nick needs help!!!!!!!!!! וא עשה פירסינג בפיטמות!!! שתיהם!!!!!! איכס!!!! איזה דוחה!!!!!!!
H help me Nick New member 23/6/03 #1 nick needs help!!!!!!!!!! וא עשה פירסינג בפיטמות!!! שתיהם!!!!!! איכס!!!! איזה דוחה!!!!!!!
° ° Glow Girl ° New member 23/6/03 #2 ../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gifאיפה שמעת על זה?
H help me Nick New member 23/6/03 #3 ילדה אחת פגשה אותו אתמול.... והיצטלמה איתו והיא חיבקה אותו והיד שלה נגע בחזה שלו והיא הרגישה משהו שם אז היא שאלה מה זה ניק אמר לה עשיתי פירסיניגים בפיטמות ואז היא ביקשה שיראה לה והוא הראה..
ילדה אחת פגשה אותו אתמול.... והיצטלמה איתו והיא חיבקה אותו והיד שלה נגע בחזה שלו והיא הרגישה משהו שם אז היא שאלה מה זה ניק אמר לה עשיתי פירסיניגים בפיטמות ואז היא ביקשה שיראה לה והוא הראה..
° ° Glow Girl ° New member 23/6/03 #4 ../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gif../images/Emo12.gif את מכירה את הילדה הזאת? דיברת איתה? או ששמעת?
../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gif../images/Emo12.gif את מכירה את הילדה הזאת? דיברת איתה? או ששמעת?
H help me Nick New member 23/6/03 #6 היא רשמה את זה בעצמה! ויש גם... תמונה שלו איתה...אבל לא רואים את הפירסינגים והוא דחוף צריך להיסתפר!!!!
היא רשמה את זה בעצמה! ויש גם... תמונה שלו איתה...אבל לא רואים את הפירסינגים והוא דחוף צריך להיסתפר!!!!
A American Girl New member 23/6/03 #7 אוי זה שטויות...... עד שאני לא אראה את זה במו עיני אני לא יאמין... ניק אולי פריק אבל הוא בחיים לא יעשה שם עגילים מישהי באמת חושבת שהוא מסוגל?
אוי זה שטויות...... עד שאני לא אראה את זה במו עיני אני לא יאמין... ניק אולי פריק אבל הוא בחיים לא יעשה שם עגילים מישהי באמת חושבת שהוא מסוגל?
B BryNicky New member 24/6/03 #9 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אם כבר באחת.... אבל בשתיהןןןןןןןןןןןןן?!?!?!?! ייאאאאאאאאק דוחה....