!!!! אבל לא אצל גלית.. אני מקווה להתחיל ללמוד אצלה עוד חודשיים.... ומה איתך????? ספר עלייך!!!!!!

למעלה